Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sir Rombosi...........

Wolicie dziewice czy nie dziewice?

Polecane posty

i dlaczego?

Gość krzyczaka
podbijam!

nieistotne jeśli Ona współżyła w stałych związkach :) Oczywiście wolałbym dziewice :P ale trudno oczekiwać jak np ma sie 26 lat :)

Gość krzyczaka
a ja słyszałam, że facecie wolą doświadczone partnerki, ale możliwe zależy to konkretnej osoby.

to zawsze jest istotne kinky

skoro wolałbyś dziewicę to znaczy, że jest to istotne, taka była Twoja pierwsza myśl kinky reggae nie rezygnuj z marzeń, nie rezygnuj z siebie kim bedziesz, kiedy sam sobie zaprzeczysz

Gość periculum
Może nie powinnam się wypowiadać bo jestem kobieta, ale z tego co słyszałam od znajomych i przeczytałam na innych forach dużą część mężczyzn woli się trzymać z daleka od dziewic. I nie chodzi tu tylko o brak doświadczenia, ale o to, że dziewice często przywiązują się do swoich pierwszych partnerów seksualnych.

Dziewicę. Im więcej miała partnerów tym mniej chcę mieć z taką wspólnego. Na co komu resztki po innych?

nie wiesz jaka była moja pierwsza myśl, kolejny prawiczek czekający na księżniczkę :P liczy sie fajne wnętrze, mimo ze być może już ktoś tam był przed tobą :P

"ale o to, że dziewice często przywiązują się do swoich pierwszych partnerów seksualnych." No to chyba dobrze?

"liczy sie fajne wnętrze, mimo ze być może już ktoś tam był przed tobą " WTF?! Czego wnętrze niby? :D

"I nie chodzi tu tylko o brak doświadczenia, ale o to, że dziewice często przywiązują się do swoich pierwszych partnerów seksualnych." no właśnie dlatego nie dziewice odpadają, bo są przywiązane podswiadomie do pierwszego ruchacza i zawsze będa o nim pamiętać

Gość periculum
Dla jednych dobrze, dla drugich niedobrze. Dobrze, jeśli mężczyzna jest pewien, że to kobieta na całe życie. Jeśli nie, może mu to tylko przysporzyć kłopotów.

"dziewice często przywiązują się do swoich pierwszych partnerów seksualnych." No paranoja:O Jak można się przywiazywać do swojego partnera seksualnego...to chore :O

jakoś mnie odstreczałaby świadomośc, że jakiś głupi kutaas ruchal moją wybrankę serca

Gość AlicjaW.....
Prawda jest taka, ze kazdy facet poważnie myślacy o zyciu chcialby miec dziewicę, a Ci co zmieniaja partnerki i nie zalezy im na stalym związku wolą doświadczone, wiadomo

Gość Zuzanna Amelia & 12
"dziewice często przywiązują się do swoich pierwszych partnerów seksualnych." A maja inne wyjscie ?

a tu dzisiaj wisiał temat, gdzie sie panna po 6 latach spędzonych z tym co ją rozdziewiczył zastanawia, jakby to było z innym.

no to niech się zastanawia liczy sie i tak tylko pierwszy

zaczyna sie od zastanawiania, a kończy na nawianiu od tego pierwszego, albo zdradzaniu go w gorszej wersji

Gość exekutor
oczywiscie ze wole miec dziewice za partnerke, choc niektorzy twierdza ze po 1 razie zaczna sie juz puszczac na lewo i prawo :D, uwazam ze lepsza dziewica jak panna ktorą obrobiło poł miasta, a doswiadczenie w seksie sie tak bardzo nie liczy, wszystko mozna szybko nadrobic, zreszta jest powiedzenie proste jak pierdolenie :D

rzadko ko ma jednego partnera seksualnego przez całe życie. najlepiej jest mieć kilka związków, zanim dokona sie wyboru na całe życie.

"najlepiej jest mieć kilka związków, zanim dokona sie wyboru na całe życie." czyli zostawić miłość bo trzeba jeszcze innych wypróbować?

bez sensu są wszelkie skrajności, oprócz świętojebliwych dziewic i panienek opbrabianych przez pół miasta, są też normalni ludzie, którzy wchodzą w monogamiczne relacje i maja takich kilka w życiu.