Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falleinbjkb

CZY KTOS Z WAS TEZ MA CHOC JEDNA RZECZ KTOREJ W ZYCIU BY NIE ZJADL??????????????

Polecane posty

Gość ja lubie dużo
ale nie tknę tatara, flaków, szpinaku, szczawiu , wszelkich wnętrzości, owoców morza, ryb żadnych i pod żadną postacią , nie cierpię kaszy żadnej ani jęczmiennej ani jaglanej nie ma opcji , nie zjem pasztetu , metki , kaszanki , wymiotuje po selerze, czuje się jakbym jadła mydło jak to można kurwa jeś, podobnie biała cebiula dla mnie to ma smak mydła,

Gość farona blond
wszystko zjem prawie nie zjem : mózgu , smażonych karaluchów i innych owadów ( w chinach jedzą), owoców morza, nie jadłam jeszcze krewetek, ostryg i brzydzi mnie to nie zjem miesa i pasztetu z psa i kota

Gość ja lubie dużo
owocem zjem w sumie wszystkie, nie zjem tylko suszonych owocow, ani orzechów, żdnych rodzynek, syszomnych moreli bleee, sliwek , gruszek w occie odpada z góry, nózek w glarecie tez nie fujj

Gość taki lajf
Po traumie z przedszkola nie ruszę: - szpinaku - bułki grahamki - zupy mlecznej (bo nie znoszę mleka) - budyniu waniliowego lub owocowego (tylko czekoladowy lubię) Poza tym: - owoce morza (nigdy nie spróbowałam nawet krewetki, o innych ośmiornicach nie mówiąc, i nie spróbuję) - ślimaki - kawior (również nie mam zamiaru do ust brać :P )

Gość lpereree
boże co za rozpieszczone bachory, za dużo macie jedzenia chyba. Mój ojciec kazał nam jeść wszystko bo jak nie było zjedzone to nie było zabawy potem, i teraz nie wybrzydzam specjalnie. Nie znoszę ludzi którzy w gościach wybrzydzają i robią sceny, takich nigdy nie zapraszam. Tez nie zje cebulowej, ogórkowej, kapusty i patrzy z pogardą jak inni mogą to jesc, żenada

wiesz w gosciach to trzeba sie zachowac i zjesc co dadza zeby nie zrobic przykrosci a jesli ktos ma naprawde takie problemy jak ja to ja jestem na tyle kulturalny ze wole odmowic pojscia niz sie meczyc - na impreze typu founde czy degustacje owocow morza po prostu nie pojde wesela generalnie i spedy w postaci chrzcin komunii tez omijam jak na slodkie zapraszaja to pojde- jakas kawa ciastko

Gość aćaą
a galarety też nie znoszę, nie lubię też teraz pulpetów bo mi rybą zajeżdżają, pasztetu też ostatnio nie lubię, zalatuje jakimś masłoserem, ale lubię paluszki rybne te drogie, bo te tanie też jakimś masłoserem zalatują, kiśle, budynie też nie tknę

Gość Inimeg24
-Podroby -jajko na miekko -mieso z królika (zająca) -mieso z dzika, sarny i innej dziczyzny. -Brukselki -zupy grochowej, kapusniaku, ogorkowej,

Jedne zrzeczy lubie mniej inne bardziej. Duzo rzeczy jest takich ze nie przepadam ale zjem. Natomiast nie zjem oliwek i kawioru.

Gość kioeweoeeee
uwielbiam oliwki, kawior, owoce morza, małże prosto z morza duszone na masełku, winie i świeżej bazylii, tatara, uwielbiam kapustę w każdej postaci, ozorki na ostro tak jak robi mój wujek czyli jestem inna

Gość twoja wypowiedź też żenada,
"boże co za rozpieszczone bachory, za dużo macie jedzenia chyba. Mój ojciec kazał nam jeść wszystko bo jak nie było zjedzone to nie było zabawy potem, i teraz nie wybrzydzam specjalnie. Nie znoszę ludzi którzy w gościach wybrzydzają i robią sceny, takich nigdy nie zapraszam. Tez nie zje cebulowej, ogórkowej, kapusty i patrzy z pogardą jak inni mogą to jesc, żenada" :o

Gość kioeweoeeee
ale nie jedliście swieżych oliwek , ja jadłam we Francji sprzedawali je za 3 euro kg z beczki, te ze słoików to faktycznie syf, nic dziwnego że nie lubicie

Gość hertoz76
nie zjadłbym kaszanki bo to krew a ja nie jestem wampirem

Gość dupadupaaa
Nie zjadłabym żadnego ozorka, móżdżku itd. Lubię tylko wątróbkę drobiową z cebulkę i jabłkiem Z chęcią spróbowałabym kiedyś ośmiornicy, kraba, krewetki (niby popularne a jakoś nie miałam okazji). Miałabym opory tylko przed ostrygami (? to to co sie polewa cytryna nie?), jakieś takie oślizgłe to jest, glutowate Wszelkie robactwo odpada, brukselka, flaki i chrzan Poza tym lubię prawie wszystko:) I nóżki w galarecie i kaszankę, wspomnianą już wątróbkę, mleko, większość owoców (no może grejfrut opada bo gorzki), warzywa, mięsko, sery (pleśniowe też), budynie i kisiel (wolę kisiel). Przeważnie na jakichś spotkaniach są potrawy, które lubię więc nie ma ze mną problemu. Jedynie przy śniadaniu wielkanocnym marudzę jak muszę zjeść chrzan :D

Gość fghgfjghkjjk
hahah :D andrzej doskonale Cie rozumiem, tez mam traumę jedzeniową :D teraz w ogóle nie jem mięsa ale poza przedszkolem w życiu nie zjadłam mięsa mielonego!! podawali nam takie suche, szarobrazowe, przełknąć sie tego nie dało, Boże jakie to było ohydne!

Gość dupadupaaa
O matko zapomniałam o oliwkach fuuuuuuuuuuuj nie znoszę :O ble świństwo jak można to jeść :O

Gość hertoz76
ja mieso jem ale kaszanki nie lubie

chrzanu tez nie lubie majonezu tez nie ketchup tylko jednej dwoch firm oliwki odpadaja a z owoców jeszcze nie lubie CZARNEJ PORZECZKI

Gość hertoz76
nie lubie tez krówek