Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość ona1928xxyyz

na ulicach z laskami, w klubie zalani są jak szpadle i przy tym obrzydliwi, w takim razie gdzie ?? :( :( :(

Gość naprawdęnormalny
ja jestem normalny:) zależy co kto uznaje za normalne:D

"na ulicach z laskami, w klubie zalani są jak szpadle i przy tym obrzydliwi" tacy są właśnie normalni. skoro chcesz jakiegoś ideała to szukaj wśród ideałów.

np. w parku. Ja jeżdżę z siostrzeńcami nad rzekę karmić kaczki jak jest ciepło, ewentualnie jakieś "małe" wyprawy rowerowe oni na Swoich rowerkach a ja na Swoim itp. . W zimę albo spędzam z nimi czas na lepieniu bałwana albo zabieram ich niedaleko domu jest górka. Dużo rodziców z dziećmi tam przychodzi tam spędzamy sporo czasu. Jesień i wiosna to różnie. Pytanie jakiego faceta uznajesz za normalnego. To podstawowa sprawa.

Gość ona1928xxyyz
nie chodzi o żaden ideał, bez przesady. Normalny = nie jakiś szpaner , lansiarz, można z nim pogadać o wszystkich, nawet o bzdurach, z poczuciem humoru i dystansem do siebie no i żeby lubił kombinować jak by tu spędzić miło czas :) nie ma to się wiązać z jakimiś wyszukanymi bajerami, zabieraniem dziewczyny tam i tam za kasę, bo wielu tak właśnie myśli... dla mnie miły spacer gdzieś już jest fajny

Gość ona1928xxyyz
niby też jest opcja "przez znajomych" ale najgorsze jak oni przedstawiają ci same pary :/

Gość ona1928xxyyz
hmm centrum handlowe, plaża , kluby bo lubię tańczyć raczej nic poza tym

Gość ona1928xxyyz
tu nie chodzi o kluby... po prostu większość facetów żeby w ogóle pójść na parkiet musi się zalać ;p niestety taka prawda. Studia owszem, ale co z tego , na moim kierunku przewaga dziewczyn, a wśród znajomych to też ktoś kogoś ma także nic z tego

" tu nie chodzi o kluby... po prostu większość facetów żeby w ogóle pójść na parkiet musi się zalać ;p niestety taka prawda " nie prawda tylko poprostu na takich co są trzezwi nawet uwagi nie zwracasz :O

Gość wysoki i piękny :D
ona1928xxyyz Ja przesiaduje w bibliotece lubię czytać :)

Gość facet19866
ja jestem mega ciacho i samotne jestem z Sopotu zapraszam :)

Gość megiiiiem
taa offerma może żyjesz w jakimś GEJ LANDZIE

nie w żadnym gejlandzie tylko tak jest. idź sobie choćby dziś wieczorem na jakieś kręgle, bilard czy do kina to się sama przekonasz.

Gość ona1928xxyyz
ja nie będę się oceniać :) nie marzę o żadnym księciu, ale taka zawsze jest wasza obrona :P to samo mogłabym napisać że wy czekacie na księżniczkę , która będzie wam oddana i w klatce zamknięta siedzieć będzie a wy rozryweczka i skoczek w boczek

Gość ona1928xxyyz
hmm bo kręgle i bilard to akurat wiadomo , że facetów więcej też mi filozofia...

Gość ona1928xxyyz
a z kinem bym już się nie zgodziła :)

z kinem ja się z kolei nie będę upierał bo pewnie jakby wybrać "rozważną i romantyczną" to więcej lasek będzie ale na "terminatorze" to nie koniecznie :D

Gość facet19866
ni ewiem co w tym złego że np pójde ze znajomymi na kręgle i wypije sobie 4 piwka dla relaksu to już zalany jak szpadel jestem ? tańczy mi sie napewno lepiej po 2 piwach niż bez nich tylko należy pamietać że porządny facet też ma wymagania co do dziewczyny, a nie bierze pierwszej lepszej pustej lali.

autorka chce mega przystojniaka , zresztą jak wszystkie laski na normalnego kolesia nie spojrzy

dlatego, że jak sobie tych czterech piwek nie wypijesz to się nie zrelaksujesz?

z tymi piwami to jest tak . jak obserwowałem laski w klubach to niestety większosc leciały własnie na tankujących kolesi

cream - no skoro chodzisz tam gdzie większość osób przychodzi albo po to, żeby się spić, albo już wstawiona (bo piła w domu, żeby było taniej) to co się dziwisz?

Gość facet19866
ja jak ide na kręgle to gram w kręgle a piwko jest dodatkiem :) zawsze mozna zrobić jakiś taościk za czyjeś zdrowie :)

cream - bo dla większości osób imprezowanie w klubach to właśnie picie :) facet - no dokładnie...jak nie ma okazji do picia to zróbmy okazję. Mnie tacy ludzie męczą.

Gość ona1928xxyyz
mnie odrzuca akurat od zalanych, przyklejających się kolesi, no super poznam takiego a na 2 dzień "a jak Ty miałaś na imię?" :p nie chodzi wcale o przystojniaka, ma mieć to coś w sobie po prostu a nie tam przystojniak z okładki a jakiś dekiel, który ma w głowie tylko jedno i na dodatek wywyższa się czego to on nie ma itp.