Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHWAŁA BOHATEROM !

KTO JEST DUMNY Z "CHULIGANÓW" KTÓZY BRONILI HONORU POLSKI PRZED MECZEM Z ROSJĄ?

Polecane posty

Gość CHWAŁA BOHATEROM !

JA JESTEM .... A O TO DLACZEGO: 1. Polskie i Warszawskie władze pozwalają dumnie maszerować Rosjanom w Warszawie w Swoje Święto Narodowe. TAKIE COŚ NIE MIAŁOBY MIEJSCA W MOSKWIE Jakby Polacy chcieli przemaszerować w swoje Święto Narodowe! Putin by nie pozwolił. 2. Polska obsługa stadionu pozwala wnieść olbrzymią flagę przedstawiającą postać Dymitra Pożarskiego który pogonił polaków Kremlu. POLSKA WŁADZA NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBI ! Co by było jakby rozwinięto w Rosji postać Piłsudskiego ??? 3. Na ulicach Rosjanie śpiewają obraźliwe dla Polaków przyśpiewki - BRAK REAKCJI SŁUŻB PORZĄDKOWYCH. 4. Policja stała tylko i wyłącznie wycelowana w Polaków , bała się reagować na łamanie prawa przez Rosjan ŻAŁOSNE JEST JAK WIDZE WPISY NA WP, ONETACH ITD ŻE WY LUDZIE PISZECIE ŻEBY DAĆ TYM "BANDYTOM" WIĘKSZE KARY ITD ! DAJECIE SIE MANIPULOWAĆ PROPAGANDZIE TVN I GW !!! A IM O TO CHODZI ŻEBY SPOŁECZEŃSTWU WMÓWIĆ JAKIE TO ZŁE ITD, A POTEM Z WAMI ZROBIĄ CO CHCĄ. I JUŻ NIGDY ZWYKLI LUDZIE ŻADNEJ REWOLUCJI NIE PRZEPROWADZĄ, NIE PODEJMĄ WALKI Z SYSTEMEM BO BĘDĄ SIE BALI ZE ZOSTANA OKRZYKNIECI CHULIGANAMI LUB SPACYFIKOWANI PRZEZ POlicje KTORA ZAMIAST SLUZYC ZWYKLYM LUDZIOM (JAK POWINNA) SLUZY TYLKO LUDZIOM NA STOLKACH !!!! LUDZIE ODWARZNI KTORZY NIE BOJA SIE PODJAC WALKI Z NIESPRAWIEDLIWYM, ANTYLUDZKIM PODEJSCIEM WLADZY DO OBYWATELI SA BOHATERAMI A WY ICH CHCECIE ZA KRATY WSADZAC!! ZOBACZYMY Z CZASEM CZY SAMI NIE BEDZIECIE CHCIELI WYJSC NA ULICE I WALCZYC O SWOJE RACJE JAK ZABRAKNIE WAM NA CHLEB PRZEZ "RZĄDY" , TYLKO BEDZIECIE SIE BALI ŻE ZROBIĄ Z WAS BANDYTÓW, CHULIGANÓW ITD ! BEDZIECIE ZNIEWOLENI PRZEZ WLADZE!!! JUŻ JESTEŚCIE ! JAK OWIECZKI.... POsluszne owce I TYLE ! MOŻE OD RAZU DOŻYWOCIE IM DAĆ ? ! WAM TEŻ JAK WYJDZIECIE NA ULICE WALCZYĆ O CHLEB DLA SOWICH DZIECI ! BEDZIECIE BANDYTAMI !!!! TAK??? DEBILE !!!!! DAJECIE SIE MANIPULOWAC ANTYPOLSKIM MEDIOM I OBCEJ WLADZY !

Gość CHWAŁA BOHATEROM !
KTÓRZY* MIAŁO BYĆ W TYTULE.

Gość bzyksryk
wszyscy jesteśmy dumni z polskich kiboli w sumie tylko oni dbają o patriotyzm

Gość elkaa131
Masz racje. Na poczatku sadzilam ze to cos zlego, ale twoj wpis uswiadomił mi ze to jednak nie jest do konca tak jak wmawiaja pseudo obiektywne media ...

Gość TAAAK!
CZEŚC I CHWAŁA BOHATEROM !!!!!!!!!!!

Gość fotel
gdy na nas plują nie można mówić że deszcz poda.popieram polskich kiboli.

