Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrodna matka z wyboru

Zostawiłam dzieciaka z mężem i sobie wyjechałam. Niech się teraz martwi.

Polecane posty

Przez dziecko musiałam zostawić dobrą pracę i siedzieć w domu, bo mąż tak chciał. Szło zwariować. Teraz synek ma 1,5 roczku i wcale nie żałuję tego, że mnie przy nim nie ma. Odezwę się jak będzie starszy i będzie więcej rozumiał, będę zabierać na wakacje, a mąż niech sobie najmuje niańkę i się teraz pomęczy. Ciekawi mnie czy nie odda dzieciaka swojej matce, bo jakoś nie wydaje mi się żeby sobie sam poradził. Nastawiony na pracę, a nie na dziecko, więc na pewno najmniej już mi się dziwi, że uciekłam jak siedzi z tym potworkiem. Najlepsze, że już poznałam kogoś nowego i zaczynam nowe życie. Będę mieszkać w Niemczech.

Gość Jesteś gorsza niż su.ka
Tyle w temacie.

Nie sądzę żebym robiła dziecku krzywdę. Wiele dzieci wychowuje się tylko z jednym rodzicem i nic im nie jest. A mąż mi co innego obiecywał przed ciążą. Nie dotrzymał umowy to ja też się wypisuję z tego wszystkiego. Właściwie to cudownie znowu żyć jak przed ślubem. Pracę znajdę nową, ale już w Niemczech. Nie powinnam mieć problemu, bo znam język niemiecki.

I nie jestem sama. Jak czytam o tym zjawisku to okazuje się, że było już wiele nieszczęśliwych kobiet, które z dnia na dzień postanawiały rzucić wszystko i dostać nowe życie. Sądzę, że też będę szczęśliwsza i mi się uda.

Gość i co jeszcze
znajdziesz trollu?

Widzę, że nie ma tutaj poważnych ludzi. Zacofany katolicki kraj w którym kobieta musi cierpieć, bo jest kobietą i każdy uważa poświęcenie się rodzinie za naturalne. I co? Wyjechałam sobie i nic mi nie zrobicie. Siłą mnie nie zaciągniecie do dziecka.

Gość a co my mamy ci zrobic
na siłę szukasz tematu zakompleksiony gimbusie, ale nikt nie chce gadać. Beznadziejną historyjkę wymylilaś/eś. NIE KARMIĆ TROLLA!

Gość Czytać się nie da tych bzdur
Głupie prowo.

Czy to odpowiedzialne zachodzić, rodzić a potem zostawiać dziecko? Tak robią ludzie niedojrzali do rodzicielstwa. Czy pomyślałaś jakbyś ty się poczuła jakbyś teraz się dowiedziała że jesteś adoptowana, bo rodzice Cię porzucili?