Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sir Rombosi...........

Wolicie dziewice czy nie dziewice?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 12
Eeee a ja mysle , ze nawet 30 pr z 30 dz tez przejdzie jesli oboje do tego odpowiednio podejda.

Gość Skinner
Przeciez sa takie pary. Np mój wujek zrobil to po slubie majac 33 lata a jego zona miala 25 i co? Do dzisiaj zyja zgodnie i jakos zadne z nich nigdy nie mialo chcei na zdrade. same kobiety prowokujecie facetow aby zdradzali no bo przeciez trzeba sprobowac jak to jest z innymi lub inną, no nie?

"ale już 3o letni prawik z dziewicą to jakies wynaturzenie." Wyluzuj. W wolnych chwilach wyszukuję jakieś fajne miejsca na świecie na skończenie ze sobą w moje 30-ste urodziny. Teraz przeglądam mosty i wiadukty w Korei Południowej. "Njun, jeśli ta dziewica ma 25lat lub więcej to jakie wynaturzenie?" Wolałbym taką 19-22.

Gość Zuzanna Amelia & 12
19:58 [zgłoś do usunięcia] Darker Wyluzuj. W wolnych chwilach wyszukuję jakieś fajne miejsca na świecie na skończenie ze sobą w moje 30-ste urodziny. Z powodu nieszczesliwej milosci , prawictwa , czy tak w ogole ?

"Z powodu nieszczesliwej milosci , prawictwa , czy tak w ogole ?" Ogólnie chujowo się czuję.

Gość ja tam zamiar skonczy ze soba
skokiem z najwyzszego budynku w emiratach czy tam w szanghaju

Gość vraaaaa
Darker a kiedy będziesz miał 30 lat? Smutno będzie bez Ciebie na Kafeterii.

Darker, ile Ty masz lat dokładnie? I kto mi w końcu odpowie w związku na ptanie o te wymagania kobiet. Skoro dziewice mają mniejsze to chciałabym wiedzieć jakie konkretnie jeśli to jest argument.

Jak 28 to w teorii masz szansę na 19-22. 6-9 lat to nie tak dużo. Ale dlaczego akurat taki wiek kobiet sobie wybrałeś Bo głupsze, bardziej naiwne?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Krwawa - to Lomu tak twierdzil. To jego scigaj o odpowiedz.

Gość do Darker
kafeteria już nie będzie taka sama bez ciebie

"Bo głupsze, bardziej naiwne?" A to można jakoś zmierzyć? :D Chcę młodszą a nie kogoś komu nie wyszło z fajniejszymi ode mnie.

"kafeteria już nie będzie taka sama bez ciebie" Raczej się nie pożegnam ale może machnę wpis na profilu.

Gość do Darker
jak BNB?

Lomu zwiał:P Yyyy, skoro babka była z dwoma facetami i jednak jej nie wyszło i chce spróbować z Tobą dlaczego twierdzisz, że to oni byli fajniejsi? Jakby nie patrzeć Twoje na wierzchu. A i dziewice są starsze, może niewiele, ale są.

Oj, Wilczyco.... Mniej wymagająca kochanka, to nie to samo, co kochanka z małymi wymaganiami

"Chcę młodszą a nie kogoś komu nie wyszło z fajniejszymi ode mnie." a jeśli jakaś rówieśniczka rzuci dla Ciebie super-samca? :D

Ze mną jedna z forum chciała spróbować i się okazało, że nick jest fajniejszy niż ja sam w rzeczywistości.

"a jeśli jakaś rówieśniczka rzuci dla Ciebie super-samca? " Rówieśniczka to może mi zakupy w kasie podliczyć. Nie jestem zainteresowany.

Gość Zuzanna Amelia & 12
20:12 [zgłoś do usunięcia] Lomu Oj, Wilczyco.... Mniej wymagająca kochanka, to nie to samo, co kochanka z małymi wymaganiami A mozesz to bardziej rozrysowac?

Jest Euro, więc posłużę się piłkarskim porównaniem: Andora jest mniej wymagającym przeciwnikiem, niż Portugalia.

Gość a inne prawiki?
jak wy się pożegnacie z forum?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Lomu - Ty tu nie kombinuj jak kon pod gore tylko napisz jasno i wezlowato o co Ci chodzi.

Ale Andory nikt nie chce zaspokajać tylko ją pokonać... mniej wymagająca czyli łatwiejsza pod jakimś względem tak? To pod jakim konkretnie...