Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

Chciałby innego życia ale czegośmu brak. ŻAL Kafeteria to fikcja tworzona przez gimnazjalistę

Gość hefry.......................
o żesz qurwa qurwa chamstwa nie zniesę dłużej takiego QURWA QURWA O ŻESZ TY JEGO MAĆ

moje dzieci mają drugie imiona święte i od bierzmowania,Natanel w tłumaczeniu na polskie to Bartłomiej,ale to mi powiedział ksiądz kilka lat temu konsekwentna wobec swojej wiary to ja jestem i to bardzo a imiona nie mają tu nic do rzeczy,Natanel od 8 roku życia jest ministrantem i co niedzielę stoi przy ołtarzu i czyta słowo Boże,żaden ksiądz nie miał nigdy uwag, co do jego imienia

Gość jeden z durniejszych topików
:(

Gość koksu z pawkaaa
twoje dzieci to nataniel ,nikoleta a ty jestes kolometa :D ? ahahaha

Tak, a jak doczytasz to uznasz że jak juz ktos wymyśli statuetkę za ta głupotę to jednak przyzna ją ,,badaczowi ludzkich umysłów '' niestety brak stalego niku Zapełnia tematy treścią najniższych lotów!

Gość koksu z pawkaaa
nic no, śmieszno tak :) w ktorym zakładzie fryzjerskim pracujesz ?

kolometa PISZESZ Z JEDNĄ OSOBĄ POZA MNĄ JEST TUTAJ TYLKO JEDNA JEDYNA OSOBA TA OSOBA NIE RADZI SOBIE ZE ZROZUMIENIEM DLACZEGO INNE DZIECI MAJA CIEKAWE INTRYGUJĄCE IMIONA PODOBAJĄCE SIE RÓWIEŚNIKOM A JEJ DZIECI PRAWDOPODOBNIE NIE SĄ AKCEPTOWANE!

Gość badacz ludzkich umyslow
te, hefra... a co Ci sie nie podoba? to juz jest potwierdzone naukowo ze plebs nazywa swoje dzieci po hamerykansku :) oczywiscie jakies tam wyjatki od reguly sa... aczkolwiek przez Ciebie temat zszedl na psy i wychodze stad, bo pobyt tu razem z Toba uwlacza mojej inteligencji :P

HE HE HE TY NIEMASZ INTELIGENCJI TAKŻE SPOKO MOŻESZ DALEJ WCIELAĆ SIĘ W FANKI PIŁKI NOŻNEJ

nie jestem fryzjerką ,ale pewnie one mają więcej inteligencji od Ciebie ponieważ ciągle przebywają w towarzystwie ludzi na poziomie i muszą umieć się zachować a Ty masz na imię koksu z pawkaaa ?

badacz ludzkich umyslow Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej (najbiedniejsi), pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników. no to gratuluję Ci wyżyn społecznych

Gość hefry.........................
A JA DALEJ SWOJEEE QURWAAAAAAA QURWAAAAAA NA SZOSYYYY TU TYLKO JEDNA OSOBA PRZECIEŻ PISZE :D:D:D:D JEDNA OSOBA TU PISZE POZA MNĄ JEDNA TYLKO I QURWAAA JUŻ MI SIĘ SŁOWNICTWO WYCZERPAŁO QURWAAAA

A BYŁO TO TAK: PEWIEN PÓŁGŁÓWEK LUB TIRÓWKA O PSEUDO ,,badacz ludzkich umyslow" NAPISAŁA I ZAŁOŻYŁA TOPIK PONIŻEJ LINK.. to ja! wstep mojego wspomnianego topiku 21:48 "zauwazylam ze malo inteligentni ludzie nazywaja swoje dzieci, np Angelika, Nicola, Kewin, zas ludzie inteligentni wybierają klasyczne imiona i dodam ze nie znam zadnego wyjatku od tej reguly piszcie o swoich spostrzezeniach Tylko niech nie wypowiadaja sie matki roznych Nikol, bo nie jestescie obiektywne w ocenie swojej inteligencji" 22:46 [zgłoś do usunięcia] badacz ludzkich umyslow link do calosci http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5250054 NASTĘPNIE SPROWOKOWANA TYTUŁEM TEGOŻ TOPIKU NA KTÓRYM JESTEŚMY PISAŁA POD RÓZNYMI PSEUDO I PRÓBOWAŁA UDOWODNIĆ ŻE NIE JEST GŁUPIA. DOBRE NIE :D ?

