Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była panna młoda już

Oto nasze prezenty na wesele.Żałuję że nie napisałam wierszyka ze wole kase...

Polecane posty

Gość dziękuję wam bardzo za prowo
widzę ze ktos sie pode mnie nieudolnie podszyl. coż nie udało się bo ja w wypowiedziach robilam bledy a tu piekne znaki interpunkcyjne itp. wypowiedzi z malych liter byly. ale do sedna. prowokacja udana bo widac dzieki temu 2 strony i sytuacje gosci i pary mlodej. a wiadomo ze kazdemu sie nie dogodzi.

kazdemu nie, ale nie przebilas i tak laski od oddania prezentu:O Jak na pierwszy raz ci sie udalo:D Chociaz moja pierwsza prowokacja kilka lat temu dobila do 24 stron:classic_cool:

:D :D Będę nieskromna i przyznam sobie plus,że mnie nie poniosło ,a jedynie mocno rozbawiło.

to ile mi dajecie za te prowo? ja sobie daje 10/10 :P

ja ci daje 6/10 bo bez pustakow (czyt. innych panien mlodych) by sie tak nie powiodlo:( Poza tym w porownaniu z moimi to srednio. Ale porownujac z pojebanymi gimgownami i prawiczkami to spokojnie masz te 10/10

Gość Anna7703
Macie naprawde dylemat co teraz... proponuje eBay. Boooo po co Wam taaaakie zapasy...

Gość była panna młoda już
Spadaj, koncze temat bo szkoda czasu łumaczenie wam rzeczy OCZYWISTYCH. Prosze was tylko abyscie sie zastanowil,czy idac d kogos na wesele -a jesetsmy zapraszani do rodzny i osób które nas lubia, przyjació- dajemy preznty na odpier.... czy starace sie włozyc serce i odrobine rozumu w to,co wybieracie w skepie!jako gosc ,jesli nie daje kasy, dlugo zastanawiam sie nad tym CO kupic,zeby to nie była kolejna popierdułka na komodzie czy w szafie ale fajny podarunek dla obojga młodych,zeby im sie przydał i PODOBAŁ. podkreslam raz jeszcze NIEWIEDZACYM - taki jest sens wszystkich prezentów,nie tylko weselnych. JAK KOGOS NIE STAC, niech nic nie daje lub wlozy symboliczna kwote "na szczęscie"

:D 8/10 o 14.09 już się mocno pogubiłaś ,ale czytając trochę oplułam ekran truskawkami ,co spowodowało,że na chwilę musiałam wyłączyć i wyczyścić .

ewelinaewa a twoja o czym była? ja zauważyłam że ostatnio najlepsze prowo są o weselach i komuniach. najbardziej rozwaliło mnie że nikt sie nie kapnął ze wypisałam takie prezenty bo wszystko przeciez z agd a ludzie jeszcze pisali ze chetnie odkupia.mimo ze nie odpisałam jaka nazwa czajnika, albo ta prostownica z clarusa z biedronki a ci dalej łykali :p

podszywaczu drogi przyznałam już ze prowo wiec przestan sie podszywac pierwszy podszyw nie wyszedł bo zle pisales nie moim stylem to w drugim probowales sie poprawic ale juz skoncz.

nie moge napisac o czym byla, bo tematu nie usuneli. Ostatnio nawet gdzies mi mignal:D Nie chce ludziom psuc zabawy:D Ale pamietam jak kiedys jedna zalozylam tez dawno, na 12 stron, a temat glupi jak but:D Cos o lasce, ze chciala isc na randke by sie najesc bo biedna byla. Na koniec sie przyznalam i temat skasowano:( A ludzie jechali po mnie (czyli autorce) przez 12 stroniczek, ze zebraczka, chce wykorzystac chlopaka, materialistka itd.:D Teraz sie nie orientuje w prowo bo nie zakladam juz z braku czasu.

była panna młoda już . podkreslam raz jeszcze NIEWIEDZACYM - taki jest sens wszystkich prezentów,nie tylko weselnych. JAK KOGOS NIE STAC, niech nic nie daje lub wlozy symboliczna kwote "na szczęscie" Pomijam podszywacza i prowokacje :P jak kogoś nie stać niech sie nie wybiera na wesele ,bo .....symboliczna kwota na szczęście tez będzie zła i odpowiednio obgadana tu i tam :D

myślałam ze się skapną bo widzę ile bykow nawalilam np z tym ze goscie weselni nas czesto odwiedzili, albo ze zaproszenia dalismy 5 mcy wczesniej, i nikt sie nie skapnal ze na 80 osob ktos na bank by dal koperte a nie same prezenty pojechalam z ta prostownica, potem ze telewizor technika, te garnki emaliowane w kwiaty to juz lalam ze smiechu.

