Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona32

brak seksu = rozwod?

Polecane posty

No po tym co napisałas autorko, tym bardziej będę go bronić. Gdyby mu nie zależało na Tobie, to bys zmokła :) Poczciwina Twój chłop, ale cos go przyblokowało, w końcu nie każdy facet może byc samcem alfa. Poza tym jestes ledwo po połogu, możesz jeszcze troche zaczekac na seks, prawda? :)

Gość popopoooooo
uciekam. dobrej nocy zycze :) szczegolnie pozdrawiam agatke z krakowa :)

Gość zagubiona32
dobranoc popopo lady, po pologu to juz wystarczajaco dlugo. tym bardziej, ze cala ciaze nic...

Gość agatka z krakowa
popopoooooo z punktu widzenia dziecka: pytanie zasadnicze: czy gdyby dano ci wybór - TOBIE OSOBIŚCIE I TYLKO TAKI - duże zdjęcie ojca i jego pieniądze lub obecność kochającego ojca ale jak ty to określasz pierdołowatego i kroma z pasztetową na śniadanie oraz ciuchy z second-handu i rower dojeżdżany po kuzynie to co byś wybrał? z punktu widzenia kobiety: kobieta która pozwala zwalać na siebie fakt, że pan małzonek ma problem z tożsamością jest raczej na przegranej pozycji ale rozwiązania tego problemu zawsze sa co najmniej dwa ty wybierasz najbardziej brutalne

"Jeżeli jest wszystkowiedzący, egoistyczny i egocentryczny i uważaze nic złego sie nie dzieje i ze normalnym jest to, ze żona nie jest zaspokojona seksualnie to o jakiej wrażliwości my mówimy" Enfant, nie może byc egocentryczny i egoistyczny, jesli jednoczesnie przejmuje sie tym, aby małzonka nie zmokla i żeby kupic dziecku idealna piżamke, prawda? wszyscy wiemy, że egoisci takich rzeczy nie robia, chyba, że mają w tym własny interes. Pewne braki stara sie nadrabiać dbając o takie rzeczy, o które samiec alfa dba tylko w okresie polowania na królika. No dajmy mu szansę, bo chyba jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa, ani ten stan nie trwa latami!!

Enfant, nie może byc egocentryczny i egoistyczny, jesli jednoczesnie przejmuje sie tym, aby małzonka nie zmokla i żeby kupic dziecku idealna piżamke, prawda? wszyscy wiemy, że egoisci takich rzeczy nie robia, chyba, że mają w tym własny interes. Pewne braki stara sie nadrabiać dbając o takie rzeczy, o które samiec alfa dba tylko w okresie polowania na królika. Foxy no proszę Cie.. przecież to normalne zachowania a nie jakis szczyt altruizmu:O a egoistą jest , bo wie ze własna osobista zona meczy sie z tą cała sytuacją, co wiecej zaczyna obwiniac siebie za ten stan rzeczy , a on twierdzi , ze generalnie problemu nie ma .

Gość zagubiona32
jutro mamy rozmawiac o rozwodzie. on chce np zebysmy mieszkali w jednym miescie, bo chce miec ciagly kontakt z dzieckiem a do tej rozmowy ja doprowadzilam moimi dzisiejszymi histeriami nt braku seksu...

Gość zagubiona32
widze tez, ze poszedl spac do innego pokoju...

Gość agatka z krakowa
zagubiona32 przy tym co ty piszesz dziewczę to ja cię nie widzę na sali sądowej...

Gość zagubiona32
agatko, dlaczego?

Gość agatka z krakowa
bo to u ciebie akt skrajnej desperacji a nie śmierć związku

Gość rozarozana
musi byc jakis psycholog polski za granica, poszukajmoze cos znajdziesz, na sluz polecam olej z wiesiolka w kapsulkach, brac od 5dc do 13-14 dc po 2 kapsulki na dzien a ty jak masz takie problemy to bierz ze 3-4 na dzien, sa tez takie zele pod prysznic na sluz przez allegro mozesz zamowic, a moze tabletki antykoncepcyjne by cos pomogly ? co w ogole lekarz powiedzial ... o takiej sytuacji, gadaj z mezem co czujesz i moze idz do ginekologa gdziekolwiek jestes, idzcie razem moze cos zaradzilekarz

Jezu, ja miałam w domu rasowego egoiste a Pan małzonek do mojego wzorca nie pasuje! No dobra, zetnijmy mu łeb! Nie jest samcem alfa, nie zarabia i nie dogadza zonie w łózku, nadaje sie tylko do utylizacji. Prawdziwy chop powinien przynosic do domu zarcie i inne fanty i dobrze rznąć. I nie powinien sie mazać! Analogicznie... prawdziwa kobieta powninna rodzic dzieci, gotować, prac i dbac o ognisko domowe. I jednocześnie zarabiać, aby samiec alfa sie nie zarżnął. Jesli jest bezpłodna lub nie potrafi przyprawic zupy, nalezy ja także zutylizować. *Pod powyższymi zdaniami NIE PODPISUJĘ sie obiema rekami. Dobrej nocy życzę :)

Gość zagubiona32
agatka, dobrze to ujelas przyszedl teraz do mnie z pretensja, ze palilam i tak nie wolno przy dziecku, ze nie zagladalam do niej w ostatniej godzinie. a ja mialam nieodparta ochote go przytulic i powiedziec, zeby sie nie martwil i ze wszystko sie ulozy i w takim trybie porusza sie nasze zycie. szalu idzie normalnie dostac...

