Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

na ktorym kanale w uk obejrze ta zenade polska grecja?

Polecane posty

Gość to se kup jeszcze
dekoder polsatu czy N-ki

Gość ndhd
BBC 1 andrzej.

Gość ndhd
16.15 z antenami popieram w 100% poza tym to nielegalne tutaj.

Gość Oczywiście że
wstydliwy polaczku.Możesz sobie czaszę zamalować ale musiłbyś wydać 1 funta na farbę.I tu jest największy problem.

Gość ndhd
Ja sila rzeczy bede. A obstawiasz wynik? A w ogole to nie masz opcji spr programow,EPG ?? Virgin to ja mam tylko net.

Gość ndhd
Wez nie pitol,bo polaczkowie z pl antenami to zenada. Zero angielskiego,zero wiadomosci,tylko seriale pl i durne tvn news.

no mam ale nie chce mi sie isc na dol do salonu :P po co mam malowac farba talerz ? ja wole zyc bez polskiej tv bo w polskiej tv to glownie rklamy przerywane filmami wynik obastawiam1:2 dla grecji

no dokladnie 98% polakow jakich znam to slowa po angielsku nie powiedza i robia zakupy w polskim sklepie i ogladaja pl telewizje i zyja z benefitów

Gość ndhd
To prawda. Znam mnostwo takich,zalosne. Szukaja i zrobili sobie druga pl tutaj. Ja juz mam dosc niektorych znajomosci i pourywalam,bo ciagle tylek truli z tlumaczeniami. Jak oni tu funkcjonuja? :O

Gość FAJNA BABKA UK
dokładnie, polska tv, polskie sklepy, ani słowa po angielsku..to polacy w uk a raczej większość bo nie wszyscy.

Gość naćpany i pijany bezrobotny 66
o której mecz? kto go pokarze? tvp ajncz czy TVzwej?

to sa analfabeci ktorzy czasem sie nauczyli cos mowic ale na zasadzie he go ,she do ale juz cos przeczytac to masakra

Gość ndhd
I ta ciagla zazdrosc i plucie jadem. Mecz bedzie zenada. Cos w tym obrazliwego? Czepiacie sie tylko,bo co? Bo tu mieszkamy,radzimy sobie bez polskosci,polskiego zarcia i tv?

Gość FAJNA BABKA UK
dokładnie, do lekarza ciągną tłumacza, do banku tłumacza, w robocie jako sprzątacze nie muszą znać nic poza dzień dobry i jakoś leci, polskie pośredniaki, polskie szkoły druga polska hahahah śmieszne

ja na szczescie znam angielski i jestem tu niezalezny od nikogo i se wszystko zaltwiam sam mam prace mam fajny flat < co prawda teraz na zwolnieniu jestem bo bede miec operacje> ale jakos se rade daje

Gość naprawde nie rozumiem
i od takich andrzejow w UK trzymam sie jak najdalej

Gość ndhd
Pewnie,ze nie wszyscy,ale spora wiekszosc. Jaki problem nauczyc sie porozumiewac jak cywilizowany czlowiek,skoro tu sie zyje?

Gość FAJNA BABKA UK
a ja jestem w szoku jak na zachodni londyn do koleżanki jadę i słysze tylko polski, po angielsku się zapytaj tam coś kogoś to nie odpowiedzą. Na ulicach słychać tylko polski w wielu miejscach!!! szok...

Gość ndhd
Se rade daje :D

a najbardziej to mi sie podbaja tacy polacy co kezdza tu polskimi samochodami i zaklejaj se PL na tablicach zeby sie psy nie czepialy.mnie namawiali zeby jechac robic operacje w polsce. a ja se tu zrobie :) zamiast 8 tyg czekam 2 bo mi zadzwonili ze przyspieszaja:)kocham ten kraj kocham anglikow ciekawostka dzis dostalem z policji list:P 25 maja 0 19:40 patrol policyjny zauwazyl ze ma pan zamontowany uchwyt do sat nav na przedniej szybie- nasza sugestia prosze schowac do bagaznika bo moga panu sie wlamac:0 tak tu jest

Gość ndhd
Uwazam,ze zarowno polskim i angielskim nalezy poslugiwac sie poprawnie,ale ja jestem troche maniaczka poporawnosci.

Gość no to moze tak by to
Anglikow, synu, Anglikow oraz Polsce

nei wiem w jakim towarzystwie wy sie obracacie, ze takich ludzie spotykacie,ja mieszkam w porzadnej dzielnicy, ani jednego polaka tam nie spotkalam, w pracy jestem jedyna polka, znam jedna pare, bardzo sympatyczna, oboje sa lekarzami, przemili ludzie, znam jednego chlopaka, ktory pracuje w agencji pracy, tez nie jest zadna patologia, wiec sie zastanawiam, gdzie wy sie szlajacie, ze takie typki spotykacie?

Gość no to moze tak by to
i naucz sie stosowac przecinki w swoich wypowiedziach, bo sie ciebie zle czyta

Gość ndhd
Bo to kraj cywilizowany,ale niestety nie jest tez tak kolorowo. Strzelaniny,dzgania nozami,okropna mlodziez,niski poziom w szkolach. Zalezy od lokalizacji.