Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaaa

chyba jestem dziwna bo nie uważam używanych ubranek i nie chcę mieć2 dziecka

Polecane posty

Ja praktycznie wcale nie kupowałam ubranek, może parę sztuk. Resztę dostałam od siostry. I jakoś mnie to nie brzydzi. W lumpeksach faktycznie czasem można coś znaleźć extra, ale trzeba mieć albo fart albo duzo czasu, na którego akurat nadmiar nie narzekam. A swoją drogą autorkę brzydzą używane ubranka a używany wózek już nie;-) ( sory za odrobinę uszczypliwości);-)

Gość HAHA INWESTUJ LEPIEJ
AUTORKO W WYKSZTAŁCENIE SWOICH DZIECI! BO JEŚLI ODZIEDZICZA PO TOBIE INTELIGENCJĘ -TO CHOCIAŻ WYKSZTAŁCENIEM NADROBIĄ ,ZAWSZE TO LEPSZA INWESTYCJA NIŻ KUPA SZMAT!CHOĆBY NOWYCH.....

Gość mmLena07
przecież dziecku nic nie przybędzie od tego, czy ma używane, czy nowe markowe ciuszki... ja sobie wszystko wyliczyłam i dzięki temu, że kupuję używane ciuszki, to mogę dziecku odłożyć 200zł na konto oszczędnościowe co miesiąc, moim zdaniem więcej na tym zyska, bo dostanie jak skończy 18 lat i będzie mogło dowolnie tą kasą rozdysponować :) my z mężem mieszkamy w swoim mieszkaniu i chcemy dodatkowo, żeby ono należało w przyszłości do naszego dziecka, a sami zbieramy teraz na dom :). Ważne, żeby nauczyć dziecko odpowiedzialności i dobrze wychować :) nowe ciuszki w tym nie pomogą :P

Gość co za chore ludzieee
a czy to wazne czy to uzywane czy nie? a gdzie to jest napisane na uzywanych ubrankach ze sa u zywane? ludziom to sie w glowach poprzewracalo ze uzywane to gorsze :O:O:O ludzie kurna nie maja co jesc w Afryce a tu sie liczy bo musza byc nowe no jasna cholera idz sie lecz autorko debilko

Gość Aweq43
Ja nie wierzę że ktoś kto to pisał jest dorosłą osobą i ma dzieci. Po pierwsze nie pisze się nie uważam w takim kontekście,ale to nie ważne. Mam 2 letnią córeczkę fakt mam fioła na punkcie ubierania jej ale kupuje i w sh,i od znajomych i sama trzymam po niej rzeczy dla siostry lub jeśli mi się przytrafi jeszcze jakiś dzidziuś. Wszystkie te ubranka są w stanie bdb to zależy jak się o nie dba,poza tym małe dzieci w niektórych rzeczach nie zdążą wcale chodzić albo są ubrane raz lub dwa razy. Moja sytuacja materialna jest bdb. ale nie widzę powodu dla którego nie miałabym kupować w sh. A osoba która twierdzi że po co komuś dzieci jak nie stać go na nowe ubrania powinna się zastanowić po co w ogóle chciała dziecko.