Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

na ktorym kanale w uk obejrze ta zenade polska grecja?

Polecane posty

Gość ndhd
Nie przynosmy wstydu chlejac piwa w miejscach publicznych lub przewracac sie z upojenia,nie naduzywajmy znanego kurwa i uczmy sie angielskiego. No i nie swirujmy pawianow,gdy przyjezdzamy do pl. Kazdy wybiera swoje zycie i przetargi,gdzie lepiej itd, sa rzeka tematem. Zalezna od wszystkiego.

Gość ndhd
Bronie polakow,ale tak naprawde to sklaniam sie w strone andrzeja,jesli chodzi o jego ostatnia wypowiedz. Jak ci polak nie zaszkodzi,to juz pomogl. Niestety. Sama rowniez mialam okazje sie przekonac,ze pomagajac,zostaje sie tylko wykorzystana i nie warto bylo.

ja przyjechalem tu sam do wszystkiego doszedlem sam i niech tak zostanie od nikogo pomocy nie oczekiwalem i nie oczkuje zycie mnie nauczylo jak pozalatwiac sobie wszystko jak znalezc prace jak wynajac flat jak zalozyc chociazby glupie konto w banku czy zlozyc reklamacje w urzedze czy cos nie mam zamiaru z polakami sie trzymac i styd mi jest jak lece jednym samolotem z wiesniakami jeszcze najebanymi albo tymi mamusiami z dziecmi co to narobily se dzieci zeby benefity dostawac wiesniary jedne ostatnio jak lecialem to zwrocilem jednej uwage bo dziecko mi prawie na glowe wlazlo nie pomoglo to jak zajabalem gówniarzoiw w leb < oczywiscie niby przypadkiem> to afera na pol samolotu ale przyszla obsluga i kazali matce zajac sie dzieckiem a nie pozwalac biegac ludziom po kolanach w fotelach

Gość andrzejku..
zrob dla nas przysluge i wypierdalaj stad jak najpredzej :)🖐️

Gość do andrzeja w uk
moze sie wlasnym dzieckiem zainteresujesz, a przestaniesz chwalic jaki ty madry?? i co z tego ze masz kase na koncie jak mozgu brak??

ndhd - dokladnie dasz palec to ci reke wezma ale jak ty cos potrzebujesz to nikt ci nie pomoze bo a to jezyka nie zna a to dziecka nie ma z kim zostawic dobra spierdzielam na tv na dół

Gość ndhd
Z tym dzieckiem to przesadziles,moglbys tutaj powaznie odpowiedziec za dotkniecie go, a poza tym,to tylko dziecko,czy polskie,czy angielskie. Gdybym byla na moejscu tej matki,to.....

czuje niesmak, jesli czytam wlasnie takie teksty, gdzie polak jedzie po drugim polaku, wrzucajac wszystkich do jednego wora i obrazajac. Mam znajomego artyste, ktory niestety jak to artysci w PL byl czlowiekiem wyksztalconym, szanowanym, ale nie zarabial zbyt wiele, wyjechal do UK, to bylo sporo czasu temu. Przeszedl przez wiele fabryk z najnizsza stawka, mieszkal w paskudnym mieszkaniu kolo cyganow, tulal sie od agencji do agencji, nie mial wyjscia, nie mial pieniedzy, wiec musial pracowac w takim miejscu, to nie byla jego wina, ani brak umiejetnosci. Po kilku latach pracuje w swojej branzy, nie chce dokladnie pisac, gdyz nie chce aby ktos rozpoznal znajomego, ale w kazdym razie osiagnal wiele, uczy, wyklada, do tego ma wlasna firme zwiazana wlasnie ze sztuka, swietnie opanowal jezyk, ma wlasny piekny bungalow wart ponad 300 000 w ladnej wiosce pod miastem z pieknym ogrodkiem, 2 auta, teraz zyje na prawde dobrze, ale to, przez co przechodzil widzialam tylko ja, wiec wkurza mnie jak ktos jedzie po polakach nawet takich z fabryki, bo nie ma pojecia co to za ludzie i dlaczego sie tam akurat znalezli.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matka jest odpowiedzialna za dziecko i nie pozwole zeby mi gowniarz na leb wchodzil zajebalem gnoja w pysk i polecial z placzem

Gość ndhd
I nie mow o benefitach,bo to nie polacy sa w czolowce,jestesmy daleeeko. Czesto nawet sporo osob nie wie,ze najzwyczajniej cos im sie nalezy,bez wzgledu na narodowosc.

Gość FAJNA BABKA UK
hmmmmmmmmm zatkało mnie

Gość ndhd
Myslalam,ze cos soba prezentujesz,ale wybacz. Idz na dol rzeczywiscie.

Gość ndhd
Szkoda slow. Nie musisz miec dzieci,ale takim zachowaniem pokazujesz wlasnie klase polakow. Malpy maja wiecej oglady i kultury 🖐️

Gość dfvchyhth
Jedrek ma racje ;) sa oczywiscie wyjatku miedzy polakami..ale ciezko takich ludzi znalesc:)

nie mówilem wam polaczki, ze musze isc na dól tv poogladac? A potem umyc plecy, bo na nocke ide do fabryki bekonu, kroic mieso. Jestem pan, a wy mozecie czyscic mi moje mega wypasione sejfti buty

Gość ndhd
Ok,ale sam udowodnil do jakiej grupy nalezy.

latalem roznymi liniami w rozne strony swiata ale tylko matki polki tak skandalicznie sie zachowuja z tymi bachorami w samolocie inne dzieci grzecznie siedza a polskie pluja wrzeszcza i skacza po fotelach acha i 15 wozkow i 40 torebek do jednego dziecka noz kurwa porazka jakas idzie taka z wozkiem po parku potem i obwieszona jak wielblad szkoda ze kibla jeszcze dla tego gowniarza nie ma w wozku oczywiscie i phone na szyi

Gość ndhd
To idz. Zrobisz wszystkim przysluge Mr british u wish 2 be.

o juz widze nawet nieudolne podszywy sa niestety nie zapierdalam w fabryce bekonu a w biurze malej firmy ale dosc odpowiedzialna praca

Gość a to wlasnie wschodni londyn
teraz to sie brechtam ;)

Gość ndhd
To moze skoro wolisz,popiszemy w angielskim.

what a good idea!

Gość ndhd
Brilliant,isn't it? :)

Gość ndhd
As we can obviously see now :) For me boss no problem boss.

ok i will tell you i work for recruitment agency and we recruit people from poland lithuania and slovakia, sorry to say but all lithuanian can speak english fluently slovakian try to speak polish but polish only eeeee as Ann from Little Britain

hahahahhahah

Gość dfvchyhth
Ale sa tez takie zdilne poslkie kobiety co w autobusie wyciaga nocnik i dziecko sobie siku robi..a jak na przystanku sie zatrzymuje to idzie i wylewa siku na ulice buhahahah znam taka osobiscie !!