Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość ona1928xxyyz
no powiedzmy ;) hmm ale jaki więc to będzie z tego morał ?

Gość I konklawe w piekle
20:41 [zgłoś do usunięcia]Milena20 "Na to chyba nie ma reguły... ogólnie normalnych facetów jest mniej i dlatego ciężej trafić,......." :D:D:P A jakich Ty chcesz szukać reguł skoro uważasz, że mniejszość to norma:classic_cool: Gratulejszyn

Gość ona1928xxyyz
jeszcze myślałam, że może sprawiam wrażenie czasami zbyt poważnej i to może być też to :P bo tak serio to mam duże poczucie humoru i niewiele brakuje żeby mnie rozśmieszyć :D no ale jeszcze fajnie byłoby znaleźć w porządku miejsce z normalnymi fajnymi facetami i wtedy się przełamać hehe :D dobra dobra tak sobie gdybam już

ona1928xxyyz - ale chyba nie ma takowych "miejsc z normalnymi facetami". Przecież to nie zoo, ani rezerwat, żeby przewodnik mógł Cię przyprowadzić - opowiedzieć historyjkę "oto normalni faceci, łacińska nazwa bla bla bla, występują w rejonach świata takich, a takich, a u nas są specjalnie sprowadzeni by pokazywać ich za szybą. I w żadnym wypadku nie dokarmiać!!!Bo ich będą brzuszki boleć. A normalny facet, którego boli brzuch traci nieco ze swej normalności" :P

no to ubierzcie jakąs spódniczke ,kabaretki , szpilki, fajny t-shirt i sie usmiechajcie i odpowiadajcie na pytania oraz nie olewajcie

Gość ona1928xxyyz
zoo od razu :P zoo to ja mam przed sobą jak widzę właśnie co niektórzy kolesie wyprawiają w klubach jak są zalani :D ok , zobaczymy może jutro na ulicy, w autobusie, sklepie poznam jakiegoś normalnego kolesia :D

Gość ona1928xxyyz
czarne skarpety i sandały :D :D :D

Ona - ależ przecież w zoo są i goryle, i pawiany, i słonie itd. Jedne paradują z gołą, czerwoną d**ą, inne imponują trąbą, a jeszcze inne mają swoje własne cechy. Więc i męskie zoo musi być różnorodne. Także musi obejmować takowych wyczyniających zoo w klubie.

Gość ona1928xxyyz
carolina no też tak myślę ;) wątpię żeby o co innego miało chodzić :) różnorodne powiadasz, no to ja tak pechowo widuję w klubach ciągle ten zły gatunek ;p

Gość
po co tam łazicie?

Kiedy nie wiem. Ot i taka rozmowa z babeczkami. Przychodzi kobieta do restauracji. Kelner się pyta: - Co podać? - Już Ty dobrze wiesz CO!!!

Gość
kabaretki to takie coś na nogi

Gość ona1928xxyyz
google grafika polecam :)

"co to sa kabaretki?" "kabaretki to takie coś na nogi" To takie coś na nogi, że jak zakłada to facet, to już musi być kabaret. Chyba, że dramat. Ale nie wnikajmy w teatr.

Gość
chodzi ci o rodzaj ponczoch? tak to jest to