Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHWAŁA BOHATEROM !

KTO JEST DUMNY Z "CHULIGANÓW" KTÓZY BRONILI HONORU POLSKI PRZED MECZEM Z ROSJĄ?

Polecane posty

Gość keoweiree
weż nie pierdol o nieudacznictwie. Bo huj mnie strzeli, rozpieszczona cipo. Dobry wujek załatwił pracę? Wiesz ile ludzi jest pokrzywdzonych nie ze swojej winny i złej woli. Pierdol dalej że praca za 1200 uszczęśliwia i zapewnia godziwe życie.

Gość keoweiree
Ja jestem dumna a kibolstwo największe jest w biednych krajach, zastanówcie się dlaczego, to nie przypadek. Kultura bierze się ze spokoju i materialnego bezpieczeństwa.

Gość hdjjksksksa
rusz głową to nie będziesz pracowal za 1200 , a KIBOLI TĘPIĆ BO TO PÓŁMÓZGI DO UTYLIZACJI OSTRA AMINICJĄ W NICH

Gość keoweiree
Zastanówcie się dlaczego niemiecki kibol czy francuski to spokojny, pozytywnie nastawiony do życia i ludzi człowiek. Skąd to się kurwa bierze. W dodatku mówią spokojnie ,bez emocji, są dobrze wychowani.

Gość keoweiree
Jakoś ruszam głową i po studiach ,ciężkich zarabiam 4000, chociaż powinnam 10 000. Jest kryzys idiotko.

Gość taka sobie jednaaa
Autorze popieram Cię! Ciekawe kto w czasie ucisku wyjdzie na ulicę? Chyba tylko ci "chuligani", bo reszta schowa głowę w piasek...

Gość keoweiree
nie wszyscy lubią kraść i naciągać. Nie każdy potrafi okradać swojego pracownika, a popytu na swoje usługi sztucznie nie wytworzysz.

Gość jaki ucisk
przeciez w tym kraju jest dobrze i naprawde żyje sie lepiej...przynajmniej mi

Gość keoweiree
zajebiście się zyje ludzie uciekają stąd i nie chcą się mnozyć

Gość jaki ucisk
uciekaja nieroby i nieudacznicy a jak ma ktos inteigencje samozaparcie i nie jest ciagle narzekajacy i szlochajacy jak 80% tego spoleczenstwa to może sie fajne ustawic i żyje mu sie lepiej i nie pierdolcie ze w polsce jest źle jest superancko

Gość keoweiree
czym się zajmujesz?

Gość keoweiree
powiedz jak się ustawiłeś?

Gość keoweiree
mój kolega nierób uciekł po studiach i w irlandii się dorobił mieszkania w dwa lata pracując po 12g na dobę, jako architekt u nas proponowali mu 1500 zł

Gość ruszyłem glową i jak wszyscy
szlochali, albo w ciepłych papuciach seriale ogladali to ja zapierdalalem jak oni kladli sie spać to ja jadlem obiad i wieczor sie dla mnie zaczynał jak oni w sobote pili piwsko i siedzieli przy grillu to ja zapierdalałem......a teraz nie musze juz nic nie musze

Gość keoweiree
wiem, babcia umarła, zostawiła spadek.

Gość no ja sie dorobilem
troszke wiecej, może nie w dwa lata ale troszke wiecej

dlaczego ludzie daja sie otepiac TV i tym szmatławym brukowcom? Sami debile wszystko naglasniaja i robia wigly z igły. Nienawidze mediów i Putina.

Gość keoweiree
w jakiej branży? bo jak wiesz różne są i czasem można zapierdalać jak głupi i dorobić się co najwyżej ataku serca

Gość i nikt mi kurde nie powie
że się tu nie da nikt, a start mialem tak jak wszyscy mieszkanko 2 pokojowe w malej miescinie z rodzicami, teraz go jeszcze mam stoi puste abym ógł sobie nieraz tam jechac i powspominac chociaz od mojego iejsca zamieszkania jest ono baaaardzo daleko ale nie sprzedam go z sentymentu niech sobie stoi puste

przez swoje życie co prawda jeszcze nie tak bardzo dlugie(a treściwe) przeszedlem wiele oj wiele branż dlugo by pisac

Gość do jaki ucisk
szkoda, że jesteś tak zaślepiony, że nie widzisz dokoła ludzkiej biedy i cierpienia, a będzie coraz gorzej wedle biblijnych proroctw (jeśli ktoś wierzy). W tym kraju nie jest najgorzej w porównaniu z innymi "gorszymi", ale z kim chcemy się porównywać? To jak postrzegamy nasz kraj w głównej mierze zależy od przekazu z mediów, a jakie one są wiadomo...

