Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

Gość buhahahahi
Ale temu koleśiowi co pisał ten topik dymi spod beretu! Badacz ludzkich umysłów-buhaha Jeleń kafeterii! Pewnie ma wiele zjechanych na maxa ,,projektów" buhaha Masakra Najgłupszy człowiek świata!

Gość O ja pitolę
żeby wyróżnić dziecko trzeba je Vanessa nazwać? Ty masz naprawdę kolosalne kompleksy! Co to za człowiek?

Gość buhahahahi
:-D to nie człowiek to psychopata i jego psychopatyczne dzieło!

Gość buhahahahi
Na stronie 4-tej przyznaje sie do swojej choroby psychicznej! :-D

Gość buhahahahi
Nie,nie na stroonie 3-ciej! 22:45 [zgłoś do usunięcia] badacz ludzkich umyslow to ja! wstep mojego wspomnianego topiku 21:48 "zauwazylam ze malo inteligentni ludzie nazywaja swoje dzieci, np Angelika, Nicola, Kewin, zas ludzie inteligentni wybierają klasyczne imiona i dodam ze nie znam zadnego wyjatku od tej reguly piszcie o swoich spostrzezeniach Tylko niech nie wypowiadaja sie matki roznych Nikol, bo nie jestescie obiektywne w ocenie swojej inteligencji"

Gość Best Wishes for Mery-Sue Blue
Mi się tam bardzo podobają imiona typu Oksana , Oliwia, Nadia...i mniej więcej takie imię dziecku nadam. Wolę takie niż Basia, Zosia, Krzysia i już, nie będę sie z tego tłumaczyć. O gustach się nie dyskutuje. Ale nie rozumiem założycielki tematu...dziewczyno uspokoj sie! Przecież to widać ,że piszesz sama z sobą pod różnymi nickami :/ Weź sie ogarnij bo potem "yyynteligencja" ma o nas takie zdanie jakie ma :/ Ogarnij sie.

Gość Chętnie Ci włożę buty na stopę
Autorka tematu to skończona idiotka. Boli ją to ,że powszechnie sie przyjęło ,że tylko plebs nadaje dzieciom "światowe" imiona w czasie gdy sama generalizuje i wszystkie tradycyjne imiona miesza z błotem. Bo Klaudia będzie piękna a Zosia brzydka. Ja pier**dole co za tępa szpara z niej. Być może to Twoja Victoria będzie tak brzydka ,że nikt jej na klate nasrać nie będzie chciał. Ja nie oceniam ludzi po imieniu ale ty autorko to robisz co świadczy właśnie o Twoim poziomie. Jeszcze zarzucasz 3 letniemu dziecku , które mało co rozumie popełnienie kradzieży. Proponuję przejść sie do prokuratora w związku z tym. A to ,że sama odpowiadasz sobie pod różnymi nickami świadczy o stopniu twojej żałosności. Reasumując ludzi sie nie ocenia po imieniu a takie głupie tematy to może założyć osoba z problemami psychicznymi. Kto normalny ma takie dylematy ?

Gość ale się uśmałam przednio
:D:D :p:p:p na serio, zmusiłam się do przeczytania topiku i dawno nie widziałam tak skrzywionej psychicznie osoby jak autorka tematu vel hefry (bo to podobno jedna i ta sama osoba) nikt z nią nie pisał, poza jednym podszywaczem, który ewidentnie miał niezły ubaw i robił z niej większego kretyna niż jest :D:D Dwoje ludzi rozpoczęło jakąś dyskusję totalnie nie zwracając na nią uwagi :D a ta kontynuowała obnażanie swojej głupoty :D tragedia, wstyd, że takie coś pisać w ogóle mówi :D

umie miało byc :D:D

Gość SeslejJjjjj
Hahaha jeśli ta Twoja Dżesikkaa czy victoria jest tak tepa jak ty to nie dziwie sie ,ze ktos w inteligentny sposob jej zabawki zajumal :DDD Brawo dla zosi za spryt!:DD

Gość meets Diital Rockers
Hmmm Kto jest bardziej zakompleksiony ? Rodzic A , który ma do wyboru imię tradycyjne/skromne i imię nowoczesne/pstrokate a wybiera imię tradycyjne/skromne. Rodzic B który ma do wyboru imię tradycyjne/skromne i imię nowoczesne/pstrokate a wybiera imię nowoczesne/pstrokate. Dla mnie sprawa jest prosta. A dla was ?

ludzie skąd w Was tyle jadu,tyle wyzwisk po co to wszystko ja wczoraj wzięłam udział w dyskusji,ponieważ bardzo mi się to nie spodobało,że ktoś nazwał mnie plebsem czy patologią tylko dlatego,że dałam dzieciom imiona które mi się podobały a nie im na jakiej podstawie można obrażać ludzi nic o nich nie wiedząc

Gość kolejny topik
pissany przez kafeteryjnego debila Autorka spoko babka, ale ten debil któremu sie wydaje że ktoś przeczyta 8stron to MEGA BARAN!

Gość ahahahahahhahahahahahahahahhhh
"Autorka spoko babka" tak, tak pochlebiaj sobie sama jaka to ty jesteś spoko :DD a tak w ogóle kaszalocie "topik" = "temat główny" (nie mylić z postem) czyli sama przyznajesz ,że jesteś kafeteryjnym debilem :D hahahaah

Gość kolejny topik
Ja jestem przeciwieństwem twoich wyobrażeń o mnie. A ty zapewne jesteś nikim.

Gość koksu z pawkaaa
Cześć Kolometa ! Myślałem ,że temat umarł .Wybacz ale oglądam mecz a dalsza dyskusja z kimś kto sam pisze o sobie ,że jest fajny jakoś mi sie nie widzi :) Może popisz sama z autorką ? Dziwnym trafem jakoś pomiędzy sobą nie wymieniacie uwag. Zaprzyjaźnijcie sie bo macie podobne poglądy :) Pozdrawiam.

Gość SeslejJjjjj
i dziwnym trafem aktywność na forum konomety (czy jak jej tam, ehh te wybujale imiona) i autorki jest w tym samym momencie :D

Gość koksu z pawkaaa
Tego już bym nie sugerował bo Kolometa coś jednak sobą reprezentuje a porównaniu do tej drugiej. Bynajmniej żegnam bo to nie na moje siły toczyć rozmowy z osobą o rozdwojeniu jaźni. Kolometo pozdrawiam serdecznie Cię i Twoje dzieci ! Zdrowia życzę.

zdaje się,że autorka to Mammmmaaaaa nie zauważyłam żeby brała udział w dyskusji,

Gość koksu z pawkaaa ty matołku
Kolometa to jeden z twoich wielu czarnych które zajmuja za dużo czasu bo trzeba hasło wpisywać. Nie potrafisz stworzyć osobowości .

Gość SeslejJjjjj
autorka to Mammmmmaaaaa qatroforum ofq hefry... No.! buhahahahahi ten pokemon powyżej i ch*j wie ile jeszcze innych nicków także normalna osoba to to nie jest :)))

koksu z pawkaaa ty matołku Kolometa to jeden z twoich wielu czarnych które zajmuja za dużo czasu bo trzeba hasło wpisywać. Nie potrafisz stworzyć osobowości . czy Ty jesteś normalny,jestem dorosłym człowiekiem a nie dzieckiem,które bawi się w zmiany nicku

Gość SeslejJjjjj
kolometo i co ? Nadal nie widzisz interwencji autorki w temat ? Jeśli tak to bez urazy ale jestes malointeligentna jesli uważasz ,że naprawdę wziął się taki hefry , który z takim zacięciem bronił autorki:))) summa summarum - założenie o nizinie intelektualnej ludzi dających wymyślne imiona jest prawdziwe :) z tą różnicą ,że ty jestes tylko małointeligentna a ona na dodatek jest ZAJEBISTYM CZUBEM :)) !

nie no bez jaj teraz. JA tez się z kolometą nie zgadzam, imiona jej dzieci mi się nie podobają itd, ale faktem jest, że reprezentuje sobą jakiś poziom, przede wszystkim wysławia się po polsku, nie jest sfrustrowana i wie co to kultura osobista. Natomiast autorka (mamusiaa czyli hefry i inne nicko) ma problemy emocjonalne i jest poważnie ograniczoną umysłowo osobą :D

SeslejJjjjj może i jestem mało inteligentna,za to Tobie gratuluje umysłu geniusza nie zwracam uwagi na chamskie i wulgarne wpisy i nawet jeśli ktoś ma 10 nicków mnie to nie obchodzi

Gość hefry.........................
ja tylko dodam, że się świetnie wczoraj ubawiłem :classic_cool: najpierw podszywając się pod autorkę i jej nowy nick ofg - zacząłem robić sobie bekę a ona nie zauważyła :D, potem jak go zaczerniła, podszyłem się pod hefry (zaczerniła kilka z kolejnymi kropkami :D:D:D:D:D i naśladowałem jej słownictwo (dużo tego nie było qurwa i orzesz :D podsumowując niezły debil założył ten temat :D

Gość SeslejJjjjj
kolometo dziękuję ,że przyznajesz mi racje :) Kończąc - stereotyp okazał się prawdą. Autorka to pojeb*ka THE END !

nie znam ludzi na poziomie,którzy wysławiają się w ten sposób i bluzgają innych no ale ponoć są wyjątki od reguły ;-P

Gość SeslejJjjjj
Sposób bycia a inteligencja to nie to samo :) Można nie przeklinać i być przygłupem ala Jaś Fasola Można kląć jak szewc i być geniuszem Czy to za ciężkie dla Ciebie do zrozumienia Kolometo ? Niby tak na to zwracasz uwagę ale jak hefry(autorka) tu jechała po Jasiach i Zosiach to jakoś Cie to tak nie oburzało. Obie udowodniłyście ,że ani w głowie za dużo nie macie a o kulturze i stanie psychicznym autorki już nie wspomnę.