Gość masz racje ,
popieram twoj wpis w 100%

Gość manio ciekawski=)
Ja też byłem zadowolony i wręcz oczekiwałem na ich reakcję. Sam to chyba jestem ciota, bo wypadałoby się przyłączyć :(

Gość erh5e4
na youtubie sa filmiki swiadczace o tym ze to rosjanie prowokowali. Ale "nasze" kochane media oczywiscie musialy wmowic Polakom że to nasi ... W ogole śmiesza mnie ci specjalisci w tvn24 czy innych polsatach ze jak zadyme robia Polacy TO BANDYCI, ZLI NIE DOBRZY. Ale jak Chorwaci tlukli sie w Poznaniu z policja to mowili ze ich to trzeba zrozumiec bo to taki "temperament poludniowcow"! MASAKRA !!!! Czy u nas wszyscy musza wchodzic w d... obcym i pluc na swoich???

Gość ja jestem dumna
JESTEM DUMNA Z KIBOLI ! BRAWO !

Gość WKURWIONA,ŻE SZOK
Tak,a byłas też dumna z tych debili jak zrobili rozpierdol w Belfaście w marcu 2009roku ? Byłas z nich dumna gdy prze ich bandyckie zachowanie tubylcy mścili się na Polakach,którzy mieszkają i pracują w Irlandii Pół. ? Byłas z nich dumna gdy ci Polacy musieli w nocy uciekac z dziecmi ze swoich domów.I to wszystko mieliśmy dzięki twoim wspaniałym kibicom,ostatnim obrońcom polskości.Chuj im w dupe,skurwielom jednym.Powinni im dojebać takie kary,że szok.Ciekawa jestem co powiesz jak do Warszawy przyjada chordy kibiców z Rosji i zrobią Warszawiakom to co nam zrobili Irladczycy w podziękowaniu za zachowanie twoich bohaterów.

Gość manio ciekawski=)
W relacjach z obcymi państwami, obowiązuje zasada symetrii. Jeśli sąsiad na jakiś akt, działanie, nie pozwoli, to my także nie pozwalamy, bez względu na to, czego to dotyczy. Stosując, tę oczywistą zasadę, uzyskuje się większy szacunek i pewną możliwość politycznej gry, bo wówczas, możemy z obcym państwem "pohandlować", wy nam dacie to, my wam tamto. Jednak gdy idioci, sprzedawczyki pozbywają się argumentów, to potem nie ma za pomocą czego się targować. Marsz Rosjan, to tylko jeden z przejawów głupoty politycznej i zdrady. Gdzie jest wrak? Dlaczego wciąż w Rosji? Dlaczego tak długo pod gołym niebem? Banda durniów i zdrajców, więc w tej sytuacji, złego słowa nie powiem o kibolstwie, bo faktycznie, jest pośród nich sporo ludzi świadomych. Na stadionach wielokrotnie prezentowali transparenty z hasłami patriotycznymi, przypominali o bohaterach (żołnierze AK i WIN!) wkładając w to wiele pracy i jak sądzę pieniędzy. Szacunek się należy

Gość manio ciekawski=)
Andrzej Cześć, jak tam po operacji? Widzę, że masz łeb na karku, mimo, że mleczka nie lubisz ;)

Gość POZNANIAK .......
WKURWIONA,ŻE SZOK, a mnie wkurwia że Irlandczycy zrobili zadyme i zniszczyli moj Poznan razem z Chorwatami i co????

Gość WKURWIONA,ŻE SZOK
taaa super moment i miejsce sobie wybrali by manifestowac swoją polskośc-stadion narodowy.Jak są takie hojraki to niech sobie ida pod ambasadę Rosji z tymi transparentami tam pikietują,niech tam chojraczą,cwele pierdolone.

Gość etgw4tg
Brawo dla tych ludzi którzy nie boją się podjąć walki na ulicach! Tacy ludzie są nadzieją że jeśli władza posunie sie za daleko wzgledem obywateli to wybuchnie uliczna rewolucja która bedzie ostatnia nadzieją na zmiany na lepsze dla zwyklych ludzi. I DENERWUJE MNIE JAK CI ZWYKLI LUDZI KRZYCZĄ ZEBY ICH POZAMYKAC NA DOZYWOCIA. CIekawe jak im zabraknie na chleb bo ich tak tusek czy inny wyrznie w d... co zrobią...

