Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulkai

Niebezpieczna gumka do włosów?

Polecane posty

Gość Niuniulkai

Może przesadzam, ale ta sytuacja mną wczoraj troche wcząsneła. Zacznę od początku moja kuzynka wraz ze swoją roczną córką do mnie przyjechała, piłyśmy kawke i rozmawiałyśmy, a jej córka bawiła się obok z moim synkiem. W pewnej chwili jej córka djeła gumke do włosów,z takim plastikowym kotkiem( miała kitke zrobiona), i włożyła tą gumke do buzi po czym ten kotek się urwał i ona go zaczeła zuc. Odrazu do niej podleciałam i wyjełam jej go z buzi, kuzynka nawet się nie ruszyła, gdy jej powiedziałam ze takim czyms ona moze się udusić, to kuzynka głupio się chichrała i mówiła, że ona często wkłada sobie jakieś rzeczy do buzi wkoncu dziecko musi tak oznawac rózne smaki i zaceła dalej pić spokojnie kawe. ' Zamurowało mnie

Gość Katarinka inka
Moim zdadniem tak małe dzieci nie powinny nosić osdób do włosów , a twoja kózynka jeszcze kiedys sie zzdziwi do czego takie zabawy mogą doprowadzic

Nieodpowiedzialna kuzynka i już. Dziś gumka do włosów a jutro płyn do rur bo dziecko nie jest uczone że tak nie wolno.Ciekawe czy jak stanie się tragedia to też będzie się śmiać i mówić "dziecko musi spróbować nowych smaków" :o