Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chadzam na wesela

Jestem terroryzowana przez kuzynkę jej weselem

Polecane posty

Krzyczy na moją siostrę przez telefon: "No jak to będzie wyglądało jak z waszej strony nikt nie przyjedzie!" Hehe.Masakra. "No jak to będzie WYGLĄDAŁO". Dodam, że nie widzieliśmy się od lat, kontakt mamy słaby, a teraz ja i moja rodzina mamy robić tłum na weselu, aby się "pokazać" rodzinie pana młodego. Chyba wyłączę telefon.

Gość spuchły mi powieki górne i dol
wiesz co? jesli to nie koliduje z planami, to nietaktem jest unikanie. choc jedna osoba jako "reprezentant" rodziny moglaby pojechac.

Gość O to kamannn
Pomyśl jak to będzie wyglądało jak w kopertę za mało dacie.:classic_cool:

Nie lubię być traktowana jako sztuczny tłum. Po weselu znowu nie będzie kontaktu.

I jeszcze to krzyczenie przez telefon przy próbie wytłumaczenia, że to akurat zmiana pracy, miasta i nieciekawy okres finansowy. Jeszcze się nie spotkałam z takim traktowaniem ewentualnego gościa. To terror nie zaproszenie.

Gość Cristallll
Jeśli zostaliście oficjalnie zaproszeni a Ty nie będziesz miała w tym czasie jakichś szczególnych obowiązków czy ich tym bardziej kolizji to uważam iż wypada pójść. To jednak co wypada a to do czego masz prawo w tym wypadku i nie tylko zresztą w tym to czasem dwie różne sprawy. Uważam jednak że powinnyście pójść. A co Ci tam!:)Przecież może być fajnie.

Gość Tara fused
No jeśli tłumaczyła Ci w taki sposób brak kontaktu z Tobą to można to jeszcze zrozumieć. No chyba że dobrze wiesz że to zwykły blef ale mimo wszystko wg mnie idź-będzie fajnie:classic_cool:

Nie, nie, nie.. To moja siostra tak tłumaczyła fakt, że nie przybędzie na owo wesele. Ma po prostu inne priorytety. Poza tym nie rozumiem tego "powinnaś". Czemu mam się zmuszać do pojścia na wesele, skoro nie mam ochoty. Nie lubię wesel. Gdyby jeszcze to było wesele kogoś mi bliskiego, to owszem. Gdybyśmy utrzymywali kontakt na co dzień, gdyby były jakieś relacje,to co innego. A tak? Aby nie było głupio, że z jej rodziny mało gości? No proszę Was

Gość Supremus Dux
Masz racje,

Gość pomyśl,że ty na swoje
też będziesz chciała ją zaprosić. Ja olewam wszystkich co na moim nie byli.

Nie sądzę. Nie planuję nigdy wesela, bo ich po prostu nie lubię ;) Żyję od lat w konkubinacie i jest mi dobrze. Jeśli ślub, to tylko z obiadem.

Gość kloops
nie idź i git

Gość Jokerrrr
A może idź jednak, co ci zależy