Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdgdfgsdg

Żony angielskich piłkarzy: "KRAKÓW JEST NUDNY!"

Polecane posty

Gość bucikowa
Mi się Kraków też w ogóle nie podoba. Wspominam to miasto jako najgorsze ze wszystkich w Polsce. No ale jednemu podoba się Kraków, innemu Warszawa, jeszcze innemu Poznań, Szczecin a ostatniemu spodoba się wypoczynek w szczerym polu.

Gość dupa blada slabo opalona
bucikowa, ja też Krakowa nie lubię, ale obiektywnie musze przyznać, że jest tam co robic i zwiedziać, mnóstwo wystaw, koncerty, życie kulturalne naprawde jest tam na poziomie. Nie lubię Krakowa glównie przez jego mieszkańców, którzy myslą, że są super bo mieszkają w Krakowie i jakie to ich miasto nie jest zajebiste.

Gość stannan
Jakoś inne partnerki piłkarzy nie narzekają. Shakira np. wybrała się na wycieczkę rowerową http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,11952966,Shakira_w_Polsce_jezdzi_na_rowerze___.html można? można! tylko trzeba mieć w głowie coś więcej niż tylko zakupy i opalanie

Faktycznie,gddy wróci się z Londynu Kraków wydaje się być powolny,sentymentalny,zastygły w czasie .Kobiety piłkarzy przyzwyczajone są do innego życia,szalonych zakupów,pokazów mody,głośnych koncertów więc nie ma co sie wyzłośliwiac że to im nie odpowiada.

Gość DesmondW
Jedyne co one mają w głowach to zakupy, ta Rooney powiedziała, ze jedyną książką, którą przeczytała to była biografia jej męża. One nie mają innych zainteresowan poza wydawaniem kasy, biedota intelektualna i tyle. Krokowa nienawidze, ale jak jestem to się nie nudze nigdy, no ale ja mam jakieś horyzonty. Zgadzam się z wypowiedzią dupy bladej słabo oplonej, ja też nie lubię tego miasta głównie przez tepych mieszkańców.

Gość DesmondW
To nie jest wyzłosliwianie sie, jak człowiek jest inteligentny, ma jakieś zainteresowania i che poznać jakąs inną kulturę, chce się czegoś dowiedzieć o świecie to się nie będzie nudził. Ja mieszkałam w Londynie, w Nowym Jorku i Paryżu i jakoś nigdy się nie mudziłam wracając do Krakowa, bo to miasto ma dużo do zaoferowania.

Gość DesmondW
Chociaż jak juz napisałam, krakowiacy to straszne soby i im się wydaje, ze kraków to nie wiadomo co, ale moi rodzice tam mieszkają i ich bardzo często musze odwiedzać.

Gość Szczecin_Prawy
huj im w dupę.puste pizdy.

Gość gość
Jest potwornie nudny. Mieszkałem od urodzenia 27 lat w Warszawie i teraz trzeci miesiąc w Krakowie. Owszem może w całej okolicy jest to miasteczko z najważniejszym zlepkiem muzeów, teatrow i filharmonia... Muzea i zabytki już widziałem i co dalej? Do teatru raz na dwa tygodnie to nie mało, można na weekend w góry skoczyć, ale prawda jest taka że tu nic się nie dzieje. 99% lokali nastawionych jest na turystów, za tydzień będą inni turyści. Pozostałe 1% dla dzieci i studentów. Nie ma tutaj się totalnie gdzie podziać, brak takich miejsc gdzie dominują dorośli single mieszkańcy Krakowa. Zresztą i niby gdzie takie miejsce miało by powstać? Na rynku żeby się utrzymać musi być komercja i turyści a na przedmieściach, blokowiskach to może jakiś bar pod maczeta prędzej