Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (czas tyka) Pilne

W jaki sposób brzydki chłopak ma poderwać ładną dziewczynę?

Polecane posty

Gość gniewko111
lepiej zrob test na hiva czy cos, serio radze. a slyszeliscie o pojawieniu sie nieuleczalnej rzezaczki? na erotycznym ktos pisal ;)

Gość za te 5 000 to chyba szopę
wynajmujesz

Gość W jednym masz rację
Hahaha rada do autora z jednym się zgodzę miłość jest dla osób pięknych czy tam średnich, wszyscy poniżej średniej będą cierpieć w życiu nawet jak sobie kogoś znajdą będą zdradzani oszukiwani, wiem to po sobie.

Gość tester_jajek
wynajmuje szope i zaprasza nasze szkapy

Gość do phiphiiii
dodam ze dziewczyny maja wielu partnerow na koncie. to automatycznie sprawia, ze facetowi sie chce mniej starac

Gość ohidaaaa
a mi sie odechciewa jak kolejny poznany facet okazuje sie byc zuzytym nieprawiczkiem :( gdzie sie podziali faceci z zasadami? nie piszcie tylko ze w kosciele bo to mit

Gość do phiphiiii
a po co ci prawiczek? ja bylem prawiczkiem, moja dziewczyna miala 2 partnerow z zwiazkach i jestem zadowolony

Gość ohidaaa
gdyby chlopak mial przede mna 1-2 dziewczyny, ktore kochal, ale cos im nie wyszlo, to ok. jednak spotykam samych zaliczaczy bez zadnej morlanosci, wiec wole prawiczka, jest pewniejszy wg mnie

Gość ciocia Zdzisia
"Napisz mi jeszcze, jaki facet (ile tych pieniędzy ma) jest już bogaty." Moim zdaniem 10 tysięcy miesięcznie na nasze polskie realia wystarczy ... ale moim zdaniem bez sensu. Chcesz by jakas laska była z tobą dla pieniedzy ? Przeciez ona nie bedzie cię kochała tylko twoje pieniadze i przypuścmy cały czas zdradzała. Patrzmy prawdzie w oczy, to obrzydliwe przytulać się do kogoś, kto nas w najmniejszym stopniu nie pociąga fizycznie. Ja bym nie mogła, nawet jakby facet zarabiał milion miesięcznie. Pozatym powinna byc równowaga, jak mężczyzna znajdzie ładną kobitkę, atrakcyjną i czerpie korzyści z jej fizyczności, nie powinien miec nic przeciwko jak ona zechce czerpać z jego portfela . niestety facet kładzie najczęściej łapę na kasie i nie dość że brzydki to dochodzi skąpy i co po takim wybrakowanym elemencie ? ;///

Gość BBBRRRRRRR
W jaki sposób brzydki chłopak ma poderwać ładną dziewczynę? a więc jest pewien sposób. Jak będzie siedzieć na krześle po cichutku zajdź ją od tyłu i wrzaśnij ile masz sił. Na pewno się poderwie. baaaa nawet poleci za tobą. Jak już cie dopadnie na 100% będzie kontakt fizyczny - powodzenia

Gość etyuiouytrewrth
:)))super

Gość ciocia Zdzisia
W jaki sposób brzydki chłopak ma poderwać ładną dziewczynę? a więc jest pewien sposób. Jak będzie siedzieć na krześle po cichutku zajdź ją od tyłu i wrzaśnij ile masz sił. Na pewno się poderwie. baaaa nawet poleci za tobą. Jak już cie dopadnie na 100% będzie kontakt fizyczny - powodzenia ---------------------------- Hhahahahah uśmiałam się :D

Gość DO Hahaha rada do autora
To jesteś cienki bolek bo ja 56lat wydymałem 150-160 panienek wcale się nie starając teraz mam też 18 lat mlodszą ale muszę brać kamagrę bo nie daję rady bez niej dymac 1h Pozdro do ruszajacych skorą PS w zyciu trzeba mieć luz a panienki i forsa przyjdą same

