Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sir Rombosi...........

Wolicie dziewice czy nie dziewice?

Polecane posty

Gość kgfcsaolkfwe
uuu dlaczego rownolatka Cie nie interesuje? 27 latki sa mlode i piekne.. sama mam meza 7 lat starszego i szczerze mowiac tez nigdy nie wspominal, nawet w zartach o dziewczynach w swoim wieku, zawsze o mlodszych..a przeciez babki majace okolo 30 lat sa naprawde pociagajace..

Gość a inne prawiki?
argen zniknie jak korjonos

Argen, ale ja nie pytam dlaczego faceci wolą to czy tamto bo uznaję, że każdy ma swój rozum i postąpi jak uważa za słuszne. Ciekawi mnie co to się kryje za byciem "mniej wymagającą".

Gość Zuzanna Amelia & 12
Krwawa - Ty pytasz czy sprawdzasz?

Gość Zuzanna Amelia & 12
20:23 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Ja sie pozegnam kulturalnie. Kupie ciasto i cukierki. I nie zapomnij kwiatki kupic.

"27 latki sa mlode i piekne" Młodsze też są piękne. Nie chcę panny przed trzydziestką co mnie potrzebuje bo głupio w święta samej z rodziną się łamać opłatkiem. "a przeciez babki majace okolo 30 lat sa naprawde pociagajace.." Niektóre są, ja jednak nie mam ochoty na ich fochy bo nie jestem taki fajny jak ich eks. Nawet nie mam co liczyć na empatię z ich strony.

Mniej wymagająca = wymagająca mniej wysiłku. Możesz mieć pewne oczekiwania, czy wyobrażenia, ale bez doświadczenia są one gówno warte.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Darker - a gdyby taka 30 zaproponowala Ci hot romans bez klauzuli stalego zwiazku ?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Lomu - "mniej wysilku" w porownaniu z czym ?

"a gdyby taka 30 zaproponowala Ci hot romans bez klauzuli stalego zwiazku ?" Ja się z kobietami nie spotykam to nawet nie ma kto zaproponować. Poza tym to musiałby być jakiś zdesperowany paszczur.

Zuza, że niby Lomu sprawdzam pod tym kątem? Czy o co Ci chodzi? "Mniej wymagająca = wymagająca mniej wysiłku. Możesz mieć pewne oczekiwania, czy wyobrażenia, ale bez doświadczenia są one gówno warte." Czyli dziewica gówno wie, wiec można od niechcenia odwalić co trzeba? I jest ok bo się dziewuszka nie zorientuje?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Naj - nie podlizuj sie.

"Rówieśniczka to może mi zakupy w kasie podliczyć. Nie jestem zainteresowany." a gdyby rówieśniczka była dziewicą? :D daj znać jak będziesz umierał, chcę być w delegacji na pogrzeb :P

Gość Zuzanna Amelia & 12
20:35 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Czyli dziewica gówno wie, wiec można od niechcenia odwalić co trzeba? I jest ok bo się dziewuszka nie zorientuje? Musisz az tak dosadnie... ?

"a gdyby rówieśniczka była dziewicą? " A niech sobie jest i tak się o tym nie dowiem. "daj znać jak będziesz umierał, chcę być w delegacji na pogrzeb" Już pisałem, że będzie tylko notka w profilu.

"Czyli dziewica gówno wie, wiec można od niechcenia odwalić co trzeba? I jest ok bo się dziewuszka nie zorientuje?" Nie... Po prostu prawik sam gówno wie, więc myśli, że dziewica nie zorientuje się, że jest kiepski.

"Czyli dziewica gówno wie, wiec można od niechcenia odwalić co trzeba? I jest ok bo się dziewuszka nie zorientuje? Musisz az tak dosadnie... ?" zdziwilibyście sie, jakie dziewuszki są wyedukowane i jakie mają wymagania. a od facetów trzeba wmagac :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 12
20:39 [zgłoś do usunięcia] Darker "daj znać jak będziesz umierał, chcę być w delegacji na pogrzeb" Już pisałem, że będzie tylko notka w profilu. Mamy zorganizowac jakies fajerwerki ?

"oho. napiszesz ją po śmierci?" Jak nie zapomnę to tak na dwa dni przed.

Lomu, no to naiwne rozumowanie było by tej osoby. Chyba, że bierze sobie 14latkę...bo wyobrażenia wyobrażeniami, ale układ nerwowy chyba u dziewic działa. Argen, jak dziewczyna prawika na sam widok jego przyrodzenia nie będzie wić się i jęczeć z rozkoszy to wpadnie w kompleksy.

Pokochasz się trochę, to zrozumiesz o co mi chodzi. Nie piszę tego złośliwie.

Gość Zuzanna Amelia & 12
naj - pamietasz swoj pierwszy raz ? Bardzo sie stresowales ?

Gość Zuzanna Amelia &12
20:53 [zgłoś do usunięcia] Lomu Pokochasz się trochę, to zrozumiesz o co mi chodzi. Nie piszę tego złośliwie. A Ty sam na pewno wiesz o co Ci chodzi ?