Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccckkkkm

WOLICIE WYGLĄDAĆ JAK NR 1 CZY 2?

Polecane posty

Gość ccckkkkm
Gość ccckkkkm
nr jeden to według kobiet z kafe to ideał piękna facetow a nr 2 to tłusty brzydki paszczur na którego nikt nie zwraca uwagi

ale porównanie, może by tak znależć w typie urody pierwszej jakąś ładniejszą dziewczynę do porównania? to tak jak pytać kogoś czy wolicie typ sedana czy kombi i jako przykład np sedana dać nowego Merca i poloneza

a mnie się Tilda podoba i wolałabym wyglądać jak ona, niż jak ten karakan z drugiego zdjęcia. I zaznaczam - nie mam nic przeciwko pełniejszej figurze, ale akurat ta babka wygląda karykaturalnie ;)

Gość trele morele30
oczywiscie nr 2!

Gość bigg tits end bubbs
morlend rudy blady płsski paszczurze blizej ci do tildy bo sama taka jestes i nie pierdol ze wolisz byc potworem niz sexowna piekna babka marzeniem wszystkich facetów

Gość ccckkkkm
Gość petralena
nr 2

nie jest mi blisko ani do jednej, ani do drugiej. Po prostu Kardashian (czy jak to się pisze) mi się nie podoba. Już lepiej wygląda jej siostra (nie ta wysoka, tylko ta druga). Nie podobają mi się krótkie, grube nogi przyczepionej do monstrualnego tyłka :) Natomiast Tilda ma ciekawą urodę i mnie osobiście bardzo się podoba. Fakt, jest chuda, ale nie można mieć wszystkiego ;)

Gość ccckkkkm
chodzi o twarz głombie i fakt ze ma się cycki pupe i wcięcie w talii i nie pierdol chora brzydka lezsbo bo kobieta 190 bez brwi rzęs cycek i tyłka wcięcia w talii o chłopięcej figurze i bardziej niż przeciętnym wyglądzie jest twoim ideałem sama jesteś brzydką zazdrosna szmatą widziałem twoje foto więc wykooorviaj stąd w trymigach

moje foto widziałeś? a które, bo było kilka wersji? I twarz też wolę Tildy - niekoniecznie jej sylwetkę - ma ciekawszą urodę. Kim twarz ma ładną (poprawianą, ale ładną), ale jednak wolę nietypowe rysy twarzy. I nie podobają mi się niskie, przysadziste sylwetki. Może podaj inne przykłady, a nie dwa skrajnie różne typy urody które mogą się albo bardzo podobać, albo wcale?

moje foto widziałeś? a które, bo było kilka wersji? I twarz też wolę Tildy - niekoniecznie jej sylwetkę - ma ciekawszą urodę. Kim twarz ma ładną (poprawianą, ale ładną), ale jednak wolę nietypowe rysy twarzy. I nie podobają mi się niskie, przysadziste sylwetki. Może podaj inne przykłady, a nie dwa skrajnie różne typy urody które mogą się albo bardzo podobać, albo wcale?

Gość ccckkkkm
co za głomb kto ci uwierzy że wolisz byc ciekawym brzydactwem niz nieziemską sexowną kobietą haha tak se mow że twój ryj jest ciekawy tak se tlumacz brzydote

Gość ccckkkkm
wex idz mi stąd do rosie też masz sentyment:(

nie reprezentuje typu urody żadnej z tych pań, więc akurat moja twarz nie ma tu nic do rzeczy. Mówię o tym jakie twarze mnie się podobają, nie jaką sama mam. A jeżeli chodzi o ideał to moim zdaniem Liv Tyler - ładna figura, przepiękna twarz. Lepiej nie przeginać w żadną stronę czyli nie być ani chudą jak Tilda, ani nie mieć większego obwodu pośladków niż wzrostu jak Kim ;)

Gość Jak Tilda. Jest cudowna.
Kobieta kameleon. Zreszta sprawdzcie ile ma lat :P

Gość Z tych dwóch ciężko wybrać
Tilda jest niesamowita, mogłabym mieć jej ciało, ale twarz wolę swoją. Kardashian mnie odrzuca, te jej młodsze siostry przyrodnie są już lepsze, chociaż taką niby Ormianką nie chciałabym być, już uroda Tildy lepsza