Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfjbn

Co to znaczy gdy patrzy na mnie chlopak a jak na niego spojrze

Polecane posty

Gość mfjbn
predzej to widac po mnie,niz po nim . on odwraca wzrok ale nie ucieka tak gwaltownie oczami,bardziej jakby po prostu hmm taki glupi przyklad dam, np bylabym brudna,przyjrzal sie i odwrocil tak po prostu wiecie o co mi chodzi?? gdybym mu sie podobala to tez przebywalby raczej kolo mnie,a nie ze widzimy sie rzadko,bo on sie rozplywa w powietrzu nie wiadomo kiedy

Gość mfjbn
Juz nie zagaduje,ale dalej patrzy przy kazdej okazji.

no to musisz sama zagadać, będziesz wiedziała na czym stoisz ;)

Gość heheh
może się zakochał :)

Gość sdffdsds
pewnie płoszą go twoje piersi

Gość Oluu
Widzę że temat stary, ale może ktoś się wypowie? Ja mam dosłownie identyczną sytuację, tylko że czasem on wydaje się specjalnie na mnie nie patrzeć, a czasem czuję na sobie jego wzrok. Też zagadał do mnie kilka razy. Pamiętam że gdy pierwszy raz się spotkaliśmy to się do mnie uśmiechnął. Chciałabym zagadać ale nie wiem co powiedzieć, zupełnie nie mam pojęcia.

Gość To za cała pewnościa
TO z całą pewnością znaczy ze jest w Tobie do szalenstwa zakochany, ma w domu ołtarzyk z Twoim zdjeciem obstawiony kwiatami i swiecami. Jestes taka super sexy piekna i wogole jestes kobieta marzen ze poprostu umiera z miłosci do CIebie i o niczym innym nie moze myslec. To chcialas przeczytac pizdo ?