Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falleinbjkb

CZY KTOS Z WAS TEZ MA CHOC JEDNA RZECZ KTOREJ W ZYCIU BY NIE ZJADL??????????????

Polecane posty

Gość falleinbjkb

? ja np od kiedy skonczyłam 3 latka nie miałam w ustach żadnych owocow (no, procz cytryny np albo mandarynki raz na rok) jogurtow i dzemow. po prostu wtedy przestalam to lubic i do tej pory mi zostało. a wy?

Gość ghjjj
podroby ,kiszka płucka ,kaszanka(nie wiem czy to to samo co kiszka)nerki ,żołądki ,choć lubię maminą ogórkowa na żołądkach ,ale jak ich już tam nie ma

kasza manna tatar z jednym jajem szpinak mleko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wypije mleka ze szklanki ani nie zjem zupy mlecznej- jedyna postac to jogurty

Gość 1200poloi
sraka

Gość 1200poloi
a tatar z dwoma zjesz???? już nawet haccp zabrania w knajpach dodawania surowych jaj do tataru,a manna fajna jest na słodko z cynamonem

Gość kioolldjejjjjej
a carpacio ,sushi zjesz?

Gość ja bym wybrala
czarnina mozg nerki

Gość kioolldjejjjjej
andrew ---to pij z kupka ,jak z szklanki ci nie wchodzi

Gość lsjfrg
oprócz bananów prawie nigdy nie jadłem żadnych owoców, tylko czasem zdarzyło mi się spróbować kawałek czegoś, ale wszystko było ohydne :o tylko banany są dobre

Gość kioolldjejjjjej
* kubka:)))

nie ursze miesa surowego nie rusze jajka surowego nie zjem kapusty z gołąbków- tylko miesko ze srodka nie lubie sosów do potraw typu słodlo lwasny czosnkowy- jedynie ketchup dlatego ze mna jest ciezko bo pizze zjem tylko z ketchupem hamburgera bez sosow zawsze zamawiam majonezu nie zjem tez:/ i owoce morza!!!!!!!!!!!!!!!!11 bleeeeeeeeeee a co do tatara z jajem to ja znam restauracje w pl gdzie do dzis jest tatar z jajem podawany

z kupka tez mi nie smakuje:( sushi odpada maslo z orzechów ziemnych odpada budyn odpada jedynie kisiel i to jak mam pewnosc ze jest dobrze zrobiony bez tych glutow takich

Gość 1200poloi
koorwa andrew jak ty żyjesz????

nawet kawy z mlekie nie wypije a tej 3 w 1 to wogole a jak zyje? normalnie pije duzo sokow z sokowirowki z miesa w zasadzie drob i ryby czasem wolowina - wieprzowiny nie jem < jak muzulmanie heheh> o ooooooooooo jeszcze brukselki nie lubie gotowanej z zup tylko rosol i pomidorowa a poza tym jest tyle zarcia na swiecie ze mozna sobie jakos poradzic

a wiecie dlaczego tak mam? PO JEBANYM PRZEDSZKOLU- w przedszkolu byłem strasznym niejadkiem- tzn mam uczulenie od małego na mleko ale w tamtych czasach nikt o takich fanaberiach nie slyszał i nie moglem jesc pewnych rzeczy bo od razu żygałem i te jebane rzedszkolanki na sile we mnie wmuszały- czesto musialem siedziec nasd zupa mleczna sam po sniadaniu podczas gdy inne dzieci sie bawily a ja musialem siedziec dopoki nie zjadlem plakalem wiecej sie tego robilo i wmuszali na sile kilka razy naprawde podczas karmienia na sile sie zrzygałem na stol i dlatego do niektorych dan mam uraz z przedszkola wlasnie

dlatego w wieku 5 lat potrafilem spierdolic z przedszkola do babci ktora niedaleko mieszkala - robiac panike na pol miasta < heheh bo babcia byla dobra i nie odprowadzila mnie do przedszkola a tam mnie wszyscy szukali>

Gość aćaą
a ja w zerówce nie jadłem skórek i krupniku

Gość wejheeerland.
wątróbki fuuuuuuuuuuuj

ja w przedszkolu jadlem 1/100 tego co dzieci jedna kanapke potrafilem jesc 3 godziny do 11 stej rosła mi w buzi :) a glupie kurwy przedszkolanki na sile wmuszały

Gość katarzynnkaa
niczego, co zyło (jestem wege) a poza tym to wszystko zjem :)

Gość aćaą
nie pamiętam, ile zajmowało mi jedzenie w zerówce

Gość hmm*hmm
flaczki,serca,żołądki,wątrobka i lody orzechowe:D aaa i owoce morza.

tez myślałam, że ozorki i inne serca są nie do przełknięcia, ale jadlam pyszny gulasz na serduszkach, i ozory w galarecie :D andrzej, widzisz, przed przedszkole jesteś wybredny, że aż mi Cie szkoda

Gość aćaą
ja do przedszkola nie chodziłem, a w zerówce leżakowania nie ma