Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHWAŁA BOHATEROM !

KTO JEST DUMNY Z "CHULIGANÓW" KTÓZY BRONILI HONORU POLSKI PRZED MECZEM Z ROSJĄ?

Polecane posty

Gość alebezedura
żyjemy w cywilizowanym kraju a zachowania prymitywne powinny być eliminowane i nie widzę w zachowaniu kiboli nic patriotycznego a tym bardziej cywilizowanego.

Gość WKURWIONA,ŻE SZOK
GHREW-ale jest różnica między protestującymi pod sejmem przeciwko rządzącym a pseudo kibicami co leją innych,bo mają pretensje do własnego,nieudolnego rządu za Smoleńsk,wrak i inne duperele.Jak są takim bohaterami Polski to niech ida tam gdzie faktycznie jest problem.

Gość fwef
a na chooj pod sejm jak oni nic nie moga

Gość Kobieta44.
Ja jestem dumna. Było mi szkoda bardzo tych młodych ludzi jak pokazywali w tvnach i polszmatach zakutych w kajdnaki lezacych na ziemi. A jakie im alternatywy daje ten kraj? Co im zapewnia ? ZAPEWNIAJA IM COŚ? NIC ! Nie dziwie sie mlodym ludziom że sa nabuzowani i wkurzeni, ze wychodza na takie uliczne afery . Ich rodzice nie maja kasy, samii nie maja pewnie dobrze platnej pracy ... Kochaja ten kraj a ten kraj ich opluwa. Młodzież w Izraelu ma za darmo wycieczk ido polski do Auschwitz, a u nas nawet 5% mlodziezy nie byla tam chociaz jest to w Polsce! TAK DBAJA O POLSKA MLODZIEZ NASZE WLADZE! NIC IN NIE ZAPEWNIAJA! KRADNA TYLKO DLA SIEBIE I SWOICH DZIECI...

Gość manio ciekawski=)
wkurwiona bo mają pretensje do własnego,nieudolnego rządu za Smoleńsk,wrak i inne d**erele Nie ma sensu w tej kwestii z Tobą rozmawiać, bo niczego nie rozumiesz, jeśli Smoleńsk stawiasz w rzędzie z duperelami. Dodam jeszcze tylko, że sport często przeplata się z polityką i przemarsz Rosjan, był ewidentną manifestacją polityczną, na którą również ze względów bezpieczeństwa, władze nie powinny się zgodzić, bo było wiadomo, że wielu ludziom, nie tylko kibolom, to się nie spodoba. Prawo Rosjan do demonstrowania w Polsce, jest ważniejsze od oburzenia wielu Polaków, na ten głupi pomysł? Wśród kiboli jest wielu patriotów i nie mam co do tego wątpliwości, gdy przyjrzałem się wielu oprawom, prezentowanym przez nich, na wielu meczach. A u świadomego Polaka, nóż się w kieszeni otwiera, gdy widzi ten serwilizm władzy wobec Rosji.

Gość K A F E R I A N K A :)
WSZYSTKIE KAFERIANKI SA DUMNE Z KIBOLI :D BO KAFERIANKI LUBIA NIEGRZECZNYCH CHLOPCOW Z JAJAMI :) he he :P

"Nie ma sensu w tej kwestii z Tobą rozmawiać, bo niczego nie rozumiesz, jeśli Smoleńsk stawiasz w rzędzie z d**erelami. Dodam jeszcze tylko, że sport często przeplata się z polityką i przemarsz Rosjan, był ewidentną manifestacją polityczną, na którą również ze względów bezpieczeństwa, władze nie powinny się zgodzić, bo było wiadomo, że wielu ludziom, nie tylko kibolom, to się nie spodoba. Prawo Rosjan do demonstrowania w Polsce, jest ważniejsze od oburzenia wielu Polaków, na ten głupi pomysł? Wśród kiboli jest wielu patriotów i nie mam co do tego wątpliwości, gdy przyjrzałem się wielu oprawom, prezentowanym przez nich, na wielu meczach. A u świadomego Polaka, nóż się w kieszeni otwiera, gdy widzi ten serwilizm władzy wobec Rosji. " Polać mu.:)🖐️

Gość POLECAM FILMIK:
"SMOLEŃSK NA LEGII ZAKAZANY" Polecam filmik; http://www.youtube.com/watch?v=4-rMtnSciPI Kibice Legii Warszawa chcieli uczcić ofiary katastrofy samolotu TU-154 pod Smoleńskiem. Na mecz Pucharu Polski Legia - Arka Gdynia chcieli wnieść specjalnie na tą okazję przygotowaną oprawę. Pomimo kilku prób przejścia przez bramki nie zostali wpuszczeni. Kibice zbierają podpisy za odwołaniem dyrektora ds. bezpieczeństwa Bogusława Błędowskiego - byłego policjanta zwolnionego z pracy ze względu na problemy psychiczne. Według kibiców Błędowski dowodzi prowokacjami i brutalnymi działaniami ochrony. Kibice Legii protestują również przeciwko bezwzględnemu zakazowi prezentacji opraw na stadionie Legii, wywieszania transparentów i flag o treściach patriotycznych.

