Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no pewnie

glod, glod, glod.... wciaz jestem glodna...

Polecane posty

Gość no pewnie

Jak w temacie. Jestem najedzona a wciaz mam uczucie niedosytu, COS jeszcze bym zjadla, ale CO????? Nie wiem :O To nie jest ZNPM, niedobory witamin tez wykluczam, bo odzywiam sie w miare racjonajnie, wiec... Co do cholery? Pomozcie... wciaz pojadam jakies slodkosci i juz mam dosc.

Gość heaaaaahaaa
Źle zrównoważona dieta (za mało węglowodanów, zwłaszcza złożonych, i jedzone w złych porach), za mało kcal w jadłospisie, choroby tarczycy...

Gość za mało pijesz
za mało pijesz albo masz wrzody , i cie ssie

Gość no pewnie
No jem raczej nieustannie ;) tzn. kilka jablek dziennie; woda mineralna; kilka szklanek dziennie herbat ziolowych bez cukru na przemian z woda mineralna; goracy posilek raz dziennie zlozony z niewielkiej ilosci miesa a duzej warzyw i to wszystko duszone na oleju/oliwie z dodatkiem roznorodnych salat. Posilki nie sa tluste, malo slone, raczej urozmaicone. Wrzodow nie mam, zoladek strusi a jesc sie chce :O Przyznaje sie tylko do drozdzycy. Niby juz podleczona ale z tego co wiem, to tego diabelstwa nie da sie tak naprawde do konca wyleczyc. Czy to to??

Gość hokjj
Policz swoje zapotrzebowanie i to co jesz, możliwe, że jak pisze ktoś wyżej jesz dużo za mało i organizmowi brakuje energii, więc sygnalizuje.

Gość ależ pieprzenie
a może w trakcie roku katujesz się dietą "nie jedzenie/życie powietrzem" zamiast ćwiczeń, a jak przychodzi do nauki to trzeba wpieprzać ;/ bo mózg cukru potrzebuje ;/ niezbyt mądre, ale cóż :P

Gość no pewnie
:D :D :D Wciaz sie ucze ale szkoly to juz dawno za mna ;) Nie stosowalam, nie stosuje i stosowac nie bede zadnych diet, bom za leniwa i lakoma - przeciez napisalam, ze pojadam slodkie. Okreslonej pory jedzenia nie mialam przez cale zycie - jadlam kiedy bylam glodna/mialam ochote/byla okazja. Denerwuje mnie to, ze wiem ile mniej wiecej spalam kalorii, ile potrzebuje i ile dostarczam a jednak coraz czesciej zdarza sie, ze wstajac od stolu (zwlaszcza po goracym posilku) mimo ze jestem naprawde syta, to wciaz mam ochote na COS jeszcze - cos nieokreslonego. Chodze wtedy jak durna i grzebie po szafkach, najczesciej konczy sie na tym, ze jem kilka lyzek nutelli i wtedy przechodzi. Boje sie, ze to ta cholerna drozdzyca, bo dawniej tego nie bylo :O Chorb tarczycy nie mam; waga w sumie w porzadku - waha sie w granicach 2 kilo - tyje/chudne ale to nie sa jakies ogromne roznice. Tyje, kiedy zapycham ten glod slodkim a chudne, kiedy sobie twardo odmawiam takch wyglupow. Prowadze dosc ruchliwy tryb zycia, codziennie rower (dojezdzam do pracy - zdrowiej ;) ) Mozliwe, ze jesdnak to moje jedzonko ma za malo konkretow - przewaga warzyw i owocow ze spora domieszka slodkiego. Hmmm...

Gość no pewnie
No nie, nie jestem :O