Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falleinbjkb

CZY KTOS Z WAS TEZ MA CHOC JEDNA RZECZ KTOREJ W ZYCIU BY NIE ZJADL??????????????

Polecane posty

Gość como mola ....
: serów plesniowych :byczych jaj :d :ozorów :zup mlecznych nie pije mleka od chyba 10 lat :szparagi :kalmary za to uwielbiam strasznie owoce morza osmiornica langosty małze pysznosci!! Herbate wypije tylko z cytryna i lekko zaparzona :)ogolnie uzalezniona od coca coli Nie wypije wody nie gazowanej.

como mola ja tez bylem od pepsi uzalezniony. od roku nie pije - chyba ze jak na spacer pojde i sie zmecze to sobie w parku od pana lodziarza kupie w puszce teraz a tak to pepsi zamienilem na soki owocowe i............. ladniejsza cera gęstsze wlosy lepsze samopoczucie

Raczej nie ma rzeczy ktorej bym nie zjadła, biorąc pod uwagę potrawy, które sie je w Polsce, nie żadne tam żuczki, zupy z małpy, jakieś tam jądra bawole i inne obrzydlistwa :p Za to są rzeczy, których nie lubię i w moim domu sie ich nie podaje na obiad np zupa owocowa, nie lubię też jak coś np pierogi albo kapusta jest ze skwarkami, ale jeśli dostanę takie cos u kogoś to zjem żeby nie było :p

Gość aćaą
mnie samo pepsi nie starcza, ja muszę pić energetyki właśnie, żeby mieć lepsze samopoczucie, gdy nie piłem miałem bardzo złe, dlatego zacząłem to pić

Gość como mola ....
andrzej uk niestety mi ciezko zakonczyc nałog picia coli zrobiłam przerwe kiludniowa i strasznie sie czułam cisnienie strasznie spadło wyladowałam w szpitalu i znow ja pije :) ( pije nałogowo od 20 lat) zapomniałam napisac ze Nigdy nie napije sie kawy probowałam raz w zyciu ta z zaszetki 3 w 1 masakra cały dzien tuliłam ubikacje ochydna jest :P

Gość como mola sama sobie przeczysz
kalmary to też owoce morza 🖐️

Gość como mola ....
wiem za kalmary to owoce morza ale za nimi nie przepadam jak dla mnie sa obslizgłe!!

Gość como mola ....
miało byc napisana za to z owoców morza lubie: poprawka

Gość como mola ....
Kopiko te cukierki chyba sie nazywaja probowałam pare razy i nawet smakowały tak samo mam z tiramisu a jak wiadomo jest posypane kawa a moge sie nim obzerac.

kopiko to takie dla dzieci - w uk sa tabletki kofeinowe i roznej zawartosci kofeiny - ja jak zmeczony jestem i np autem musze jezdzic to biore

Gość rozaliaaaaaa
tatara, surowego mięsa innego niz tatar, jajka na bardzo miekko, ośmiornicy, małż, mule!

Gość como mola ....
Jak sie spotkam u mnie z takimi moze wyprobuje:)

dobra kochani koniec tego dobrego lezenia z jajami na sofie przed laptopem. ide sie ubrac obiad zjadlem i ide na spacer do parku nakarmic kaczuszki labędzie gęsi i łyski doczłapie sie to mi sie bedzie lepiej spało:)

Gość a tam wybrzydzacie
jakby nie bylo wyjscia i bylyby np same robaki a nie mielibysmy co jesc to i to bysmy jedli taka prawda:p ale jak nie jestem zmuszona to nie zjem: mozgu, flakow, jader byczych :p watroby, ozorow, pasztetowej, zajaca a ja ide biegac :p

Gość aćaą
"ja zeby miec kopa pije duzo kawy , energetykow nie pije bo one sa aspartamem slodzone i sama chemia" kawa jest za słaba, żeby mi dała kopa i niedobra jest, a energetyki klasyczne nie są słodzone aspartamem tylko normalnym cukrem

Gość aćaą
największa chemia to chyba napój r20, najbardziej niebezpieczny energetyk, ale niedawno przestali go produkować