Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHWAŁA BOHATEROM !

KTO JEST DUMNY Z "CHULIGANÓW" KTÓZY BRONILI HONORU POLSKI PRZED MECZEM Z ROSJĄ?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaarfh
brawo kibole !

Gość serejto
Śmieszny Student, a w wyborach głosowałeś na Korwina Mikke ? :classic_cool:

Gość jeśli Polska ma mieć takich
"patriotów" to wolę, żeby nikt patriotą nie był :( Zwykłych bandziorów z ustawek nazywać patriotami to już koniec świata... WSTYD MI ZA WAS, Polska coraz bardziej chamieje i na dokładkę ma tylu zwolenników tego chamstwa :(

Gość nie chodzić
andrzej z uk przeciez poczawszy od 10 kwietnia 2010 r polska powoli jest przygotowywana do bycia republika radziecka I stąd Tusk nakazał ludziom pisać o większych karach dla Polaków, a nie tykać ruskich, stąd Tusk pozwolił na marsz, stąd Tusk nas okrada z anszej kasy, a daje biedniejszym krajom takim jak Hiszpania Francja czy Grecja lekką rączką 17 mld zł i 8 mld dolarów z rent i emerytur po zmarłych emerytach i rencistach.

Gość Gość serwisu
Autor tematu ma racje !!!!!! NIe popieram bezmózgich pajaców wktózy tylko idązeby kogos nawalic. Ale jeśli z ich chuligaństwem w imie patriotyzmu, w imie walki o ddobro zwykłych polaków idzie z poukładaniem w głowie i jednoczesnym szacunkiem dla osób starszych, wiedzą historyczną itp itd to JESTEM ZA.

Gość VVerka
17:43 [zgłoś do usunięcia] Kobieta44. Ja jestem dumna. Było mi szkoda bardzo tych młodych ludzi jak pokazywali w tvnach i polszmatach zakutych w kajdnaki lezacych na ziemi. A jakie im alternatywy daje ten kraj? Co im zapewnia ? ZAPEWNIAJA IM COŚ? NIC ! Nie dziwie sie mlodym ludziom że sa nabuzowani i wkurzeni, ze wychodza na takie uliczne afery . Ich rodzice nie maja kasy, samii nie maja pewnie dobrze platnej pracy ... Kochaja ten kraj a ten kraj ich opluwa. Młodzież w Izraelu ma za darmo wycieczk ido polski do Auschwitz, a u nas nawet 5% mlodziezy nie byla tam chociaz jest to w Polsce! TAK DBAJA O POLSKA MLODZIEZ NASZE WLADZE! NIC IN NIE ZAPEWNIAJA! KRADNA TYLKO DLA SIEBIE I SWOICH DZIECI... DOKŁADNIE! 100% racji! Smutna prawda...

Gość fanka xDD
Proponuje jutro na meczu zaspiewac ; "hej hej hej chuligani są okej!"

Gość sgherrh
jestem za ! :)

Gość Dla mnie kibol to bezmózg
lubiacy sie bić. Proste. I nie dorabiajcie do tego żadnej ideologii bo to smieszne. Co ja mówie smieszne. Debilne.

Gość krmr44
Autor tematu pisze madre słowa. Jeszcze bedziecie chcieli takich chuliganów jak wam na jedzenie dla dzieci zabraknie bo was władza wydyma.. Tylko nie nie bedzie komu zrobic rewolucji..

Gość shdxsjdc
Masz zupełną rację. Też uważam, że ci ludzie wykazali się odwagą i w przeciwieństwie do tych przestraszonych stojających jak słupy służb zareagowali i nie dali sie obrażac. Dobrze wiedzieć, że są jeszcze tacy ludzie których stac na takie czyny. Mam nadzieje że nie dostaną dużych wyroków..s

Gość Dobrze ze widzisz problem
Juz wierze ze kibole walczą z systemem i chca by bylo lepiej osz kurwa ale cyrk hehe tacy obrońcy biednych? To niech wyrżna polityków i zaczną lepiej rządzić a nie bójki ktore nic i tak nie dadzą dobrego.

Gość weeeegds
jak maja ich wyrznac bez zadym skoro POlicja jest na garnuszku władzy. I niby ta instytucja ma sluzyc ludziom a sluzy POlitykom...

No a próbowali? Raczej tusk z ekipa tam nie szedł. Weźcie przestańcie dodawać politykę bo tam nie o to chodziło. Zwykle samcze nerwy i chęć zadymy. Jest przeciwnik, do tego prowokował wiec dac mu wpier tyle

Gość ateista i terrorysta
no i niech Polacy pizgają tych debilnych rosjan ..... ja ich nie żałuje

No niech tłuka nie mowie ale po ki chuj tu wyższe niby cele podkładac jak ich nie bylo.

