Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sir Rombosi...........

Wolicie dziewice czy nie dziewice?

Polecane posty

Gość exekutor
napisalem ze wole dziewice jak panne co miało poł miasta... czy nie mam racji? Jest roznica miedzy kobieta ktora była w stałych zwiazkach i starała sie poszukac kogos na stałe, jak panienka robiaca to dla sportu :D Roznica polega glownie na tym, ze kiedys ludzie bardziej szanowali swoja intymnosc, teraz do łask wraca gruzlica przenoszona droga płciowa(czego dawno nie było :D a jest 21 wiek), kiła, na samym mazowszu odnotowano juz 400 przypadkow zarozonych aids a kiedys to było to zaledwie 20 około, wiec prowadzenie partnerow jest wazne, bo w UK poprzez przygodny seks choruje wiele ludzi, a potem sa zdziwienie ze nie moga miec dziecka, rozsadek moi drodzy rozsadek

Gość lilann86
Darker, pewnie masz racje :)

Gość Zuzanna Amelia & 12
18:46 [zgłoś do usunięcia] Darker "w życiu układa, że kilka związków sie zakończy zanim sie znajdzie tego naj" Polemizowałbym. Jak poznałem dziewczynę w 2006 to do dziś mi na niej zależy. Pomimo tego, że moje uczucie do niej zostało przez nią wyśmiane. A kiedy ostatni raz widziales sie z nia, rozmawiales lub pisales?

Gość periculum
A czy nikt nie pomyślał, zarówno kobiety jak i mężczyźni mają za sobą więcej niż jeden związek bo najzwyczajniej w świecie szukają wśród partnerów tej osoby na całe życie? Tak jak czasem musimy w sklepie przymierzyć kilka ubrań żeby zdecydować się, które wybrać, tak samo przy wyborze partnera, czasem musimy się sparzyć by znaleźć tego, który będzie do nas idealnie pasował. Mało komu udaje się to za pierwszo razem.

przecież pisałam o tym. to prawiki piszą tylko o dziewicach albo o puszczalskich.

Gość periculum
*pierwszym

Gość lilann86
Periculum , bardzo madra wypowiedz. Brawo

"A kiedy ostatni raz widziales sie z nia, rozmawiales lub pisales?" Tak gdzieś w kwietniu tamtego roku. Pod jego koniec zerwałem kontakt. Powiedziała o kilka słów za dużo.

"Musiałbym w liceach szukać. A i tam może być problem" A co? WKładasz rękę kobietom do majtek czy jak? Wg statystyk Polki akurat w Europie dość późno tracą dziewictwo, i ciągle to więcej facetów ma za sobą szybciej swój pierwszy raz niż kobiet. Owszem, można mieć wymagania. Ale obsesja na punkcie "kutasów w cipie" normalna nie jest, zwłaszcza, ze często kobiety są właśnie po 2-3 związkach z którymi wiązały przyszłość.

fiku, nie lubie pierdzielić na staruchę, ale jak przeżyjesz cos wreszcie w kwestiach męsko-damskich, to będziesz mogła udowodnić, to co teraz jest tylko twoją deklaracją jako dziewica sądzisz, że dojedziesz do trumny z pierwszym i jedynym, życie to zweryfikuje.

Gość say, say my name...
periculum ma rację, ale ja tam rozumiem, że ktoś kto sam jest prawiczkiem szuka dziewicy, bo prawda jest taka że wszystko inaczej smakuje jak poznaje się to razem po raz pierwszy; a z drugiej strony są ludzie, którym to nie przeszkadza albo szukają nauczyciela/nauczycielki ;)

"periculum A czy nikt nie pomyślał, zarówno kobiety jak i mężczyźni mają za sobą więcej niż jeden związek bo najzwyczajniej w świecie szukają wśród partnerów tej osoby na całe życie? Tak jak czasem musimy w sklepie przymierzyć kilka ubrań żeby zdecydować się, które wybrać, tak samo przy wyborze partnera, czasem musimy się sparzyć by znaleźć tego, który będzie do nas idealnie pasował. Mało komu udaje się to za pierwszo razem." ja jednak wolę przymierzać ubranie z normalnego sklepu a nie wypierdziane po kimś z lumpeksu

Gość Łocholercia
E tam, faceci (moim kobiecym zdaniem), gdy się zakochają w dziewczynie to nie patrzą czy miała już partnerów czy nie ;] to samo jest z kobietami.

Gość Zuzanna Amelia & 12
19:08 [zgłoś do usunięcia] Darker Powiedziała o kilka słów za dużo. Jestes pewien , ze nie nadinterpretowales ?

Rombosi ty masz właśnie tą obsesję, o której pisała Wilczyca, mam nadzieję, że żadnej nie dopadniesz, bo by nieszczęśliwą kobietą była.

Łocholercia E tam, faceci (moim kobiecym zdaniem), gdy się zakochają w dziewczynie to nie patrzą czy miała już partnerów czy nie ;] to samo jest z kobietami." mylisz się, patrzymy

Gość Łocholercia
Miałam już partnerów i nie patrzyli ;]

"njunnujn Rombosi ty masz właśnie tą obsesję, o której pisała Wilczyca, mam nadzieję, że żadnej nie dopadniesz, bo by nieszczęśliwą kobietą była." byly chętne nie dziewice ale je zlalem

Łocholercia Miałam już partnerów i nie patrzyli ;]" widać, to byli ruchacze ktorzy chcieli cie tylko zaliczyć

Rombosi, dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogeij/ to uczcie sie rombosi od kobiet, bo one nie patrzą na to czy były pierwsze, wiedzą, że liczy sie to co jest tu i teraz.

"I dlatego mozesz sie juz tylko oblizac ..." Gdybym sięgnął, to bym się pewnie oblizał :classic_cool:

"Jestes pewien , ze nie nadinterpretowales ?" Nie dało się. Nie przytoczę bo nie wiadomo kto czyta.

njunnujn Rombosi, dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogeij/ to uczcie sie rombosi od kobiet, bo one nie patrzą na to czy były pierwsze, wiedzą, że liczy sie to co jest tu i teraz. ..." wszystko sie liczy