Gość manio ciekawski=)
wkurwiona Nie dopuszczą ich, zaraz wpadnie policja i się skończy i zgody także nie dostaną. Tu nawet nie chodzi o samych rosyjskich kibiców, ale o stosunki z Rosją, które wymagają zdecydowania i bezwzględnej nieufności wobec Rosji. Z nimi nie ma przyjaźni i na nic, nie wolno im pozwalać, jeśli z tego Polska, nie czerpie jakichś korzyści. Ten marsz, to jest symbol serwilistycznej i szkodliwej polityki Tuska i jego kamaryli.

Gość terefereduperele
a Ty 'wkurwiona... ' ak myslisz p oco ci polacy w irlandii siedza bo ich polska wladza jebie w dupe !! I NIE MAJA TU SZANS NA ZAROBEK ! Wiec m.in temu sa ptrzebni ludzie ktorzy nie boja sie walk ulicznych z systemem!

Gość WKURWIONA,ŻE SZOK
Poznaniak,przykro mi,że tak sie stało ale uwierz mi to co było w Poznaniu to mały pikuś do tego co się działo w Belfaście przez kilka dni po tym sławetnym meczu. I dlatego uważam,że wszystkich pseudo kibiców bez względu na narodowość powinno się surowo karać,by uniknąć w przyszłości podobnych zadym.

Gość :)))))))))))))))
Fajnie że jeszcze nie wszyscy ulegaja propagandzie tylko maja inne spojrzenie na rzeczywistość :) Fajnie że są ludzie któzy staraja sie zdrowo myśleć Trzymajcie się:)

Gość WKURWIONA,ŻE SZOK
terefereduperele- tobie chyba się coś pomerdało.Co ma wspólnego Euro z tym jak rządzi nasz kraj i jakich mamy polityków.Jak mamy dośc biedy,poddaństwa i nieudolnych rząów to się zbierzmy i idzmy robić zadymy pod sejmem a nie bijemy kibiców z innych krajów.A co oni są temu winni,że Putin trzęsie innym krajami,też protestują w swom kraju.Najlepiej zrobić zadmymę w imie Polskości i honoru i lać Rosjan zamiast się zebrać i zrobić porządek z naszym rządem.

Gość GHREW
"wkurwiona ... " tylko że prawo działać bedzie tak samo w przypadku bicia innych kibicow jak i zadymy pod sejmem... iec teez bys chciala byc okrzyknieta bandytka i chuliganka jakbys wyszla na ulice z braku kasy i chleba dla siebie i wlasnych dzieci? Po za tym tak jak wyżej ktoś pisał - to rosjanie prowokowali, a polskie media wmówiły opinni publicznej że polacy. 2 sprawa to ilośc zatrzymanych polaków jest tak przeważające dlatego że POlicja nie bała się łapać polaków za to rosjan już bardzo się obawiali (Ciekawe czemu? ;/ ) ....

Gość murek1990
Ja jestem wrecz wniebowziety a to z prostego powodu pokazalismy ze nie jestesmy lalusiami i mamy jaja!

Gość fwef
ja jestem z nich dumny, bo to prawdziwi patrioci kibice którzy nie mieli szans dostac biletu na mecz przynajmniej pokazaliby jak sie kurwa zdziera gardlo, widzac pochody radzieckie, napisy to jest Rosja, kto by bronił ojczyzny w razie wojny Tusk?

Nie jestem z nich dumna. Ale też nie jestem przeciwko nim. I źle zrobili, i dobrze zrobili. Źle, bo byli nastawieni wyłącznie na bitkę, niekoniecznie chodziło o patriotyczne kwestie. Dobrze, bo Ruskim definitywnie należał się wpier­dol.

Gość GHREW
Dokładnie. Bilety dostali tylko ludzie na stołkaach i pracownicy + znajomii pracowników firm sponsorujacych euro. Moze jakies ochłapy trafily do zwyklych ludzi. a potem takie pipki wymalowane na twarzach siedza na krzeselku i wstaja tylko po ladnej akcji polaków. A GDZIE KIBICE KTORZY STOJA PRZEZ 90 MIN I ZDZIERAJA GARDŁA ??? NO TAK ONI SA "BANDYTAMI" .... :-/

Gość julka19x
wypuścić kibiców z więzień!!! ich miejsce powinni zająć politycy.

Gość rfgnhg
Jakby tacy kibice dostali bilety któzy nie szczedza gardła i stoja przez 90 min to wygralibysmy i z Grecja i Rosja niesieni dopingiem a tak musimy sie bic jutro o awans...