Gość keoweiree
poza tym różni są ludzie. I tu nie chodzi o lenistwo, niektórzy są po prostu nieporadni, zakompleksieni, nie potrafią walczyć tylko się stoczą a potem już leżą. Poza tym każdy lubi robić coś innego, ciężko po studiach iść na fizola tylko dla kasy, skoro się lubi pracować głową.

i nic sie nie zmieniło dalej tak mozna wystarczy troche ruszyć glową chociaż jakiś rok temu ruszylem głową za pewnego młodego człowieka i dziś mi jest baaardzo wdzieczny jak mu wszystko idzie ale nie jest nierobem zapierdziela na maksa jak wypchną oknem i drzwiami to kominem wchodzi: UPÓR DETERMINACJA PRACA PRACA no i niestety PO TRUPACH DO CELU I TYLKO CZUBEK WLASNEGO NOSA

Gość keoweiree
To zacznij dawać korepetycje

Gość (CH)
Polska Kibolska Number 1

no i to jest właśnie podejscie jak skonczylem/skończylam studia to już muszę dostać ciepłą posadkę za 8000 , no bo gdziezby Pan/Pani magister inna praca sie schańbił/ła. Oj ludzie ludzie będziecie życ w tej biedzie i ją klepac do końca świata i jeden dzień ale ja mam to w dupie innych biede i ta biede dookoła, jak sobie pościelisz tak sie wyspisz przykre ale prawdziwe i tego mnie nauczylo zycie i te kopy w dupe które dostałem zanim skupilem sie na czubku własnego nosa i wtedy wszystko sie odmienilo. ZOBACZYSZ SILNIEJSZEGO BĄDŹ POTULNY JAK BARANEK MILUTKI-MOŻE SKORZYSTASZ, ZOBACZYSZ SLABSZEGO CHWYĆ ZA GARDZIEL I UDUŚ TEZ NA PEWNO SKORZYSTASZ

korepetycji dawac nie bede bo mnie inni nie interesują dla mnie osobiście mogą głodem przymierać, wiem że mam straszne zasady, ale jakoś nie jest mi z tym źle, bo jak ja potrzebowalem pomocy niktm łapy nie wyciagnął musialem wyciagać się sam dlatego ja też nie wyciagnę i idę po trupach do celu i jak narazie odpukac te cele osiągam

Gość keoweiree
człowieku zrozum że nie każdy chce handlować podróbkami, jak skończył studia, zainwestował w nie młodość, chciał robić coś ważnego. Tu nie chodzi o kokosy ale o zwykłe przyzwoite życie

Gość keoweiree
ja wcale nie narzekam na swoje zarobki. I to nie jest ciepła posadka ale zapierdol i soboty i niedziele czasem nawet przez dwie noce, stres i tak dalej i lubię to. Ale są ludzie którzy nie mogą w tym kraju rozwinąć skrzydeł.

świat nie kończy sie na jakimś tam handlu i czemu masz takie ograniczone myślenie czy naprawde wytężenie umyslu boli tak bardzo, ja też tak na marginesie skonczylem studia ale absolutnie do niczego one mi sie nie przydaly i nie przydadzą trzeba bardziej wytęzyc mózgownice a nie czytac fora i poradniki dla akwizytorów, rozejrzyj się dookoła pomyśl pogłówkuj zastanów sie obserwuj a na pewno na coś wpadniesz bo jest takich rzeczy mnóstwo tylko trzeba być zdeterminowanym i miec jakis cel i mierzyć baaardzo wysoko a nie tylko "aby wystarczylo na godne życie" z takim podejscie na te godne życie nie wystarczy uwierz mi i jeszcze raz powiem trzeba mierzyć bardzo wysoko i nigdy przenigdy przez myśl nie morze przejśc watpliwośc jesli zwatpisz w swój cel to koniec. amen