Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta jedyna ;P

Jestem załamana

Polecane posty

Gość Ta jedyna ;P

Witam mam poważny problem, a raczej mamy bo to dotyczy całej mojej rodziny, ale zaczne od początku. Mam 17 lat moi bracia 23 i 22. 5 lat temu rozszli sie moi rodzice. Bardzo to przezyłam, ale nie o tym mowa. Wracając do tematu wczoraj moja mama zawołała nas do siebie i oznajmiła, że bedzie jeszcze jedno dziecko w rodzinie (moja mama jest w ciąży!) Pomyślałam jak to ona przecież ma 43 lata, widać ze mama to bardzo przezywała jak mówiła, wiem ze się głupio zachowałam wkurzyłam się i uciekłam do ojca mieszka (3km od nas) nie wiem co robic

Gość Bsuz
A ci w tym takiego złego? Powinnas wspierać mamę a z kim bedzie miała to dziecko ? Listonosz ?

Gość ..........................caAB
przyjac do wiadomosci i mame wspierac. Mysle ze ona tego nie planowala ale jak juz sie zdazylo to trzeba sie cieszyc :) Pogratuluj mamie, to wazny okres teraz w jej zyciu...:)

Gość Ta jedyna ;P
Z swoim chłopakiem nie są razem tylko poprostu się spotykają gdzies od roku

A co chcesz robic? A to, że ma 43 lata to co? Fakt ciąża po 40 niesie za sobą ryzyko, ale przecież i te kobiety rodzą zdrowe dzieci. Nie zachowuj się jak dziecko.

Gość Ta jedyna ;P
Wiem ze przesadziłam disiaj wieczorem mam zamiar mame przeprosić, ale zaskoczzyła mnie ta wiadomość.

Gość nikoja26
nie przesadzaj,zobaczysz to bedzie najwieksze szczeście i zespoli rodzine u mnie tak było

Gość Kleo Kleopatra
A moim zdaniem dziewczyna miała prawo się zdenerwować, cikawe jak wy byscie były na jej miejscu jak byscie sie poczuły

Nie martw się mama się nie pogniewa za twoje zachowanie bo cię kocha. Ale teraz ty powinnaś iść do mamy powiedzieć jej że nie chciałaś się tak zachować i na pewno wszystko będzie dobrze. Ona pomimo 43 lat też pewnie się boi, po prostu ją pociesz że będzie dobrze i po sprawie :)

Gość Kleo Kleopatra
Wiem wszystko teraz rozumie, bo nie mogłam sie w tym wszystkim polapać bo mój najstarszy brat ma już synka ma ponad 2 lata i dziwne dla mnie było zeby babcia ( tzn moja mama ) rodziła pożniej

I powiem ci jeszcze jedno, z zupełnie innego punktu widzenia. Moja mama mnie urodziła jak miała 44 lata, dziś ja mam 30 lat i za swoim starszym rodzeństwem mam super kontakt, nie chciała bym wiedzieć że któreś z mojego rodzeństwa mnie nie chciało.

Gość Kleo Kleopatra
Wiec mamy podobne sytuacje

Przestan. Matka ma prawo ulozyc sobie jeszcze zycie o co ci chodzi? Rozumiem ze jakis szok ale wy sie zajmiecie soba wszyscy swoje zycia a mama co? Ma zyc sama bo tobie sie to nie podoba? Życz jej szczescia i pomóż w tym odnaleźć. Powinnas sie cieszyć jej szczęściem no albo wspomoc jesli to nie do końca szczescie ;)

Gość Ta jedyna ;P
Chcę ją wspierac bo nie wiadomo jak ten jej ,,chłopak" raz był później miesiąc go nie było nigdy mi sie ten typek nie podobał moze dla tego go nie lubiłam i tak reaguje na ta sytuacje

To fajnie. Jak najszybciej dzwon do niej ona strasznie to przeżyła na pewno. Wiele ja kosztowało poinformowanie was. Pomagaj jej. Jak ty bedziesz miec swoje to też cie bedzie wspierać. Ciesz sie w koncu mimo niosących to problemów to jednak to brat lub siostra :)

Gość gftryuu
co za kretynka sama sobie odpisuje i jeszcze nicki myli raz kleo raz jedyna, ale niezmiennie debil

a ja Ci współczuję, jakaś patologia..to Twoja mama nie wie jak się zabezpieczać w wieku czterdziestu paru lat i zaszła w ciążę z jakimś tam facetem z którym była jakiś czas? myślę że nie było jej zamiarem po raz kolejny zostać mamą, żal mi Twojej rodziny bo teraz wszystko będzie na Waszej głowie..pozdrawiam

Gość Bsuz
Hahahahahaha dobre zeby samemu sobie odpisywać hahahahahaha to chociaż pamiętaj o zmianie nicka hahahahahaha ale sie usmialam "A moim zdaniem dziewczyna miała sie prawo zdenerwowac" sama siebie pociesza to po co ci forum??? Jak tak ładnie sama ze sobą piszesz no rozwalilas mi serce hahahahahah

ja nie widze tu powodu do tragizowania,twoja mama ma prawo do własnego zycia a wy jesteście juz dorośli ,no ty prawie,powinniscie wspierac mamę i cieszyc sie razem z nią

wgłowiesięniemieści.... ciąża w wieku 43 lat nie oznacza jeszcze patologii:/ sąsiadka mojej mamy ma 42 i też wpadła a do patologii im daleko.... a wpaść można nawet jak się je tabletki więc odpuść... nigdzie nie ma ze sie nie zabezpieczała.... sama jesteś w ciąży więc trochę zrozumienia i empatii... autorko wszystko się ułoży a mama na pewno nie zwali wszystkiego na was a to że czasem poprosi o pomoc to chyba normalne:) rozumiem twój szok ale mama pewnie też była:P twoje wsparcie psychiczne bardzo jej się przyda :) zobaczysz to będzie oczko w głowie was wszystkich:)

Gość gość
Zapraszam: porady-prawne-online@wp.pl Prześlij swoje pytania do wyceny, opłać i otrzymasz odpowiedz na swoje pytania od jednego z prawników naszej kancelarii. Serdecznie zapraszamy