Gość manio ciekawski=)
Umowy śmieciowe, ściana nie do przebicia w urzędach zamiast ułatwień dla przedsiębiorców (dla Mira i kolegów, ułatwienia są), oszukiwani masowo podwykonawcy i ich pracownicy, itp... Ludzie się wkurwiają i wcale się nie dziwię, bo arogancja władzy, poziom kłamstwa sięga już stanów ze schyłkowego PRLu. Jasne, że życie w ogóle nie jest łatwe, ale to nie jest stan do przyjęcia, gdy milion i więcej ludzi wyjeżdża za pracą, a władza się z tego cieszy, bo im problem zniknął ze statystyk. Jak widzę Sawicką i jej złodziejską mordę, to mnie skręca ze złości i goryczy.

Gość fwef
moje poglady najblizsze sa pisowi mimo tego ze na po glosowalem i palikota, w nastepnych w ogole nie ide nie bede nabijal kozy tym debilo poki nie zrobia jednomandatowych okregow wyborczych

Gość jestem z nich dumna
KIBICE TO PATTRIOCI !

Gość manio ciekawski=)
deka :) i Tobie

Gość :ooooooooo
fwef skoro najblizsze pisowi to czemu na po i palikota glosowales ?:o

Gość julka19x
tylko nie znowu ten pis i obsrany smoleńsk. Tylko ktoś taki jak Palikot lub Korwin może jeszcze coś w tym kraju zmienić.

Gość hehehehehe..
julka19x a twój korwin biegałz kibolami przed meczem z rosją :D

Gość fwef
bo nie chce zeby pedal rzadzil Polską

Gość GHAH BEER UND PENSION 666
zmówcie się przez komunikatory, sms'iki, foniki i zmontujcie ekipy, które im wpjerdolą, albo ich zapjerdolą! KOZACZOKI KACAPSKIE W TRUMNACH BĘDĄ! W WORKI CZARNE PLASTIKOWE TRZEBA ICH WSADZIĆ! ZADZIAŁAJMY COŚ POLACY WSPÓLNIE! INFO TO PUŚĆCIE JAKO SPAM DO KOGO SIĘ DA! WOJNA! NAĆPANE KOKSY POLSKIE NIECH ROZWALĄ PIJANYCH KACAPÓW! POTEM ROZYEBCIE POLICJĘ! ZADYME TRZA KRĘCIĆ! NAŚLIJCIE DRESÓW NA KOZACZOKÓW! KULKI W ŁEB IM!

Gość julka19x
Proponuję niech Polaki z Rosjanami się dogadają i razem rozprawią się z tą policją, darmozjadami

Gość eeeeeeeeeee
fwef to chyb u palikot amasz pedała i transwestyte w jednym :o

Gość fwef
marihuana jest wazniejsza niz grodzka, a ona nie zostanie premierem tylko jarek

Gość orejrosrejro
wszystko ładnie pięknie ale ci co ich bili to zwykli idioci, którzy nawet nie rozumieją tego co napisałeś. ich jedyna motywacją było pizgać ruskich bo to ruscy 🖐️ myślisz, że tacy jak oni mają jakiekolwiek pojęcie o historii albo o obecnej sytuacji politycznej ? :O

Gość fqwgfshsrfh
OGLADACIE MECZ UKRAINA-FRANCJA ?:D PRZERWALI :D

Gość orejrosrejro
okej, ręka podniesiona w faszystowskim geście nic z tej nie zamierzam czytać 🖐️

Gość WKURWIONA,ŻE SZOK
Wiecie co,z tego co wy tu wypisujecie to wychodzi na to że tylko ci pseudo kibice [taK,dla mnie to pseudo kibice] to prawdziwi, jedyni i prawi Polacy a my,cała reszta,która nie wyszła tak jak oni na ulice i nie skandowała,,jebać ruskich,, to to jakies ćwierć mózgi,którzy nie sa godni miana POLAKA-PATRIOTY.

Gość manio ciekawski=)
Mnie się jedna rzecz BARDZO NIE PODOBA. Sam gest, kojarzący się jednoznacznie i co gorsza w połączeniu ze znakiem Polski Walczącej. Chłopcy powinni sobie uświadomić, że kombatanci, takiego zestawienia nie zniosą, bo oni walczyli z Niemcami, którzy tym gestem się posługiwali. Stosowanie tego gestu, jest nie do przyjęcia w Polsce. Trzeba mieć tego świadomość. Może im tam, nawet o tym napiszę.

Gość orejrosrejro
WKURWIONA,ŻE SZOK bić to każdy głupi umie, popieram twój post w 100%

Gość manio ciekawski=)
wkurwiona Nie, nie tylko oni są Polakami, patriotami. Nie każdy jest skłonny do bitki. Powiem Ci jak to jest. Wielu Polaków, tych bardziej świadomych, oburzają działania Tuska i jego ludzi. Uważamy, że to jest głupota polityczna i wręcz zdrada Polski. Na skutek tego, każde działanie, każdy akt, który jest wymierzony w tę władzę, jej decyzje, szczególnie te najgłupsze, najbardziej serwilistyczne, jak ten marsz, nas cieszy i solidaryzujemy się z tymi, którzy chcieli i potrafili zaprotestować.