Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

na ktorym kanale w uk obejrze ta zenade polska grecja?

Polecane posty

Gość no to moze tak by to
andrzej - juz nie kalecz angielskiego, please!!!

Gość a ja powiem na to jak
Spierdalaj dziadu!!

show me your english darling:) "maybe" everyone can write I wish you spoke english as well as me.: and understood as weel as me because speaking is one problem but understanding is the other one

Gość rozliczę
kolejny kafeprzegryw plci brzydkiej budujacy ego na zmyslonych historiach hahahhhahahaha ja cie kurwa pierdole ty przegrywie :D:D

Gość ndhd
His english isn't so bad at all. Few tense mistakes, propably typing faster than thinking,but anyway,it's quite good.

Gość luterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Andrzeju z PL-jestes tak prosty jak ludzie od ktorych trzymasz sie z daleka.Ja pomimo ze urodzilam sie w niemczech,ojciec jest polakiem mama niemka to nigdy w taki sposob jak ty nie wyrazalam sie o polakach.i nikt ci nie kae tej zenady ogladac wiec nie ogladaj.mam dwie flagi na aucie polska i niemiecka.trzymam kciuki za polskich pilkarzy.a ty polaczku idz do pubu i wypij piwo z swoimi rodakami angolami.

i tu cie zaskocze twoj angielski nie jest dobry.

z pisaniem po angielsku na pl forum to totaln zenada.wszyscy sie tu z ciebie smieja a ty dalej brniesz.

Gość rozliczę
pokaz fote pasztecie dobrze ze cie nie ma w Polsce o jednego zjeba mniej 🖐️

Gość ndhd
Oh,u've made blush now ;)

show me yours i also have two flags on my car - polish and english i am not ashamed to support polish team. But i know the truth. Polish never won any championship any eurovision contest. We are the nation of loosers

Gość ndhd
Krystyna,shame? Really? Why is that,could u explain? R u racist or is it just for Poles? By the way dear krystyna..people often r askimg for help in english in here,so what the hell is ur problem?

Andrzej oni Ci po prostu zazdroszczą, że żyjesz lepiej tacy są Polacy..żeby nikt tylko nie miał lepiej, a oni pewnie tu siedzą i biedę klepią

Gość ndhd
Fucking acknowledge? Stop moaning,u gonna get some really bad wrinkles. And don't ask for help at kafe no more if that is a fuckimg shame 4 u.

Gość ndhd
Obviously - ing, I am in hurry and using android.

W Polsce też jest fajnie i nikt nikomu nie zazdrości ,chyba współczuje że jebanego anglika udaje ,ledwo wyjechał 😠Nie denerwować mnie przed meczem 😠:D

dokladnie lietta bo ja tu nie przyjechalem na saksy ani na dorobek ja tu przyjechalem zeby zyc pewnego dnia otworzylem mape i palcem z zamknietymi oczami wybralem miasto i tu przyjechalem spelnilem w ten sposob swoje marzenie a nie jak polowa ktora tu przyjechala i im sie nie udalo i na dworcu koczowali zbierajac na bilet powrotny do polski znam i takich uwierzcie mi z polski ladnie to wyglada ale tu jak sie popatrzy to wstyd

Gość we waiting for
your facebook profile !!!!!!!!!!!!!!! come on, N.O.W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Show us !!!!!!!!!!!!!!!!

tak bardzo zazdroszcza.ja akurat nie mieszkam w pl ale moje kuzynki zajebiscie sobie w pl radza i watpie zeby do takiego guwna jaki jest anglia ktos z nich chcialby wyjechac.

Gość we waiting for
"dokladnie lietta bo ja tu nie przyjechalem na saksy ani na dorobek ja tu przyjechalem zeby zyc pewnego dnia otworzylem mape i palcem z zamknietymi oczami wybralem miasto i tu przyjechalem spelnilem w ten sposob swoje marzenie" hahahahahhaa kurwa nie osmieszaj sie stolcu

w polsce zajebiscie zus i urzad skarbowy okradl mnie na pol miliona polska mi nic nie dala anglia za to bardzo duzo

Gość ndhd
English pls!! If u all r so clever. Andrew,have u heard about cloud9 in Usa? Just reading..bloody hell.