Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecznie glodna

Glodna jestem, zaraz zjem kilka lodów

Polecane posty

Gość Wiecznie glodna

eej, nie cierpie mojego zamilowania do zarcia, kocham jedzenie zaraz pojde do sklepu kupic kilka big milków :/ i co z tego, z e jeden ma tylko 75 kcal skoro to i tak sam cukier - ppewnie przytyje tak ladnie trzymałam sie diety, ale mam ochote na cos slodkiego tak, ze nie wiem ech... wkurwia mnie to

Gość Wiecznie glodna
ej, pocieszcie mnie jakos albo cos

Gość jack ill
mogę pomóc zjeść i klopot z głowy

Gość breeeee
gruba świnia - może być takie pocieszenie ? :D po co aż kilka ? jeden nie wystarczy ? weź się opanuj lepiej zjedz twarożek

Nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale też ostatnio jednego kupiłem, na patyczku było napisane "Wygrałeś Big Milka", a pani w sklepie powiedziała, że nie uczestniczą w promocji. Tragiczny krwawy kotlecik...

Gość Wiecznie glodna
ja jestem taka, ze jeden mi nie wystarczy :( twarozek ? kobieto ! ja jem tywarozki pól zycia, zielenine i inne gowno, rzygam juz tymi twarozkami jajami i chudymi rybami chce loda !!! buu :( kilka lodów lubie te proomcje big milka :D najczesciej wygrywaja toffi :D

Gość breeeee
a ile ważysz ? dasz radę wepchnąć w siebie więcej niż 2 lody ? gratuluję 🖐️ mnie by zmuliło

Gość Wiecznie glodna
do breeeee ---> pewnie 4 zjem albo wiecej "a ile ważysz ?" nie mam nadwagi - ja jestem z tych zawsze na diecie :O dlatego zarcie ma dla mnie prawie mistyczny wymiar kocham jesc, uwielbiam, polykam jedzenie wzrokiem a od big milkow jestem uzaleniona dzis chyba przegralam walkę ze sobą zaraz ide na dol do sklepu

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bedziesz piekna jak Grycanki :D

@Wiecznie głodna A trzeba mieć paragon? Bo uzbierały mi się już ze 3 i tak sobie myślę, że może wymienię w pobliskiej Żabie, która niemal na bank respektuje promocje.

Gość ghhhhhh
to zamiast lodow sliwek suszonych se nakup, nie dość, że slodkie to jeszcze cie pogonia na kibel

Gość ....koperek........
Śliwki suszone są bardzo kaloryczne... Zjedz 3 Big Milki, to mało kcal

Gość Supremus Dux
Zrób komuś loda potem, to spalisz te kalorie.

Gość Wiecznie glodna
nigdy nie chcieli ode mnie paragonu :D zawsze tylko patyczek chcieli ale ostatnio w ogole nedza jest z ta promocją, w zeszłym roku to co drugi wygrywał a w tym to jeden na 7-10 moze nie chce wygladac jak Grycanki 😭

Gość ghhhhhh
ale są zdrowe :P i gonią na kibel bo poprawiają przemiane, a te lody to też sam cukier., co z tego ile kcal liczy sie indeks glikemiczny

Gość Wiecznie glodna
ja wiem, ze to malo kcal, ale chodzi o to, ze ja jem glownie duzo zieleniny i białka, jak ognia unikam takich cukrów big milk ten smietankowy ma tylko 75kcal z polewa owocowa kolo 90kcal, a dopiero z polewa tofii i czekoladowa maja prawie 200kcal ja chce big milka ! 😭

Gość ghhhhhh
nie tylko kalorie sie liczą!

Gość aukupeke
sram kutasem

Gość Wiecznie glodna
ghhhhhh - no przeciez o tym piszę, ze nie tylko gdybym liczyla tylko kalorie to bym sie w oole nie przejmowała tymi lodami

@wiecznie głodna, To spróbuję zamataczyć :) Trzy Big Milki owocowe piechotą nie chodzą. Ale rzeczywiście - odkąd Grycanki zaczęły się lansować, nie mogę patrzeć na ich lody.

Gość Wiecznie glodna
voodoozela - promocja obejmuje tylko te gołe big milki :D tzn wygrywac moga wszystkie, ale odebrac mozna tylko te bez polewy :(

Gość Wiecznie glodna
wlasciwie to tylko one nazywaja sie big milki te owocowe to big fruity :classic_cool:

Gość breeeee
ta big fiuty do jazu :D to pewnie masz masakrycznie skomponowaną dietę skoro takie Cię łapią zachciewajki ? pisz jak wygląda twa dieta ja jedząc lody i nie odmawiając sobie zbyt wiele schudłam 13 kg 🖐️

Gość breeeee
od jazu * :O

Gość Wiecznie glodna
breeeee - mam w miare dobra dietę, nie chce mi sie jej opisywac, ale jest wszystko i chudne na niej dobrze, nie odczuwam glodu takiego typowo fizycznego - w sensie z niedojedzenia od lat staram sie prowadzic zdrowy tryb zycia ogolnie ja po prostu jestem z tych, co lubia jesc tlusto i slodko i nie ma zmiluj sie nigdy zadne chude rybki czy inne pelnoziarniste gówno :D nie zastapi mi przyjemnosci zjedzenia smalcu, kotleta czy czekolady okrutne są me cierpienia, powiadam wam 😭

Gość Wiecznie glodna
w ogóle zjadłabym Magnum double chocolate nigdy nie jadlam nic lepszego na swiecie :classic_cool: ale nauczylam sie zastepowac go big milkami, bo tamten lód to byla super bomba cukrowo kaloryczna http://www.google.pl/search?q=Magnum+double+chocolate&hl=pl&client=firefox-a&hs=ldI&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6sHcT4SIO-jQ4QSGnumQCg&ved=0CGkQsAQ&biw=1920&bih=935 😭

Gość breeeee
jeśli masz 5 -6 posiłków dziennie i pijesz dużo wody to jest dobra podobno jedząc coś słodkiego, smak i przyjemność odczuwa się w pierwszych kęsach, potem nie ważne co jesz zawsze pierwsze gryzy smakują najbardziej ale aż 4 lody ? Twój żołądek chyba jest rozciągnięty do oporu i ja też lubię tłusto, ubóstwiam majonez a jednak potrafię się opanować

Gość Wiecznie glodna
breeeee - jem kilka posilkow, dobrze skomponowanych, co 3-4 godziny, duzo wody, duzo herbat ziolowych, ruszam sie sporo u mnie to dziala na zasadzie - jesli juz wyszlam poza plan (bo lodów coz - nie ma w moim regulaminowym menu) to chociaz sie tym najem do oporu glupie, bo glupie, ale to raczej w glowie siedzi i trudno z tym walczyc i tak juz nauczylam sie nie miec "napadów" na czekolade, bialy chleb z miesem etc, tylko staram sie cos chociazby w jakichkolwiek normalnych limitach kalorii utrzymac