Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabojona a

Boję się wtorku i tego całego zamieszania z Rosją..

Polecane posty

Gość zabojona a

Napewno słyszeliście o zamieszkach ostatnich, gdy rosyjscy pseudokibice pobili obsługę stadionu... We wtorek, przed meczem mają zrobić marsz 'pokojowy niby' z flagami z młodem i sierpem, w internecie wrze. W komentarzach Polacy umawiają sę, by im wpierdolić. Boję się, że będzie wojna :P

Gość zabojona a
No boje sie :P

Gość jak juz to nie z mlotem i
sierpem, bo beda obchodzic rocznice UPADKU ZSRR. Ludzie myslcie,zanim cos napiszecie.

Gość podpaska mi klaska
bufetowa do gazu :O to ta suka wydała pozwolenie :O

Gość i o co tyle krzyku
przeciez i tak beda isc trasa do stadionu, poprosili o zgode, bo moze poniosa jakis transparent (upadek ZSRR, czyli przeciez dla Polski dobrze). To tak jakbysmy my chcieli sobie przejsc z okazji 3go maja - co to komu by szkodzilo?

Gość i o co tyle krzyku
a zadyme zrobia nasi, jak juz ( choc mam nadzieje,ze nie). Dzis w Gdansku była super atmosfera, tlumy Hiszpanow robiacych sobie wspolne zdjecia z Wlochami, cale stare miasto sie bawiło - mozna i tak - i fajnie.

Gość zabojona a
No ja się właśnie boję, że jakaś niemiła sytuacja wyniknie z naszej strony, tyle już uczytałam się ustawek w necie.. w komentarzach. Ola boga :P

Gość kjgdfsagk
nie macie innych problemow?? ja pierdziu! masakra

Gość zupełnie nie rozumiem
bardzo się dziwię, że otrzymali zgodę na przemarsz, przecież nie od dziś wiadomo, że nasze układy są od dawna, a szczególnie ostatnio dość mocno napięte. I Rosjanie zdają sobie z tego sprawę, a mimo to domagają się parady, dla uczcenia niby to "swojego święta" w naszym kraju, to nonsens. Ja obawiam się, że przez to może być zadyma po meczu, bo przed każdy będzie chciał go oglądać.

Gość refewewfefwed
Według nieoficjalnych informacji do Warszawy wybiera się około 100 tys fanatyków Śląska Wrocław, podobne ilości kibiców zmierzają też z Krakowa i Gdańska :classic_cool:

Wojtek nie pozwolił im wejść, ale Tusek i owszem. :O

Gość zabojona a
Jasne, że mam inne problemy.. :P Tylko, że cała ta sytuacja jak dla mnie jest niepokojąca, ciągle jakieś problemy z Rosją są.. Tyle innych narodowości przyjechało i z nimi jest OK. Ciągle czytam jakieś prowokacje, nawoływania i to zaczyna być dziwne.

Gość podczas przemarszu wydaję mi
się, że nic wielkiego się nie stanie, działo się będzie dopiero po meczu i w nocy, a jeśli by jakimś cudem polska wygrała mecz, to już w ogóle nocny armagedon

w rosji sa siły i w polsce sa siły którym zależy na stłych napiętych stosunkach z rosja. wtedy owe sily w polsce mogą straszyć polaków ruskimi a putin moze swoim mowic "chetnie bym wprowadzil dmeokracje ale zobaczcie co palaki wyprawaja, sa nam wrogo nastawieni/1! a są w nato! dlatego potrzeba silnej wladzy nawet kosztem demokracji dla dobra obywateli:classic_cool:' i głupoty gadacie w kwestii zgody na przemarsz :D najpierw doczytajcie dokladnie a pozniej sie wypowiadajcie:DD:D::D:D

Gość oczy szeroko zamkniete
Tym razem to znowu ja + ban x2 w rosji sa siły i w polsce sa siły którym zależy na stłych napiętych stosunkach z rosja. To prawda, polska siła nazywa się Platforma Obywatelska

to nie platforma straszy rosją... :D i nie pltfrmie zalezy na zlych relacjach z rosją... putin się cieszy bo im gorsze stosunki miedzy polska a rosją tym dla niego lepiej bo u siebie ma argumenty i straszakai i w relcjach na arenie miedzynarodowej tez....

ale to nie o polityce topik.... w kazdym razie ja tez bardziej obstawiam ze zadyme zaczną nasi a nie ruscy taka dużą... a z reszta jedni i drudzy (mowie o debilach kibolach i polskich i rosyjskich) będa sie nawzajem prowokowac i nawzajem pozniej na siebie zalac wine... a ja wam powiem tylko ze policja tak samo powinna spalowac i ruska i polaka jesli będą łamać prawo. ma bys spokoj , i prawo przestrzegane...a jak kto łamie prawo to pała w łeb:D i na dołek...i szybki wyrok.