Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

jestem pielęgniarką ,pracuję na paliatywnym w objazdówce ,skończyłam tyle szkoły ile wymagali do pracy ,ale nie zamierzam się nikomu z tego tłumaczyć

Gość koksu z pawkaaa
konoleta... czekam... czy przypadkiem tyle czasu Cie kosztuje wymyślenie odpowiedniej historyjki na temat twojego zawodu ? :)

PRÓBUJE PRÓBUJE I JESCZE BARDZIEJ SIE POGRĄŻA NIKT O TEJ PORZE NIE CZYTA TAKIEGO CHŁAMU A TY CORAZ NOWSZE NIKI I SCHLEBIASZ SAMA SOBIE NO POPROSTU ŻAL HY HY HY HY

A TY JAK DŁUGO WYMYŚLAŁAŚ NAZWĘ,,KOKSU Z PAWKAAA" CO TO W OGÓLE ZNACZY? JA:-D

Gość hefry.........................
AŻESZ QURWA SŁÓW JUŻ BRAK, QURWA NIKT NIE CZYTA TEGO QURWAAAA NIKT NIE CZYTA OŻESZZZZZ!!!!!!!! NIKT POZA MNĄ NIE CZYTA!!!!!!! OŻESZZZZZZ OŻESZ!!! A GDZIE LEKARZE Z FORUM??ŻESZ QURWAAAAA NIE MA ICH JAK POTRZEBNI SĄ!!!!HEFRY MUSI WZIĄĆ LEKI NA USPOKOJENIE !!!!OŻESZ TY

jesteśmy wszyscy tylko ludzmi,więc w czym jesteś lepsza ,że innych nazywasz plebsem?

Gość koksu z pawkaaa
Jesteś pielęgniarką ? Na jakim oddziale robisz ? Jakie szkoły i kursy skończyłaś ? To nie chamstwo..interesuje mnie to. Wybacz jeśli coś pomieszałem bo korzystam raczej z usług prywatnych. Nadal wam tak mało płacą ? Kiedy następny protest ?

Gość koksu z pawkaaa
pielęgniarka to piękny ale niewdzięczny zawód...a szkoda !

koksu z pawkaaa KOMPROMITUJESZ SIĘ WIDZĘ ŻE JUZ NIE UKRYWASZ TEGO ŻE PISZESZ POD WIELOMA NIKAMI

Gość koksu z pawkaaa
hefry... nie pamietam a co to ma do tematu ? Nick to tylko nick.

Gość koksu z pawkaaa
Przyznam się ,że nie wiedziałem.

Gość koksu z pawkaaa
hefry co kiego Ci chłopie chodzi ? Masz jakąś obsesję ? Chyba sam stosujesz takie metody w dyskusjach na forach (t.j różne nicki). Nie wiem chłopie, może sobie ściągnij jakiś program do jednoczesnego odczytywania IP forumowiczów jak masz takie wątpliwości...

NO TO WŁAŚNIE MÓWIĘ ŻE PISZE Z WIELU NIKÓW I NIE JESTEM CHŁOPEM ODPOWIADAJ NA PYTANIA BO PYTAJĄ CIĘ!

Gość koksu z pawkaaa
dziwny jesteś :)

Gość koksu z pawkaaa
Oh nie nie. Moja droga :) Obalenie tezy dotyczyło Ciebie a nie mnie :)

Gość hefry.........................
HJEFRY się zesrała z podniecenia, bo jest autorką tematu :D zero dystansu, w dodatku ograniczona umysłowo nie załapała jak wcześniej ktos się z niej nabijał :D żenada, bo nawet fajny topik się zapowiadał, ale na tłuka nie ma innej metody :D:D a i jeszcze jedno ktokolwiek teraz nie napisze będzie jedną i tą samą osobą :D:D myślenie bardzo ograniczonego, znerwicowanego człowieka :D:D żegnam i dzięki za niezłą zabawę hjefry - zdziwiłabyś się ile osób pisze w temacie ;) :D

Matka mu wlazła do pokoju pogoniła Jutro do szkoły ma iść w gimnazjum juz piąty rok pewnie kibluje w tej samej klasie...

dzieli nas przepaść pokoleniowa i to tobie przyjdzie zrozumieć coś w życiu nie mi!

Gość koksu z pawkaaa
myślę ,że każdy ma prawo przyjąc lub obalić jakąś tezę więc nie uważam się za nikogo specjalnego moja droga.

Nie odpowiedziałeś na pytanie ! Rusz tyłek weź do rączki encyklopedię i odpowiedz grzecznie!

Gość koksu z pawkaaa
hefry nie piszę z Tobą gościu tylko z Konoletą.