Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHWAŁA BOHATEROM !

KTO JEST DUMNY Z "CHULIGANÓW" KTÓZY BRONILI HONORU POLSKI PRZED MECZEM Z ROSJĄ?

Polecane posty

Gość i nikt mi kurde nie powie
jak nie potrafia to nie rozwiną a co Ty sie tak ludźmi przejmujesz jest Ci dobrze to olej to

dla mnie to co druga osoba na ulicy morze nie miec co do garka wlożyć ich problem nie mój dla mnie najważniejsze aby nic nie zabrakło mi mojej rodzinie i mojemu psu a reszta co mnie to

Gość keoweiree
weż mnie nie obrażaj, następny któremu się poszczęściło i szpanuje. nie myśl że tylko sobie zawdzięczasz sukces bo na pewno też różnym okolicznościom nieprzewidzianym i różnym ludziom których spotkałeś na swojej drodze.

Gość keoweiree
znam wielu ludzi którzy pozamykali swoje biznesy z powodu za wysokich podatków i zusow, którzy popłynęli. znam też takich którzy dorobili się na handlowaniu kradzionymi samochodami, ale nie każdy chce kraść

po pierwsze nie mam absolutnie zamiaru nikogo obrażać jesli tak pomyślałaś to się mylisz, po drugie nie poszczesciło mi sie tylko sam wszystko wypracowalem, po trzecie nie szpanuje bo to jest dla mnie normalne co zrobilem i uwazam ze kazdy jest w stanie to zrobić i nie czuje sie absolutnie z tym lepszy po prostu inny, i moglabyc powiedziec ze szpanuje jak bym Ci tu napisałczego sie dorobilem, ale dla mnie to rzeczy normalne do których może dojść kazdy tak więc moglym w tym momencie pomyslec ze Ty masz amiar mnie obrazic ale nie jestem obrażalski nigdy nie bylem :) a co do ludzi to oczywiście ze zawsze cos komus zawdzieczamy ale jak juz wczesniej napisalem jak spotkalem silniejszego z którego mogłem miec korzysci bylem (i jestem) dla niego najwspanialszym przyjacielem potulnym milutkim a jak spotkam słabszego z którego równiez mogę miec korzysci to rozgniatam jak robala nie zwazając ze go topie i wyrządzam krzywde -prawo dzungli :)

co dopierwszej wypowiedzi slabych ksiegowych mieli hahaha ale to tak półżartem a co do drugiej cześci wypowiedzi ZNOWU CHCESZ MNIE OBRAZIĆ

Gość HEHHHEHE
WEZCIE SIE W GARŚĆ!I NIE BIADOLCIE...CO Z WAS ZA FACECI!!!!!!ŻENADA!!!!!!!!!

Gość keoweiree
tak wiec kiedyś ciebie coś rozgniecie, bo strach mieć takiego przyjaciela. Traktujesz ludzi jak przedmioty i to jest najgorsze w twojej mentalności. Nie obchodzi mnie to tylko że ja nie potrafię się kurwić

ale sie i tak nie obrazilem ale teraz sie pozegnaam bo jeszcze ide na podwórko pobawić się z psem i może spac - to sa miedzy innymi nastepstwa moich dzialań bezsenność

Gość keoweiree
to ty mnie zwyzywałeś od półgłówków, chcesz mi powiedzieć że dobra księgowa to taka co kręci lody. Mówię ci że kiedyś mam nadzieję prawo będzie skuteczniejsze

tak zgadzam sie z Tobą poza swoją rodziną i powiedzmy "przyjaciólmi" w cudzysłowie ponieważ ja uważam ze nie mam przyjaciól bo nikomu nie wierze, innych traktuje tak jak powiedziałaś instrumentalnie do bólu jak są mi potrzebni to jest fajnie jak już nie to sie miksuje z tej znajomości i tu sie z Toba zgadzam powtórze się - taki wlasnie jestem niedobry i wlasnie staram się byc czujny jak modliszka aby mnie nikt nie rozgniótł

dlaczego od tej strony do tego podchodzisz typowo jak polaczek , a nie np. z tej strony że sa ludzie którzy są fachowcami w tym co robią i robia to dobrze bez jak ty to nazwałaś krecenia lodów typowo Polskie podejście jak komus coś wychodzi to na bank albo nakradl albo kreci lody , wybacz i bierz tego do siebie ale masz typowo polskie ograniczone myslenie lub jestes jeszcze baaaaardzo młoda

