Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz nie długo oo

co kupić dziewczynce na 1 roczek ? BŁAGAM POMOCY

Polecane posty

Gość to juz nie długo oo

jak w temacie

Gość Liliana 1982
napisze co moja córka dostała...klocki drewniane , wózek dla lali, sanki:)

Gość Liliana 1982
i kilka książeczek ( te z grubymi kartkami)

Gość ffafdadf
taki plastikowy konik do bujania, jest bezpieczny i przeznaczony dla dzieci od 3 roku życia

Gość ffafdadf
DO 3 roku życia!

Gość paola87
a ja kupiłam garnuszek na klocuszek i rewelacja mała tylko tym się bawiła:)

klocki wózek dla lalek lalka duży zestaw przyborów do piasku (coś mniej więcej takiego) http://allegro.pl/taczka-z-akcesoriami-piaskownica-wiaderko-grabki-i2382641608.html rowerek jeździk - pchacz ciuszki na allegro fajne są grawerowane sztućce : http://allegro.pl/listing.php/search?category=11763&sg=1&string=sztu%C4%87ce

Gość to juz nie długo oo
dzięki urodziny będą 30 lipca więc taczka z akcesoriami chyba będzie ok ? + klocki prezent ma być za 100 zł i już dziewczynka wstaje na nogi podobno w łóżeczku więc taczkę chyba jeszcze będzie mogła pchać ? i czy takie dziecko wgl bawi się już w piasku ?

Gość zonaKraka
Wstaje na nóżki dopiero? Czyli jeszcze nie chodzi? Zestaw do piasku jak najbardziej, ale zależy też gdzie chodzą na spacery, jak mała mieszka w bloku to raczej bez dużych taczek, konewek itp bo to niewygodnie do wózka pakować. Jeśli ma własne podwórko to właśnie zestaw do piasku, albo nawet piaskownicę jeśli nie ma (zrzućcie się z innymi), albo huśtawkę kubełkową, albo basen. Mój synek z trafionych prezentów dostał super książeczkę z pacynką- wkładasz rękę i jako małpka uczysz o kolorach, na razie na wyrost oczywiście ale ładnie się nią bawi. Super się też sprawdziła taka drewniana edukacyjna kostka, z sorterem i układanką. Teraz jak miał 15 mcy kupiłam mu gumowe ośmiorniczki do kąpieli, też świetnie się sprawdziły, dla roczniaka też w sam raz. W ogóle zabawki do kąpieli polecam :) Co jeszcze... klockami średnio się bawi. Ale dla dziewczynki- wózek dla lalek (ale to też raczej jak mają duże mieszkanie albo podwórko). Ubranka, jeśli mama nie biega sama po lumpeksach, znasz jej gust i rozmiar małej. Zabawka jakaś wydająca dźwięki, mój w tym wieku zainteresował się keyboardem. Chodzik- pchacz (jeśli nie mają). Sama może kojarzysz jaki to typ rodziców- czy wolą ubranka, czy zabawkę, a jeśli zabawkę- to czy wolą drewniane, edukacyjne, czy plastikowe ale firmowe, takie wielofunkcyjne? Może coś w pokoju dziecka zmieniają i przyda się lampka albo bawełniany kocyk na lato?

Gość dffffffdf
sztuczną cipkę

Jesli zabawki to np. - gąsięnicę gawędziarkę z FP - kulę hulę - osmiorniczki - pchacz,jeździk albo jakieś "porządne ubranko" (z tym,że tego typu prezent bardziej cieszy rodziców niż dziecko).

słuchaj, wejdź na stronkę www.zabawki-dla-dziecka.pl tam znajdziesz super zabawki dla małej po atrakcyjnych canach. Ja proponowałabym ci tak jak moja poprzedniczka garnuszek na klocuszek lub gąsienicę. Akcesoria do piachu odradzam- jest jeszcze za mała. pozdr.

Gość diabl1111
teraz wiem, że fajnym prezentem - ciuszkowym byłby szlafroczek

Gość ojojku
Z tym pchaczem to różnie.. przydałby si teraz jak mała staje ale dzieci róznie załapują nowe umiejetnosci i pod koniec lipca mała moze juz biegac i pchacza nie potrzebowac. Do piasku zabawki fajne - to sie lubi gubić wiec nigdy dosć :) moja męczy krokodyla z FP, pszczółkę Tosię i pierwszy laptop vtech i wszelkie książeczki. Jak ma własny ogródek to basenik z zacieniaczem.