Gość Diablo - Pan Grozy buuuuu!
Dobrze ze widzisz problem Wiesz bo to tak naprawdę się łączy te twoje wyższe cele z agresją i rywalizacja

jedni ida sie bic lda wyzszych celow a inni tylko po to by obic jakas ruska morde i wdupie ma wyzsze cele

Ja uważam też że rosjanie sobie za dużo pozzwalaja wiec cóż....:D

Gość trent raznor
widze, ze zebralo sie tu stado zakompleksionych burakow :-0 PIEPRZONE GNOJE BIORA SIE ZA BICIE, ATAKUJA OD TYLU, KOPIA W PLECY NIE TYLKO ROSJAN, ALE I DZIENNIKARZY, RYJE ZAKAZANE ZAKRYWAJA, WIELCY CWANIACY!!! POKAZ SIE TŁUKU NIEWYKSZTAŁCONY, POKAZ RYJ SWÓJ, JAK Z CIEBIE TAKI BOHATER!! ZNAM WIELU ROSJAN I SĄ TO PRAWI LUDZIE, SĄ TACY JAK NIEJEDEN Z NAS. DRUGA SPRAWA JEST TAKA, ZE I PO DRUGIEJ STRONIE TEŻ IDIOTOW NIE BRAKUJE! TE GNOJE NIC NIE WIEDZA O PATRIOTYZMIE. TO BEDĄ ZAWSZE GNOJE I PÓŁMÓZGI!!! 🖐️

Gość obserwator zdarzeń
zamiast ryje drzeć i sie bić powinni iść do domu i wyprać dresy i skarpety i chińskie adidasy bo ci chuligani to zwykłe śmierdzące brudasy

Gość Ona ona onaaaaaaaaaa
jestem dumna :)

Gość uwielbiam codziennie rano
do pierdla gnoi wszystkich do kamieniolomów ja od tego euro będe walil każdego pseudo kibola w ryj i rozgniatał jak robactwo to banda debili a jeszcze wiekszymi debilami sa Ci co nazywaja ich patriotami wstyd ze żyję w kraju gdzie takie śmieci chodzą po ulicach

a ja klaskalem jak te półmozgi leżały skuci w kajdankach i BRAWOOOOOOOOOOOO!!! dla Policji i mam nadzije ze tam a radiowozach jeszcze dodatkowa pacyfikacja i pałowanie było, generalnie to jestem za tym aby na nich uzywac ostrej amunicji a nie gumowych kul

Gość manio ciekawski=)
Szkoda, że się nie wstydzisz, że po polskich ulicach, chodzą mordercy z SB i ich przełożeni z PZPR.

wolę z ubekiem zgubić jak z ta bandą półmózgich oszolomów znaleźć

Gość keoweiree
zaczyna mnie na serio wkurzać ten nadęty, pewny siebie tusk. Bezczelny, on powinien za swoimi stac murem bez względu na to co robią, Putin by tak zrobił. Mają prawo się buntować bo nie jesteśmy kurwami które można gwałcić na każdym kroku. Sami się proszą o to że ludzie na serio się kiedyś wkurwią i zmobilizują i nie będą się już bawić w kurtuazję. Sami to tworzą. Rząd sam tworzy bandytów.

Gość tiaa, jeszce podczepiac
do tej chuliganerii patriotyzm. Banda chamow i kretynow. nawet nie wiedza, co bylo 12 czerwca -upadł ZSRR, czyli dla Polski jest to rowniez swieto. A na fladze, jak sie okazło, wcale nie był Pożarski. Biedne misie,zamiast wziac sie do roboty zrzedza na los swoj i rodziców. akurat za czasow komuny nauka byla bezplatna, rodzice mogli sie wyksztalcic i miec sie dobrze. ale pewnie tez woleli kamieniami rzucac. najlatwiej zrzucac wine za wlasne nieudacznictwo na kogokolwiek - wladze, ruskich . Bandyctwo kibolskie jest od lat, niealeznie od wladzy i sytuacji - chodzi o toi,zeby komukolweik dac w morde. Nie raz widzialm pociagi z kibolami, dostawalo sie normalnym obywatelom. Nie mowcie o honorze, jak nie wiecie, co znaczy to słowe.

Gość hańba a nie honor
wstyd za kibolstwo przed calym cywilizowanym swiatem