Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda w jagodach

kto ma więcej niż jednego kota?

Polecane posty

Gość jagoda w jagodach

kto orientuje się czy u weta za jedną wizytę z trzema kotami zapłacę tyle samo jak za jednego kota?

Gość vvvvvvvuita
a po co z nimi idziesz????? ja mam dwa koty ale sama chdze do weta np. po tabletki na robaki, no chyba ze sterylizowalam kocura to poszlam z nim sory kastrackja to byla a kociczka sterylizacja

Gość annia.....................
Mam 3 kicie.Za każdą płacę osobno.

Gość jagoda w jagodach
chcę iść z nimi na podstawowe badania, bo jedna moja kocina zaniemogła i boję się, że pozostałe dwa mogą się od niej zarazić annia a ile płacisz za wszystkie koty?

Gość jagoda w jagodach
vvvvuita kocica może być też wykastrowana, oczywiście nie wycinają jej jajek, tylko macicę i chyba jajniki :)

Gość annia.....................
Różnie za sterelizację 140 zł od kici.Za operację łapki(po wypadku) 450 zł.Za czyszczenie kamienia nazębnego 100zł. No co choruje Twój kot???

Gość jagoda w jagodach
nie mam pojęcia co jej jest typowego kociego kataru nie ma , bo nie kicha, nie prycha ale ma mniejszy apetyt niż zwykle (co może być przyczyną praktycznie każdego kociego schorzenia), spi prawie cały dzień, nie chce wychodzić na dwór a jak już wyjdzie zaraz wraca, przesypia całą noc co jest do niej niepodobne, jest apatyczna, i zauważyłam, że jak zje cokolwiek to tak dziwnie jej w brzuszku burczy i odbija jej się tak raz "a dobrze" ostatnio odrobaczałam ją cestalem, ale to nie może być przyczyną jej dolegliwości, bo pozostałe koty czują się normalnie uuu ale się rozpisałam:)

Gość jagoda w jagodach
kto ma pomysł co może byc przyczyną takiego zachowania i objawów?