Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lercb

Czy są już obniżki posezonowe ubranek dla niewlaków w Warszawie?

Polecane posty

Gość lercb

WITAM! Pytanie głównie do osób z Warszawy...jak w temacie. jeśli są, to gdzie i jakie rzeczy, jakich firm opłaca się kupować?

Gość lercb
Oczywiście chodzi o niemowlaki, mały błąd w tytule...

Gość pitupitutralala
w C&A są całkiem niezłej jakości i na wyprzedaży można fajne sztuki ustrzelić. Ale nie wiem, czy już się zaczeła.

Gość latam sobie w chmurach
w mothercare już była, wszystko -50%

Gość beqwsa
dzięki...i proszę o więcej wskazówek :)

ja Was kobiety nie rozumiem, przeciez niemowlaki szybko rosną, kupujcie jakieś tanie i fajne rzeczy a dobrym sklepem i bardzo ale to pardzo tanim jest sklep o nazwie PEPCO..są mega ładne rzeczy i ceny sa o prostu tak przystepne, że za 200 zl kupicie dzieciakowi cała wyprawkę....

Gość lercb
kwestia podejścia, zasobności finansowe, itd...poza tym my z zasady nie kupujemy w hiper/super marketach, bardzo rzadko się, to zdarza...dlatego tez ubranek nie chce stamtąd i nie wierze w tę super jakość za 10 zł...poza tym jak planuje się więcej dzieci, to droższe ubranka się opłaca kupować, bo dłużej posłużą...no i dla mnie te kilka stów taniej nie ubranka wydane nie urządza, więc nie chce udawać jakiejś mega oszczędnej i nieważne że dziecko szybko wyrasta, takie mam podejście i tyle...aha i nie chodzi o jakieś niewiadomo jakie marki po 100 zł za sztukę, ale o choćby polskie ubranka, dobrej jakości, a często też nie tanie, ale które też mi się podobają, a nie kupić aby kupić, bo tanie...

Gość pitupitutralala
@mtos - mam pepco koło domu nawet i jest tam wielka chińska kupa. Ubranka z badziewnej bawełny, krzywo uszyte i z wiszacymi nitkami. Byłam tam parę razy, wyszłam z niczym. To ja już wolę wyczekać na wielką wyprz w C&A i za te same pieniądze kupić lepsze gatunkowo.

Gość pitupitutralala
albo w lumpie kupić, bo w czwartki dziecięce po 1 zl za sztukę ;) trzeba się nagrzebać to fakt, ale przynajmniej wrzucam ciucha do pralki i nic się z nim nie dzieje, a z tych pepcowych szmata

Gość tez mamaaaa
ktore szmateksy polecacie - mowie o warszawie

Gość lercb
piszcie jeszcze, gdzie i co warto kupować ;)

Gość tez mamaaaa
jesienia w mother and care kupowalam 3paki bodziakow po 15 zeta- jakosc super, na takie promocje warto polowac :)