Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniczkaQ

Kobiety łapiące mężczyzn na dziecko...

Polecane posty

Gość AniczkaQ

Są tu takie ? :P

Gość AniczkaQ
jest tu jakaś kobieta, która złapała faceta nad dziecko, albo ma to w zamiarze???

Gość kij od miotły
podobno ja :D tak przynajmniej twierdziła kochanka mojego ex na podstawie jego opowiesci :D

Gość AniczkaQ
ach ci eks... bajkopisarze ;]

Gość AniczkaQ
Halo:>

żenada łapać faceta na dziecko - osatni akt desperacji...:/ Na siłę wiązać ze sobą faceta który tego nie chce:/

takie złapanie nie da ci szczęścia, a najpewneij związek i tka sie rozpadnei a ty zostaneisz sama z dzieckiem

Gość mnkjk
moja przyjaciółka złapała faceta na dziecko. są 2 m-ce po ślubie

Gość mnkjk
za miesiąc rodzi, ma już dziecko z poprzedniego związku, usilnie szukała dla niego ojca, poznała jego, zakochała się, ale jemu do ślubu się nie śpieszyło więc postanowiła złapać go na dziecko. no fakt, wzieli slub, mieszkaja razem... ale ciagle sie kloca, widac ze on jest niezadowolony ze tak wyszlo z ta ciaza, jeszcze przed slubem ciagle ja wyzywal ze sie nie zabezpieczala, ze nie myslala itd. ogolnie niby jest ok ale on ma takie ukryte pretensje. jakiejs wielkiej przyszlosci im nie wroze...

Gość znam
ANNĘ, która złapała mojego kumpla na dziecko, może to Ty?

to jeszcze faceta mozna zlapac na dziecko??? tzn ze co? rzuci wszystko w diably i bedzie z toba i juz cie nawet nie bedzie w rogi walil tylko bedzie poslusznym mezem bo cie zaplodnil? takie rzeczy to tylko na zapadnietej wsi gdzie liczy sie jeszcze presja zdewocialej rodziny. bo inaczej nie wyobrazam sobie normalnego inteligentnego mezczyzny ktory daje sie tak "zlapac". zreszta zycie mi pokazalo ze takie rzeczy sie nie dzieja :)