Gość keoweiree
nie jesteś taki niedobry, tylko się taki stałeś, ludzie ci nie pomogli jak byłeś w biedzie, tylko po co oszukiwać. Jak wszyscy tacy będą to ten kraj zawsze będzie zacofany

Gość HEHHHEHE
BRAK SŁÓW....SPIJCIE DOBRZE,MOZE RANO UMYSŁ W KOŃCU SIE OTWORZY.....HEHHHEHHHEHHE

Gość keoweiree
sam zacząłeś o złej księgowej

a prawo jest bardzo dobre i bardzo skuteczne

Gość HEHHHEHE
BRAK SŁÓW....SPIJCIE DOBRZE,MOZE RANO UMYSŁ W KOŃCU SIE OTWORZY.....HEHHHEHHHEHHE

tak tak stałem sie i nie żałuje tego chce taki być no i jak na razie jestem dobrym wzorcem dla swojej żony która stala sie identyczna jak ja

a teraz sobie ide , bo czas na wieczorne dotlenienie mózgu aby rano trzeźwo myślal i przy okazji pobawie sie z jedynym doslownym przyjacielem (poza moja żoną bo ona tez jest ptrzyjacielem) czyli z moim psem pozdrawiam LUDZIE RUSZCIE GLOWAMI NIE LENIUCHUJCIE A ZA JAKIS CZAS JUZ NIE BEDZIECIE NARZEKAC NA SWOJ LOS

Gość keoweiree
Dobranoc

Gość rheaaaaaaaaaaa
Tym razem to znowu ja + ban x2 Po 1 to Kibice druzyn przeciwnych bija sie tylko jak maja na to ochote oboje bo umawiaja sie na ustawki itp i jak se chca to niech sie leja nic nam do tego a po 2. 11 listopad 2011 był przykładem że kibice roznych druzyn sie polaczyl iw imie patriotyzmu i przyjechali do Warszawy na MARSZ NIEPODLEGŁOSCI...

ale jak sie szwedzi z angolami tlukli to takiego lamentu w gazetach ani w tv nie bylo jak podczas zadymy polakow z rosjanami a to te same media niby wolne i obiektywne buahahahha

Gość dsfsdfdfsdf
Ja byłem w Warszawie i biłem Polaków...