ja przeoczylam telewizor technika i garnki:( No, ale jak pisalam wypowiadalam sie ogolnie. Zaraz poszukam garnkow i telewizora:D

Jak czytam temat o samotnej matce mieszkającej i płacącej siostrom i 500 stów za żłobek to już wszędzie widzę prowo :D :D

na stronie 2 jest i jeszcze noze ze straganu dodalam :P ewelinaewa powiem ze mi troche pomoglas, konczyl mi sie pomysl na wpisy a ty wyskoczylas z ta kolezanka i mialam nowy punkt zaczepienia :P

Gość ciezko kapujaca
a co dziwnego jest w tym ze goscie weselni odwiedzali was czesto? ;p albo ze zaproszenia 5 miesiecy wczesniej? ;p tak sie czepiasz tych 80 osob, nikt nie liczyl doslownie ile bylo prezentow, nie liczyl przez pary, moglas cos pominac, to niewazne, lud czytal ogolnie o Twoim "problemie" nieudanych prezentow a nie skladal do kupy kazdego goscia :D

ja akurat mialam gazetke z tesco i tam telewizory byly z techniki, a ze nie widzialam na szybko z jakiej firmy wymyslic to napisalam technika :P z tym ekspresem fajnie mi sie wymyslilo :) a teraz jak czytam te swoje wypociny to sama sie smieje z tego blendera ze kuzynka niby widziala ze mam a kupila tez hehe jednak dam sobie 9/10

ciezko kupujaca a wyobrazasz sobie ze czesto odwiedza was 80 osob? jednak pewnie tez by byla dalsza rodzina w tym to tez watpie zeby czesto przyjezdzala odwiedzac. i ciagly argument ze jak syn lub corka bedzie mialo wesele to zmienicie zdanie, moglam wiecej wymyslic :)

Gość ciezko kapujaca
o :D ja przyznam ze jak czytalam o kuzynce i blenderze to pomslalam sobie "ehe akurat kuzynka widziala nowy blender i akurat ta kuzynka kupilaby jeszcze nowszy blender" :D moglabym asystowac rutkowskiemu w szukaniu smierdzacych niedopatrzen w sprawach ;p

Gość ciezko kapujaca
ehh tak jak mowie myslisz bardzo prostolinijnie pod katem tej swojej super prowokacji ;p myslisz ze ludzie odbierali to co piszesz pod katem 80 osob? ze 80 osob was odwiedzalo? ze 80 osob dalo agd ;p chodzi o sens wypowiedzi, na weselu jest rodzina i przyjaciele, nic w tym dziwnego by nie bylo ze czesc ludzi czesto was odwiedzala

bo to moje pierwsze prowo i od razu na 7 stron :P

Gość Kupujecie przez Internet
prowo nie prowo, nie obchodzi mnie to ja nawet jak ide w gosci to biore ze soba cos fajnego do jedzenia, moze butelke jakiegos alkoholu, albo cos dla dzieci (jesli maja), nie ide z pustymi rekoma. do mnie tez goscie przychodza np z paczka chipsow, ciastem, kwiatkiem itp to po prostu mile wiec nie wiem dlaczego takie zamieszanie robicie wokol wesel kuzynka miala wesele kilka lat temu. niby nic nie mowili, ale kazdy wiedzial, ze wola kase, niz prezenty. to jest oczywiste. ale teraz jest wesele mojej siostry i ona kupila zaproszenia gdzie byl juz wierszyk o pieniadzach, to kuzynka z mezem wielce oburzeni, ze na kase leca, i kuzynka sie upiera ze siostra ma im powiedziec jaki prezent chce i koniec! wszystkich nie zadowolisz i najlatwiej krytykowac kogos innego, taka juz ludzka natura :) wiec wyluzujcie ludzie

Gość Amelka bez denka
EwelinaEwa ------> prowo czy nie prowo, czytając twoje wpisy podziwiałam Cię! Jeśli pisałaś szczerze to jestes naprawdę super osobą z fajnym podejściem!!!!