Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i będę Cię Kochał ...

Dzień dobry moje Kochanie

Polecane posty

Gość milo czytac
ale kto kogo kocha?

Gość yrboD rózceiw einahcoK
eżom eibiC

cześć i będę :) no powiedz sam, czy ja coś psuję ? ;) ttp://www.youtube.com/watch?v=v95OaRsi890&NR=1&feature=endscreen :D

skłaniam się ku nowej jakości :) zaglądnąłem na wasz topik , ale widzę że cisza w temacie mama nadzieję że jutro poznam pierwsze z tych stu tysięcy sposobów na odkochanie :D dobrym przepisem też nie pogardzę ;)

poznasz, poznasz ;) a w smakowni pusto, bo wietrzymy i okadzamy :) czasami trzeba wymienić powietrze, wywiać złe i zaprosić dobre duchy :) http://www.youtube.com/watch?v=8luQaKZW6IE&feature=related a poważnie, gospodyni czyli Wzorowa pisze do 16.30 tylko a reszta jak wiatr zawieje. Zresztą mamy też inny "rodzinny" temat, ale tam trzeba zrobić porządek i nie wiem czy miałbyś ochotę brać w tym udział ;)

nie wiem czy mogę Cię narażać na to, bo tam się tylko wchodzi i podobno nie wychodzi ;) dasz mi na piśmie, że nie będziesz sobie rościł żadnych pretensji z tytułu poniesienia ewentualnych strat moralnych ? :D a mówiąc poważnie źle się dzieje teraz i to bardzo, ale ta historia ma kilka tysięcy stron i nie da się streścić, zresztą nie chcę tego robić tutaj, nie to miejsce i nie ten czas :)

Gość a co to juz
zakochac sie nie wolno ?

Gość a co to juz
rozwin ha ha bo ja cienszko mysle,nie > :P

cóż za troska , jestem prawie wzruszony :D ale aby uspokoić Twe sumienie , dam Ci na piśmie że nie będę rościł ;) pod warunkiem , że dowiem się jaki jest z Twoich najulubieńszych kawałków ( to już w nawiązaniu do tamtego tematu - zerknąłem sobie ) :) http://www.youtube.com/watch?v=tizORHQOpaM&feature=related

to był żart - chciałam zagrać Bogurodzicę - ale się nie odważyłam, są jednak pewne granice żartów prawda ? i będę mówiłam serio, nie wyrabiaj sobie zdania po przeczytaniu kilku postów, piszemy tam wiele miesięcy i każdy ma tam historię lepszych i gorszych dni, ostatnio gorszych niestety niektórzy.

Gość a co to juz
uu ave Marija byłaby na miejscu jak zabic do i zaspiewac na koniec 💤 chyba

Gość a co to juz
co by tu wiec napisac zeby nie zepsuc :P

Gość a co to juz
chyba dobranoc kochanie ale i ale nie chce mi sie spac wcale :)

Gość a co to juz
na nerwach :) chyba

Gość a co to juz
Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to, co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie, że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny, że czas masz, bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stad odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć naprawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się nie umierać kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą czy o prawda ?

to ciekawe, co to potrafi za ludźmi chodzić ;)