Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość facet19866
ja po 4 piwach jestem lekko wstawiony, ale napewno sie nie kleje do pustych lasek i napewno wszystko pamiętam, pozatym dla kogoś np mówienie o czymś co sie robi jest normalne, a dla innych może być odebrane jako chwalenie się, ale w końcu o czymś trzeba gadać o pracy, studiach, samochodach czy innych pasjach czyż nie ?

cream - no...mniej-więcej. Są wyjątki, ale moim zdaniem kluby to kiepskie miejsce na szukanie partnera.

Gość facet19866
a ja sie nie zgadzam można poznać wielu wartościowych ludzi, zależy w jakich klubach kto sie bawi i gdzie, widocznie chodzicie tam gdzie zbiera sie patologia :)

Gość ona1928xxyyz
ja myślę , że niestety też dlatego gdy tam idę to wyłącznie po to żeby sobie potańczyć, rozerwać się, nigdy nie z nastawieniem , że kogoś poznam... tak tak owszem rozmowa o pasjach, pracy , studiach , o tym co się robi , co się lubi robić jak najbardziej , ale gorzej jak już idzie w grę wywyższanie się robię to to to i owo , nie mam czasu bo ech tyle mam na głowie, ale bynajmniej ile jest kaski i na co to ja nie mogę sobie pozwolić i w ogóle och i ach

Gość ona1928xxyyz
no są też kluby , w których faceci stoją naokoło tańczących dziewczyn i piją i się gapią :)

" no są też kluby , w których faceci stoją naokoło tańczących dziewczyn i piją i się gapią " wypiją kilka piw i wtedy atakują :D

dlatego będąc pijanym lepiej trzymać papę zamkniętą - nigdy nie wiadomo jak się wygląda i jakie wrażenie sprawia :) facet - dla mnie wystarczy, że piją. Już samo to sprawia, że odechciewa mi się kogokolwiek poznawać.

Gość facet19866
echh ochh dziewczyno za dużo myślisz ! z takim podejsciem to starą panną bedziesz...

Gość ona1928xxyyz
dobra ale zostawmy te kluby... bo to raczej na pewno odpada, tak czy siak nieśmiała dziewczyna ma po prostu przechlapane :)

Gość ona1928xxyyz
facet19866 mówię jak jest i tyle ;) wyluzuj , do starości jeszcze trochę daleko na szczęście

Gość ona1928xxyyz
taaa nie myśl i szalej ,a później.... co dalej ?! :) :P :P

Gość facet19866
czasami trzeba zrobić coś głupiego :) ja np. jestem wykształcony i mądry pracuje w biurze siedze w garniturze, a czasami z kolegami z pracy robimy takie debilne rzeczy, że byście sie zdziwiły :P

Gość ona1928xxyyz
nieśmiała ? no np. nie potrafi się przełamać żeby pierwsza zagadać, nawet chociażby chciała :P to jeden z przykładów

Gość ona1928xxyyz
ciekawe co masz na myśli pisząc coś glupiego :P

Gość łooo matko :((((
skąd ja to znam ostatnio wysyłaliśmy jakieś miłosne liściki do jednej z lasek co tam pracują i podpisywaliśmy się że ale jesteś piękna ia takie tam :D

Gość ona1928xxyyz
no to już przegięcie ;p

Gość ona1928xxyyz
hehe cóż za ironia :D ale cieszę się , że chociaż w moim wątku trochę sobie pogadamy :P

wow...zaszaleliście.... to nie ja ! Po za tym ta laska tak na nas patrzyła jak bym jej zjadł obiad :D

"ale bynajmniej ile jest kaski i na co to ja nie mogę sobie pozwolić i w ogóle och i ach" to też niedobrze?

" nieśmiała ? no np. nie potrafi się przełamać żeby pierwsza zagadać, nawet chociażby chciała to jeden z przykładów " to nie jestes niesmiała

nieśmiała jak nie ma "chcicy" :D

Gość facet19866
hehe ostatnio kumlowi wlaliśmy wode w monitor i jak przylazł to był fajny dymek z niego :)

facet - dobra, wiedziałam, że coś zmyślasz z tym byciem "mądrym", nie musisz mi już podpowiadać.

facet19866 CO tam jeszcze wymyślacie ? może coś podpatrzę

Gość ona1928xxyyz
no ciekawe urozmaicenie czasu :P jak to nie nieśmiała? ;p zresztą to był tylko 1 przykład, po co eseje pisać :)