Gość gość
Niektórzy mają naturalny talent. Do gotowania, do majsterkowania, do sportu… do podrywania. Mieć naturalny talent, oznacza posiadać cechy atrakcyjnego mężczyzny. Ale jeśli po prostu urodziłeś się słaby, albo na słabego wychował cię dom rodzinny czy też środowisko , to ile czasu zajmuje, żeby się oduczyć nawyków wpojonych przez kilknaście lat!!!! Ja niestety byłem takim słabiakiem. Myslałem już nawet że dla mnie nie ma ratunku. Wtedy z pomoca przyszedł mi kumpel który opowiedział mi o feromonach ( zamawiał z http://pherowin.pl) , poskładałem się z nim na większą ilość i szliśmy na łowy. O dziwo nasze wyniki były znacznie lepsze niż wcześniej. Szczególnie zdziwiłem się jak raz same zagdały nas dwie całkiem ładne dziewczyny. A jak już mówiłem nie miałem nigdy wiary w siebie.

Gość gość
Przestancie pisac o tej kasie bo sie niedobrze robi. Powiem ci, ze nie ma brzydkich ludzi - sa tylko zadbani. To ze ktos ma ladne rysy twarzy, nie jest gwarancja szczescia, jesli taka osoba bedzie niezadbana. Natomiast jesli jest na odwrot - szanse ze zycie towarzyskie bedzie ok, sa duzo wieksze. Z twarza, prawda, zrobic nic nie mozna. Ale mozna cos zrobic z wlosami. Za to reszta ciala - kupa roboty. Mozesz nie byc wysoki. Ale poczytaj jakie sa 'standardy' mezczyzn wsrod kobiet (nie wiem czy to co napisalam brzmi logicznie.. XD). Zazwyczaj to sa mezczyzni z waga idealna, nie raz, nie dwa z nadwaga. Tak naprawde, muskularni, wysocy mezczyzni sa rzadkoscia. Wystepuja tylko w filmach. Ale zawsze mozesz sprobowac wygladac nieco lepiej od przecietnego mezczyzny. Popracowac mozesz nad cialem - jesli nie twarza, kobiety maja sie zachwycac, to cialem. Ale pamietaj - jesli juz wpadniesz komus w oko, taka osoba w zyciu nie pomysli ze jestes 'brzydki'. Dla mnie zadna osoba ktora lubie nie jest brzydka bo... Nie wiem czemu. Jak to jest... ? 'Wyglad przyciaga, charakter zatrzymuje'. Wiec... Bierz sie za cialo. Skoryguj posture, jesli masz takie problemy, zrzuc zbedne kilogramy/ nabierz masy, cwicz cale cialo, mowie ci, cos takiego dziala cuda. Nawet na twarzy bedziesz wygladac lepiej :). Pochodz po sklepach za dobrymi ciuchami, naprawde, taka przemiana wyjdzie ci na dobre. Juz nie ma co narzekac ! Do roboty! :D

Gość gość
Wystarczy przebojowy charakter i dużo uśmiechu.

Gość gość
I tak wszyscy zdechna wiec to jak wygladasz czy jaki masz charakter niecma absolutnie zadnego znaczenia, tak samo jak to co tutaj robimy :o

Gość gość
Moim zdaniem kobiety pociągają nie tyle piękni, co ciekawi i dominujący faceci, którzy biorą od życia to co chcą. Sam fakt posiadania pieniędzy nie uczyni z niepewnej siebie cipki obiektu pozadania. Dla atrakcyjności faceta sama uroda to o wiele za mało. Charakter skazany na sukces to już lepsza perspektywa. Przedział wiekowy też dużo tutaj zmienia, bo taka ledwie dorastające dziewczynka poleci jeszcze na rówiesnika pieknisia, ale wraz z upływem czasu ładna mordka nie będzie już numerem jeden.

Gość gość
Zgadzam się z panem powyżej :d

Gość gość
do Hahaha rada do autora "Najważniejsze jest ******ie i koniec." xxx A jesli kiedyś na skutek jakiejś choroby staniesz się impotentem i ****ać nie będziesz mógł, to życie straci dla Ciebie sens? :D