Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

Gość SeslejJjjjj
Aczkolwiek Tobie powiem kulturalnie dowidzenia a autorce mogę zalecić wizytę u specjalisty ze wskazaniem recepty na psychotropy.

Gość Roxaana
Widziałam ten topik,teraz zajrzałam. To jest dziecko,w takich dyskusjach nie biora udziału dorośli ludzie.

ja nigdy w życiu nie dałabym na imię swojej córce imion typu kasia, madzia, ania, paulinka, marysia, julka. no dajcie spokój co w liceum poznawałam jakąś dziewczynę to kasia itp. obciach nosić takie imie ktore ciagle sie powtarza

SeslejJjjjj Niby tak na to zwracasz uwagę ale jak hefry(autorka) tu jechała po Jasiach i Zosiach to jakoś Cie to tak nie oburzało a może zauważyłeś,żebym ja się negatywnie wypowiadałam na temat tych imion? nic o mnie nie wiesz a twierdzisz,że mam mało w głowie takimi wypowiedziami pokazujesz jaki poziom reprezentujesz

Ja pierdholę ale zgasiliście gimnazjalistę! Nie wie co napisać! Jak tak, to się udziela 24h a tu poprostu siedzi przed ekranem morda rozdziabiona i nie wie co dalej... -buhahahaha! :D :D :D :D :D :D

Gość SimonaCofii
Fajne provo! 👄 😘 Pozdrowienia dla autorki jest the best! ❤️ 😍

Gość AVG_na szczęście
Anet_lol Jak sie wstydzisz tradycyjnych imion to w*pierdalaj z Polski do Ameryki czy Peru :)))

Gość Ehhhhhhhhhhhhhhhhh..........
autorka tematu to : Mammmmmaaaaa qatroforum ofq hefry... No.! buhahahahahi Simonacofi Roxaana Anet_lol jesteś najbardziej zje*baną babą jaka tutaj chyba pisała ...Psycholka pisze pod setką nicków aby udowodnić innym jakie niby ma poparcie i sama o sobie pisze ,że jest zajebista :DDD Naprawde potrzebujesz pomocy...

Gość Porsheee Ahhh
Na głównej stronie napisali o autorce tego tematu, z ciekawości tu zajrzałam... Mi tam sie nowoczesne imiona podobają i nic nikomu do tego ale faktycznie to wygląda tak jakby autorka była tu autorem większości wpisów pod różnymi nickami :)

Gość Porsheee Ahhh
Mażę żeby o mnie ktoś napisał na głównym...ehhh Hciała bym być taka popularna jak autorka.

Gość badacz ludzkich umyslow
Ok! Przyznaje wam rację Jestem debilem! To ja pisałem te wszystkie posty ALE WY SIĘ NABRALIŚCIE :P !

Gość Mama-Zuzi
Lubię nowoczesne imiona. Ale z tego co widzę topik rozwinoł się w innym kierunku.

Gość A gdzie sie podziały
imiona :Marian,Tadeusz,Henryk,Zdzisław,Mieczysław... Krystyna,Halina,Teresa,Zdzisława,Henryka,Ryszarda,Danuta,Mieczysława,Ziuta?

Gość MilionWGaciach
Ziuta?

Gość Kek ke ke kek kek
Bo dla autorki tematu to osiągnięcie życiowe ,że przytoczono o niej na ogólnej na kafeterii koło tematu o hemoroidach na dupie :D Właśnie ludzie z takimi osiągnięciami nazywają dzieci Roxana :D

Ha ha ha ha ha Wątpię żeby autorka tematu czytała te bohomazy :D Raczej nie wygląda na to :D

Gość bo ty nia jestes:D:D:D:
:D:D:D rozdwojenie jaźni?? proponuję wziąć leki na głowę :D wszyscy tu piszą o tobie hefry-autorko tematu :D:D:D:D jezu..............ale ciężko z myśleniem:D dacie wiarę, że ona dalej nie wie że wszyscy pisza o niej?? :D ja pierdole dawno nie widziałam większego półmózga :D

Gość tadeusz jest u myszszy
kojarzycie taką babę z tego forum durnego?

Tego nikt nie czyta :D A ciebie rozpoznam nawet na ulicy Lekarza ci nie polecę-szkoda lekarza

Gość Kek ke ke kek kek
hefry nie wątpię ,że wiesz co u autorki ;-) Do "bo ty nia jestes :D:D:D:" zbędna uwaga i podbijanie tematu. I nie mieszaj w to Jezus z łaski swojej.