Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Czy sa tu osoby, ktore tez nie lubia jesc tego co wiekszosc?

Polecane posty

Ja nie jadam np. ziemniakow pod kazda postacia, cebuli, pora, nie znosze czosnku i sosow czosnkowych. Nie lubie tez miesa z indyka oraz nie tkne rosolu czy tez zupy jakiejkowliek oprocz barszczu, ogorkowej i pomidorowej. Nie znosze tez kurczaka gotowanego albo smazonego na patelni. Tez macie takie rzeczy, ktore inni uwazaja za normalne, a wy ich nie tkniecie?

Gość dsvnjbvdsnkjl
nie jadam: jablek, gruszek, truskawek, marchwi, cebuli, czekolady (sic!), chleba, masla, mleka, jogurtow, kefirow, maslanek, ciast i ciasteczek, galaretek, jajek, wieprzowiny i wolowiny, flaczkow, watrobki.... fuj!

ja nie używam pieprzu, nigdy w życiu nie zrobiłam sobie czegoś do jedzenia z pieprzem!!! :) cebuli i czosnku też nie znoszę.:)

nie jem - kebabu - hot dogow -kielbasy -szynki -jogurtow owocowych - i innych wynalazkow typu danio -batonow typu mars, snickers, twix - chipsow nie pije -piwa -coli -kolorowych i gazowanych napojow

Gość trollo
po prostu nigdy w życiu głodu nie zaznałaś. Gdybym w Niego wierzył, powiedziałbym, że Boga tym obrażasz

a wlasnie sobie przupomnialam dzieki wpisowi powyzej: Nie jem galaretek, jajek, maslanek i kefirow.

Gość dsvnjbvdsnkjl
trollo a moze po prostu ktos nie lubi? ja z kolei uwielbiam pora, czosnek, kocham szpinak przeogromnie!!! brukselke!!!! brokuly, pietruszke, rzepe biala i czarna, i kilka innych produktow na ktore wszyscy mowia ze sa ble

Gość Ruska Diva zbanowana
ewelina w takim razie przedstaw swoje menu, np dzisiejsze :)

Gość ihouguyfd
nie znosze pomidorów i cebulowych rzeczy-> czosnek, pory, szczypiorek itd... nie jem zadnych fast foodow, pizze tylko domową i sledzi takich w oleju czy occie :)

dzis zjadlam na obiad (sniadan nie jadam) lososia z salatka i ryzem. na kolacje pomidor pokrojony w plasterki i gorek zielony, ale akurat na to mialam ochote dzis. Ogolnie jem normalne produkty z tym, ze nie lubie ziemniakow i wole ryz badz samo miesko z salatka. Jem czasem kanapki, ale bez masla czy margaryny, samo pieczywo (ciemne, bo po bialym mam bol brzucha) i wedlina chuda badz salami.

Gość dsvnjbvdsnkjl
EwelinaEwa nie masz celiakii?

Gość dsvnjbvdsnkjl
bo skoro po bialym pieczywie cie boli brzuch to moze nie trawisz po prostu glutenu prawidlowo?

Ewelina, z tego co piszesz, to Ty nic nie możesz jeść -,- jak można najeść się pomidorkiem ?

Gość to co ty jesz ??
:o

Gość trollo
nie bylaś NAPRAWDĘ głodna. Ani Ty ani ja takiego głodu nie zaznaliśmy i módl się, żebyśmy nie zaznali. Zaznała go część mojej rodziny na Syberii i uwierz, że rzeczy które wymieniłaś byłyby dla Ciebie szczytem marzeń kulinarnych, bo jedyną dostępną opcją byłyby zgniłe obierki z ziemniaków i zdechły koń wykopany pod osłoną nocy. Więc nie bredź, że znasz głód, mogłaś co najwyżej chodzić bez drugiego śniadania!!!

Gość tez takie cos mam
pomidorowa,kefir,piwo,woda mineralna gazowana,flaki,bigos,pierogi z serem,nalesniki z serem,maslanka,jogurty,twarog,galarety i kolorowe gazowane napoje

duzo lubie rzeczy warzywa (bez cebuli, pora), owoce, grzyby wszystkie, ryby uwielbiam (oprocz pangi), mieso (procz z indyka). Nie jadam jedynie jak wszyscy ziemniakow , bo nie lubie, za to przepadam za ryzem. Nie jem tez masla, tylko jak cos na nim smaze, ale kanpki wole bez. Nie chodzi o to, ze odzywiam sie zdrowo, bo pewnie nie, ale o to, ze nie lubie wlasnie wielu rzeczy i niektorych to dziwi.

Gość hmmm ja sadzac po wpisach
jadam calkiem inne rzeczy niz ludzie zwykle pisujacy tu o swoim odzywianiu. zjadam wszelakie pasztety,parowki i inne pasci kazdego rodzaju fast-foody makarony byle jakie z sosami z proszku badz ze sloika wszelkie klopsy golabki i wszystko co da sie wyciagnac ze sloika czy puszki warzywa i owoce jem rzadko,owoce tylko jak mam ochote i pieniadze warzywa jedynie konserwowe badz surowki z marketu ogolnie odzywiam sie fatalnie

trollo- nie podniecaj sie tak, jakbym nie miala gdzie zyc i co jesc to i zdechnietego konia bym moze zjadla, ale nie o tym mowa w tym temacie. ja jak glodna bylam to sie zmuszalam i makaron sam wpieprzalam na studiach.

a ja tez lubie pasztety:) Niby to dla biedoty, ale lubie czasem zjesc kanapke z pasztetem np. pomidorowym:) Sosow robic nie umiem wiec tez moge z proszku:P

Gość dsvnjbvdsnkjl
@ trollo ja nieraz chodzilam spac glodna, nie raz na obiad smazyla nam mama suchy chleb na oleju bo nic nie bylo :O ale to nie znaczy ze teraz mam sie zapychac 🖐️