A BYŁO TO TAK: PEWIEN PÓŁGŁÓWEK LUB TIRÓWKA O PSEUDO ,,badacz ludzkich umyslow" NAPISAŁA I ZAŁOŻYŁA TOPIK PONIŻEJ LINK.. to ja! wstep mojego wspomnianego topiku 21:48 "zauwazylam ze malo inteligentni ludzie nazywaja swoje dzieci, np Angelika, Nicola, Kewin, zas ludzie inteligentni wybierają klasyczne imiona i dodam ze nie znam zadnego wyjatku od tej reguly piszcie o swoich spostrzezeniach Tylko niech nie wypowiadaja sie matki roznych Nikol, bo nie jestescie obiektywne w ocenie swojej inteligencji" 22:46 [zgłoś do usunięcia] badacz ludzkich umyslow link do calosci http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5250054 NASTĘPNIE SPROWOKOWANA TYTUŁEM TEGOŻ TOPIKU NA KTÓRYM JESTEŚMY PISAŁA POD RÓZNYMI PSEUDO I PRÓBOWAŁA UDOWODNIĆ ŻE NIE JEST GŁUPIA. DOBRE NIE :D ?

Gość koksu z pawkaaa
heheh nie ale, możesz nazywać mnie jak chcesz ;-) Nie jesteś fryzjerką a jakie masz wykształcenie i po jakim kierunku jesteś ? Powiedzmy ,że chcę pomóc i obalić tezę ,że plebs nadaje tylko imiona typy Kasandra, Roxana , itp :) Pomóż mi w tym :)

Gość ania przybylskaa
:D:D:D:D popłakałam się ze śmiechu :D kolometa - pomimo, że imiona Twoich dzieci mi się nie podobają to szacun, że dajesz radę w towarzystwie henfriego czy jak jej/jemu tam :D Ktos niezłego łacha drze ;)

Gość ania przybylskaa
z hefry :D

I JAK SIE WAM QURWA AAAA PODOBA MOJA TEORIA SPISKOWA??? NIE ZASNE A ZGADNĘ KTO CO I JAK !!!!!! BADACZ BADACZ I JA TO JEDNA I TA SAMA OSOBA!!!!!! ALE PODNIECENIE, ALEEEEEEEEEEEEŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ PODJARANKA :D AŻESZZZZZ QURWAAAAAAAAAA QURWAAAAAAAAAAAAAAAA Azeszzzzzz

A BYŁO TO TAK: PEWIEN PÓŁGŁÓWEK LUB TIRÓWKA O PSEUDO ,,badacz ludzkich umyslow" NAPISAŁA I ZAŁOŻYŁA TOPIK PONIŻEJ LINK.. to ja! wstep mojego wspomnianego topiku 21:48 "zauwazylam ze malo inteligentni ludzie nazywaja swoje dzieci, np Angelika, Nicola, Kewin, zas ludzie inteligentni wybierają klasyczne imiona i dodam ze nie znam zadnego wyjatku od tej reguly piszcie o swoich spostrzezeniach Tylko niech nie wypowiadaja sie matki roznych Nikol, bo nie jestescie obiektywne w ocenie swojej inteligencji" 22:46 [zgłoś do usunięcia] badacz ludzkich umyslow link do calosci http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5250054 NASTĘPNIE SPROWOKOWANA TYTUŁEM TEGOŻ TOPIKU NA KTÓRYM JESTEŚMY PISAŁA POD RÓZNYMI PSEUDO I PRÓBOWAŁA UDOWODNIĆ ŻE NIE JEST GŁUPIA. DOBRE NIE ?

ażeszzzzzzzzzzz qurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa