Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

i okaż szacunek mądrzejszym od siebie Moja droga to sobie do koleżanki możesz mówić!

mam styczność z ludzmi bardzo dobrze wykształconymi,żal patrzeć na niektórych jak się potrafią chamsko zachowywać,a patrzą na innych z góry

Gość koksu z pawkaaa
Jakie pytanie ? Wybacz coś mi umknęło ale to dlatego ,że byłem skupiony bardziej na postach Konolety...nie wiedziałem ,że Twój bałkot jest skierowany do mnie..dlatego repeat please...co za pytanko ?

Pięciolatek by się połapał kto co i o czym pisze Jesteś do odstrzału albo do recyklingu jedno z dwóch!

jeśli będę miała tylko dyplom pielęgniarski po liceum medycznym to będę plebsem a jak studia to już nie?

Gość koksu z pawkaaa
kolometa co nie zmienia faktu ,że sama jako pielęgniarka wykształcenia medycznego po akademii nie masz...więc sie nie wywyższaj znajomościami z lekarzami bo sama nim nie jesteś. A gdzie robiłaś kurs ? Ja się nie wywyższam. Nie uważam sie za lepszego od Ciebie. Po prostu zaciekawił mnie ten temat

A to dlaczego niby nie czytasz moich wypowiedzi doskonale rozumiem. Nie potrafiłbyś /laś nie znam twojej płci odpowiedzieć na moje wpisy.

Gość koksu z pawkaaa
hefry po prostu nie czytałem tego co piszesz... a z tą moją drogą to nie było do ciebie tylko kolomety...czy ty i kolometa to jedno :> ? Już się pogubiłem kto tu pisze...

ŻAŁOSNY GNOJEK KTÓRY ROZMAWIA Z DWIEMA LEPSZYMI OD SIEBIE OSOBAMI I O PÓLNOCY CHCE IM WMÓWIĆ ŻE KTOŚ JESZCZE CZYTA TEN BEŁKOT I OD CZASU DO CZASU WYMYŚLI NOWY PSEUDONIM BY KTÓRĄŚZNAS SKRYTYKOWAĆ DNO.

Gość koksu z pawkaaa
bo weszlem w dyskusje z innym rozmówcą. Co prawda mam podzielność uwagi ale skupiłem się na kolomecie...chyba ,że jesteście jedną kimś piszącym pod dwoma nickami... Kolometa no ja nie wiem...Ty mi powiedz...musiałaś gdzieś robić jakąś szkołę pielęgniarską ?

CIEKAWE CO ROBISZ W ŻYCIU ŻE TAK KLEPIESZ W TĄ KLAWIATURĘ BEZ ŁADU I SKŁADU

Gość koksu z pawkaaa
To było te pytanie ? :) Pisałem już ,że nie jesteśmy tu po to ,żeby gadać o mnie :)

więc ci powiem i to ostatnie słowa na temat mojego wykształcenia,skończyłam liceum medyczne,w zeszłym roku skończyłam studia pielęgniarskie we Wlocławku,do pracy specjalnie mi się to nie przyda bo musiała bym iść na medycynę żeby zajść wyżej,

Gość koksu z pawkaaa
Ah to o to Ci chodziło ? Myślę ,że Kolometa będzie lepszym rozmówcą w tym temacie. Ja nie czuję się kompetentny...

Gość koksu z pawkaaa
odnoszę wrażenie ,że ty masz z tym większy problem. Kolmeta to była wshe , nie ?

kolometa co nie zmienia faktu ,że sama jako pielęgniarka wykształcenia medycznego po akademii nie masz...więc sie nie wywyższaj znajomościami z lekarzami bo sama nim nie jesteś a czy ja mówiłam,że skończyłam akademię medyczną ? nie czy wywyższam się znajomością z lekarzami? nie raczej miałam na myśli moich podopiecznych,to na szczęście nie jest przywilej dla plebsu

Gość koksu z pawkaaa
czyli mam rozumieć ,że u Ciebie na oddziale leżą tylko ludzie bardzo dobrze wykształcenie i w momencie jak są pomiędzy życiem a śmiercią mają czas przekazywać Ci swoją wiedzę :) ?

Gość koksu z pawkaaa
hefry nie produkuj sie :)

Gość do hefry
lecz się :D ograniczony umyśle. Nie widzisz, ze nikt tu z tobą nie pisze, bo nie ma o czym? Nie umiesz nawet poprawnie napisać jednego zdania złożonego w języku polskim. Dawno nie widziałam tak sfrustrowanej debilki. Jesteś autorką tematu - sprawdzone. Idź się leczyć, bo masz ewidentnie rozdwojenie jaźni i problemy z głową. Wiem, że są na świecie tępi ludzie, ale czegoś takiego nie widziałam dawno :O Tępota do kwadratu wrodzona.

Gość koksu z pawkaaa
zaraz mi zarzuci ,że to ja pisałem :/