Gość KOMENTARZ ZNALEZIONY NA WP.PL:
"Paweł [2 godziny temu] Ludzie obudźcie się! Jestem jednym z zatrzymanych 184 osób we wtorek w Warszawie. Do całej tej akcji wzięto ponad 7000 policjantów, do tego oddziały żandarmerii wojskowej i tłumy ochroniarzy. Policja korzystała z najnowocześniejszych i zarazem najdroższych dostępnych jej środków: helikopter, setki samochodów, polewaczka, gazy, broń gładkolufowa a także najnowsze ubrania i hełmy. Brzmi jak obraz z wojny, prawda? Jako, że widziałem to wszystko od środka powiem jak było. Przede wszystkim pierwszym winowajcą całej zaistniałej sytuacji jest pani Gronkiewicz Waltz która swą rażącą głupotą błysnęła kolejny raz i zezwoliła na organizację tego marszu rosyjskich kibiców. Jednak to wciąż nie wierzchołek góry lodowej. Wierzchołkiem jest pan Tusk który chciał się pochwalić jak świetnie działa policja i sądownictwo w naszym kraju. To właśnie jemu zawdzięczamy to wszystko co miało miejsce we wtorek w Warszawie. Setki policjantów prowokowało młodych ludzi do ataku na nich, policja bezpodstawnie używała gazu, pałek i broni gładkolufowej. 60% aresztowanych to ludzie zupełnie przypadkowi i niewinni, 'powinięci' tylko na sztukę pod publiczkę, by można było pokazać ich zatrzymania w telewizji. Reszta przewinień to śpiewanie pieśni meczowych, patriotycznych, 'nielegalne zbiorowiska' czyli grupy znajomych które po prostu szły sobie ulicą w stronę strefy kibica. W kilku przypadkach ktoś rzucił jakąś butelkę albo petardę, ale ludzie, to nie jest przestępstwo wymagające zatrzymań na miarę grup terrorystycznych - bo tak nas traktowano. Ślepo wierzycie mediom i ich propagandzie zamiast poszukać relacji ludzi którzy byli na miejscu. Nas nazywacie bandytami? Największymi bandytami zaraz po PO w tym kraju jest policja - niewinnych ludzi traktowano jak najgorsze śmieci, kopano, bito, gazowano i to wszystko niby w imię prawa. Najśmieszniejsze, że polska, tak chwalona przez media, policja to w większości banda dzieciaków w wieku 18 - 24 lata która przyszła do policji bo miała jakieś kompleksy. Teraz za wyżywanie się na zwykłych ludziach płacone są im pieniądze z naszych podatków. Policjant który był świadkiem na mojej rozprawie miał około 23 lat i nie potrafił się nawet poprawnie wysłowić przed sądem. Mówił "poszłem", "wyszłem", "kopłem", ciągle się zacinał i jąkał jak jakiś analfabeta a ręce trzęsły mu się jak osiki. I to jest człowiek który ma dostęp do broni, człowiek który ma chronić Was w razie zagrożenia. O 9 rano w sądzie na Marszałkowskiej był sam minister Sikorski. Po co? To już dopowiedzcie sobie sami. Na komendzie policjanci cieszyli się bo za każdą osobę która dostała wyrok obiecano 1000 złotych premii policjantowi który zmusił tę osobę do przyznania się do winy. Nie wierzcie mediom i ich propagandzie. To wszystko jest oszustwo, to na co patrzycie w telewizji, to co słyszycie w radio i to co czytacie w Internecie to krzywe odbicie tego co tak naprawdę miało miejsce. Pozdrawiam myślących. Komentarz znaleziony w necie na temat wydarzeń przed meczem Polska - Rosja."

Gość bghrghe
Żyjemy w zaklamanym kraju. Teraz jeszcze te kolejne już"samobójstwó" za rzadow PełO...

Gość rhrrhrhhr

Gość keellaaa
Powiem szczerze ze i po czesci maja racje ci co bronia tych ludzi i ci co twierdza ze ich byc nie powinno. a co do komentarza wyzej to naprawde ciekawe.. Ja juz nie wie mw co wierzyc w tym kraju :(

Gość manio ciekawski=)
Tuska ciągnie do Ruska

Gość chyba cie poje....
oczywiście, w Polsce nie ma kibolstwa. Są za to fanatyczni policjanci :D

Gość tak to widze
trzeba odróżnic kibiców rosyjs\kich normalnych ludzi ,takich jak my od narodowców i fanatyków rosyjskich którzy tu przyjechali dla rozróby i takim wpierool bez litosci i za to dziękuję tym wszystkim młodym kibolom - starszy kibol z ZYLETY A DLA TYCH prawdziwych kibiców rosyjskich zawsze powinna być POLSKA GOSCINNOSC TO SĄ normalni ludzie tacy sami jak my ze swoimi radosciami i smutkami wiec szacunek dla nich bo jak przyjdzie ciezki czas to oni wam pomogą a nie USA ......