Gość zagubiona32
dobranoc lady. i dzieki za to, co pisalas

Gość agatka z krakowa
może zamiast na salę sądową wobec tego wykop go do pracy zagubiona obojetnie jakiej, niech rowy kopie, towar w magazynie układa, śmieciara jeździ - COKOLWIEK ROBI dobranoc :)

Gość zagubiona32
probuje go wykopac, ale jak widze jak ym wykopywanie wala sie jego marzenia to mi go zal. dzieki. milej nocy

Gość fvbrghthbgh ythyt3g trgtb
Zagubiona Weż nasmaruj się wewnątrz oliwką dla niemowląt (krzywdy ci nie zrobi, no ewentualnie żelem nawilżającym jak posiadasz takowy) i idź do męża. Zrób mu lodzika z wielkim uśmiechem. A później wróć tutaj i napisz jaki był efekt :) Piszę to całkiem serio :) Powodzenia kobieto :)

Gość agatka z krakowa
jego marzenia nie walą się przez twoje wykopywanie tylko przez jego rozmemłanie kopanie rowów ma szansę pozbawić go tej jakże uroczej cechy :)

Jeszcze nie poszłam wiec dodam tylko, że marzeniami, to on was nie nakarmi :) Nie spisywac go na straty to jedno, ale kopa w dupe do roboty to powinien jednak dostać, bez wzgledu na to, czy mu z tym bedzie dobrze, czy nie. Ja mogłam sobie chcieć zostac primaballeriną, a jednak siedze w nudnych papierkach. Nie kocham tego, ale mam co jeśc i to sie liczy. Mąż pozasuwa w magazynie, może odłozy troche grosza/centów na nagranie płyty, powysyła ja tu i ówdzie. Sama nie wiem, ale od czegos trzeba zacząć, w domu kariery sobie nie wysiedzi.

Gość zagubiona32
poszlam do niego powiedziec mu dobranoc, to nazwal mnie falszywa. ze caly dzien burcze. i ze jutro powaznie porozmawiamy (czyli o rozwodzie)

Gość zagubiona32
on nigdy o nic nie prosi. jak cos sie nie udaje, to rezygnuje z tego i tlumaczy to swoja teoria

Gość zagubiona32
dziekuje za wszystkie wypowiedzi. zbieram sie do spania. ja nie chce rozwodu, ale chce, zeby wszystko bylo dobrze, a przynajmniej normalnie. a nie potrafie sobie wyobrazic, ze bez seksu moze byc ok. jutro pewnie sie jeszcze odezwe. dobranoc

Gość doświadczony panlbn
witam wszystkich . cytuję ; a nie potrafie sobie wyobrazic, ze bez seksu moze byc ok. i tu masz rację i im szybciej coś ztym zrobisz tym szybciej możesz byc szczęśliwa i doceniona w sferze erotycznej.jeśli się bedziesz ociągac to popadniesz w większa deprechę i stracisz poczucie wlasnej wartości ,zestarzejesz się z problemem męza i przejdzie ci ochota na kolejny związek . jednym złowem staniesz się stara zgorzkniała, zdziwaczała i nawet porządnie nie wypieszczona seksualnie a naprawdę duzo tracisz

Gość dziewczyno czytam to i
nie wiem czy smiec sie czy płakać ? na pierwszej stronie twierdzisz stanowczo ze to nie ty jestes problemem tylko twój mąż , brednie jakich mało to ty masz problem w głowie nie on on moze ruchac inne bez problemów to z toba ma problem , twoja głową innym dziewczynom wkłada fiuta bez oporów bo one ich nie mają tylko ty rozumiesz teraz ? z tobą jest problem natury psychicznej męża masz normalnego ale nie licz na to ze długo wytrzyma z taką problemową kobietą zostawi cię , zobaczysz

Gość zagubiona32
doswiadczony, masz racje. tylko nie wiem co z tym zrobic i jak to zmienic. skutki braku seksu juz odczuwam i sa naprawde fatalne

Gość zagubiona32
dziewczyno... on nie upawia seksu od ponad roku! nie ma nikogo na boku. i nie ma ochoty na seks, tak uwaza, ze jest ok. nie twierdze, ze ze mna nie ma problemu, ale ja chce, a on nie.

Gość zagubiona32
A tak w ogole to rozmawialismy dzis o rozwodzie. Wedlug niego niepotrzebnie bralismy slub. Ze to nie byl ten rodzaj milosci. Ze jako przyjaciele to ok, ale reszta sie nie spradza.

Gość adopcja gówniarzy
zagubiona32 A tak w ogole to rozmawialismy dzis o rozwodzie. Wedlug niego niepotrzebnie bralismy slub. Ze to nie byl ten rodzaj milosci. Ze jako przyjaciele to ok, ale reszta sie nie spradza. wyszłaś za maż za gówniarza, który ma ochotę wymienić cię na nowszy model bo tak mu wygodniej :D

Dziwne jest to, co mówisz... maleńkie dziecko w domu a on juz sie chce rozwodzić? facetom zazwyczaj tak sie nie spieszy. Ile jestescie małżeństwem? No i w jakim wieku jest małżonek?