Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak mnie okłamał..........

Moj chłopka mnie oszukiwał i wystawiał mojego psa do walk. A potem mówił że pies

Polecane posty

został pogryziony przez inne psy :-O I tak było 3 razy. Wierzyłam mu bo często widuje się w naszej okolicy błąkające się kundle i to nawet w stadach. Nie wiem co z tym kłamstwem zrobić. Już nie chodzi o to że wystawiał mojego psa do walk, ale że mi kłamał na ten temat!

Nie zgłoszę go przecież na policję...Chodzi o zaufanie

Gość fdds
"wyobrażasz sobie jak twój pies cierpiał ?" przeciez napisala, ze nie chodzi o samego kundla, tylko o klamstwo.

Bo może nie zdaje sobie sprawy jak brutalne są walki psów? Co do kłamstwa, to mniejsza krzywda i nie na tym autorka powinna się skupiać.

Zdaje sobie sprawę. Opowiedział mi potem o tym. Ale pies żyje a zaufanie zostało naruszone.

Gość puknij sie****
chodzi o zaufanie????!!!!!!!! Co Ty pierdzielisz dziewczyno. Ja bym go od razu podala do towarzystwa ochrony zwierztlat a nie na policje. Zaufanie hahah dobre sobie. A co on sobie myslal jak Cibie oklamywal. I co z niego za czlowiek, potwor zwykly jak mozna zmuszac psa do walk!!!!!!!!!!!! Alee mnie wk*rwilas dziewczyno. Rzuc go w diably , niech idzie sie leczyc i zadzwon do TOZ juz oni zrobiaa z nim porzadek

Podobno wystawił też moje majtki na allegro

Gość to zalezy czy pozniej
ale z was barachło :o

wstawił moje nagie zdjecie na forum dla fetyszystów nie zamazał mojej twarzy

18:57 [zgłoś do usunięcia]Chłopak mnie okłamał.......... Podobno wystawił też moje majtki na allegro To nie ja napisałam. Prosze, potraktujcie chociaż ten temat poważnie bo ja naprawdę nie wiem jak się zachować w tym momencie. Jak mamy przyszłość razem budować, jeżeli już na takiej płaszczyźnie pokazują się kłamstwa?

idiotko on zmusił psa do walk za co brał kase a ty sie zastanawiasz co robic bo cie okłamał :o jestes pierdolnieta a ten twoj fagas to patologia

dla mnie nie byłoby przyszłości z takim chujem.dla mnie pies ważniejszy by był.a chuja za jaja i na policje.biedny piesio

Dziękuje wam za wasze "porady"...pełne wyzwisk...proszę, podejdźcie do tego trochę ze spokojem i powiedzcie mi jak z nim porozmawiać na ten temat. Co do pieska, to byłam z nim u weterynarza i nic mu nie jest. Ma blizny ale wszystko jest nim w porządku, naprawdę.

Gość puknij sie****
dokladnie dziewczyno Ty nie mysl teraz o takich pierdolach ze on Cie oklamal!!! Czy dotarlo do Ciebie co ten facet zrobil??????? Nie wybaczylabym okrucienstwa wobec zwierzat nikomu. Chyba ze dozywotnio poswiecilbys sie wolontariatowi w schronisku i mialabym pewnosc ze zrozumial swoj blad. Ale Ty dalej zastanawiaj sie co zrobic bo on oklamal. Ja pier****!!!! No chyba zee Ty nie masz nic przeciwko walkom psow to faktycznie jego klamstwo jest jedynym problemem.

Gość yrryryr
" że mi kłamał" po jakiemu to ? :O

Oczywiście że jestem przeciwna walkom psów! Ale kiedy wreszcie udało im się ochłonąć to zobaczyłam że psu nic się nie stało. Kocham go nad życie. Zarówno faceta jak i psa. Dbam o nich. I nie wiem co dalej. Tu jest problem. Zaufanie należy budować od podstaw. A teraz podstawa runęła.

Gość puknij sie****
wszystko jest z nim w porzadku????!!!! No to teraz pojechalas dziewczyno. Czy Ty masz pojecie co sie dzieje z psychika psa? Chyba nie skoro twierdzisz ze po 3 walkach wszystko z nim w porzadku. Skoro tak potzrebujesz tego kolesia to tak jak wyzej napisalam do psychologa z nim, przedstawic mu problem jakim sa walki psow, sprawdzic czy zrozumial i wolontariat w schronisku.

Na szczęście wszystko jest z porządku z ciałem psa, ale psychika nigdy nie będzie taka sama :O Wyobraź sobie, że ciebie wrzucają do miejsca ogrodzonego siatką i dorzucają jeszcze jakąś wściekłą babę, która cię napierdala bez litości. Pamiętałabyś to do końca życia i pewnie bałabyś się własnego odbicia. Jesteś idiotką jakich mało, skoro nie masz zamiaru zgłosić tego na policję. Jesteś warta swojego faceta. Skurwysyn i idiotka.

"To tak jakby mieć faceta, który gwałci twoją córkę. " No to żeś koleżanko pojechała...mówisz o psie a nie o człowieku to po pierwsze. A po drugie - ROBIĘ! Przecież założyłam ten temat z prośbą o pomoc!

Gość puknij sie****
pancerna koldra trafne porownanie w sumie. Nie wiem czy agresje do bezbronnych stworzen mozna tak latwo wyplenic jak napisalam wyzej..... To chyba tkwi w czlowieku jak pedofilia ://////

Gość co to za pies?
oddaj mi go idiotko skończona jakiś frajer jest ważniejszy od twojego przyjaciela za którego zycie odpowiadasz ty? masz serce ? jestes zwykłym scierwem myslac o tym frajerze , twój przyjaciel przez ciebie i twojego hujka cierpiał niewyobrażalnie a ty co robisz ?

Gość puknij sie****
aha czyli dla Ciebie pies jest czyms gorszym niz czlowiek? To powiem Ci ze sie mylisz bo pies zawsze bedzie wdzieczny i potrafi to okazac, za to ze ktos jest dla niego dobry. A czlowiek wiadomo... rodzice cale zycie ciezko harowali na to zeby dzieciaczki mialy dobrze a dzieciaczkom w dupach sie poprzewracalo i rodzicow maja gleboko....

Gość 78987654
idzie namierzyć tą suke po ip i zgłosić ich ? albo bez namierzania zgłaszam ten top na policje sami ich namierzą a ty suko powinnaś zdychać za to w męczarniach tego ci zycze

Poprosiłam was o pomoc. A wy zmieszałyście mnie z błotem. Nie rozumiem jak może w was byś tyle złości i zawiści...ja nauczona jetem wybaczać. I wybaczę mu. Chciałam od was uzyskać pomoc. Nie dostałam tego

pomoc to sie należy temu psowi a nie tobie :o

Gość 78987654
wybacze mu ? jestes popierdolona szkoda ze te psy nie zagryzły frajera

psu* :o

Nie wybaczę mu oczywiście od razu. Wiadomo że muszę mu pokazać że za kłamstwo i zdradzenie mnie, należy mu się trochę nieodzywania się.