Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

Gość koksu z pawkaaa
to autorka całego tematu ?

leżą wszyscy ,nauczyciele i bezdomni niektórzy nie potrafią sobie poradzić z chorobą i pokazują swoje prawdziwe oblicze

Gość koksu z pawkaaa
kolometo...ok wierzę Ci. Mam nadzieję ,że jesteś dobrą osobą dla pacjentów :)

ogólnie uważam się za dobrego człowieka i boli mnie to,że ludzie tak potrafią oceniać innych

Gość koksu z pawkaaa
Cóż mogę powiedzieć. Uważam Cię za wyjątek od reguły :) No ale wyjątek potwierdza regułę. Myślę ,że to będzie dobra puenta !

Gość koksu z pawkaaa
A co hefrego ...jeśli faktycznie jesteś autorką tematu to hehe masakra...naprawdę musisz być desperacko zakompleksiona i mieć obsesję na punkcie porównywania imion ... Przykro mi , ale taka prawda ,że wszelkie Dżesiki i Angeliki to największa gawędź i patologia i jedyny sposób na wyróżnienie dziecka , które zarówno intelektualnie jak i materialnie jest ubogie. Dobranoc i życzę Ci powrotu do zdrowia (psychicznego).

ostre słowa ,,wszystkie to patologia'' ja bym nie była taka odważna w ocenie ludzi ,których nie znam

Gość koksu z pawkaaa
Zacytowałaś słowa , których nigdy nie napisałem :) Jest subtelna różnica pomiędzy słowem wszelkie a wszystkie. Niestety autorka tematu utwierdza w przekonaniu ,że to prawda. Ktoś kto zakłada taki temat a potem desperacko go ciągnie pod innymi nickami musi mieć nieźle patologicznie pogrzaną czachę :) Wybacz Konoleto ale miej pretensje do autorki ,że zrobiła wszytsko by zrobić z siebie zdesperowaną idiotką (a reprezentujecie tą samą stronę tak jakby :) ) Choć Cie szanuję. Dobranoc !

Gość No.!
A BYŁO TO TAK: PEWIEN PÓŁGŁÓWEK LUB TIRÓWKA O PSEUDO ,,badacz ludzkich umyslow" NAPISAŁA I ZAŁOŻYŁA TOPIK PONIŻEJ LINK.. to ja! wstep mojego wspomnianego topiku 21:48 "zauwazylam ze malo inteligentni ludzie nazywaja swoje dzieci, np Angelika, Nicola, Kewin, zas ludzie inteligentni wybierają klasyczne imiona i dodam ze nie znam zadnego wyjatku od tej reguly piszcie o swoich spostrzezeniach Tylko niech nie wypowiadaja sie matki roznych Nikol, bo nie jestescie obiektywne w ocenie swojej inteligencji" 22:46 badacz ludzkich umyslow link do calosci http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5250054 NASTĘPNIE SPROWOKOWANA TYTUŁEM TEGOŻ TOPIKU NA KTÓRYM JESTEŚMY PISAŁA POD RÓZNYMI PSEUDO I PRÓBOWAŁA UDOWODNIĆ ŻE NIE JEST GŁUPIA. DOBRE NIE ?

Gość No.!
I tak to Pani z hospicjum i debilny gimnazjalista zakończyli swój forumowy dzionek i poszli spać!

Gość No.!
Tymsamym topik zamarł i nie pojawił sie już na nim nikt więcej. Gimnazjalista zasnoł spokojny o to że udało mu się uratować swój ,,honor" ehh kafeteria!

Gość No.!
O nie hospicjum ale blisko prawda?

Gość No.!
Pogadamy o tym?

Znam obciachową Vanessę, obciachowa Vanessa studiuje medycynę a jej niewykształceni rodzice są lekarzami Moja obciachowa koleżanka Nicola też studiuje medycynę, tyle że za granicą, dokąd udała się pare lat temu z rodzicami Znam też Marię, nieobciachowa Marysia dała sobie zrobić zdjęcia jak się puka z kimś w kiblu na dyskotece i zdjęcia krążyły po sieci wśród znajomych

Gość No.!
Wybacz nie miałam zamiaru urazić Cię.

czy tym można obalić tezę o plebsie? mam nadzieję że mojej Nikolety nikt nie nazwie obciachowej bo też jest bardzo ambitna

Gość No.!
Ale na całej kafeteri tylko ,,badacz ludzkich umysłów"jak pysznie sam siebie nazywa kiedy akurat nie skrywa się pod innymi nazwami dodając kolejne wpisy krytykujące innych, uważa że to obciachowe i patologiczne imiona!

Gość No.!
Kafeteria generuje płytkie tematy ale tylko takie się rozwijają dzięki takim właśnie gimnazjalistom.

Gość No.!
Nie wiem kolometa jak

ja myślę,że to trochę starsi ludzie,interesować się czy imię zgodne z wiarą i tak dalej co to kogo obchodzi

Gość No.!
Nie to forum jest prywatne i frekfencje robi jeden grzbiet. Zbluzgać opluć i zawsze ten sam schemat.

Gość polska ruscy już jutrooo !!!!
Jaki zjebany temat... a najlepsza jest autorka psychopatka , która pisze pod niezliczoną ilością różnych nicków ! Wybacz skarbie ale taka właśnie jest ,że im bardziej wymyślne imię tym większa patologia. Ludzie , którzy nadają swoim dzieciom takie imiona mają mega kompleksy ... Przecież każdy może dać dziecku na imię Andżelika a jednak ludzie wykształceni tego nie robią. Nazywają dziecko Ania bo nie mają kompleksów choć mają możliwość jebnąć z dupy imię a ktoś kto nazywa dziecko Venessa chce je koniecznie wyróżnić bo wie ,że inaczej tego nie zrobi :))) autorko jestes zakompleksioną psycholką !!