Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatianaaa17

Moja Matka daje mi tylko 300 stówy miesięcznie :/

Polecane posty

Gość Nie stac cie na dziecko
Nie stac cie na dziecko - nie rob. 300zl to faktycznie malo tymbardziej, ze mamusia ma wszystko co chce a coreczka chodzi jak ten debil ;) Coz, po skonczeniu szkoly sie wyprowadzisz i zaczniesz zarabiac. Moje drogie krytykujace panny, nie wszystkie dziewczyny wygladaja pieknie w podkladzie za 10zl i w starych ciuchach. Ladnie wygladacie bez makijazu? Nie sadze ;) co najwyzej jak biedaczki jakies.

Gość prowo,prowo dziewczyna se
jaja robi a te tak się spinaja haha ! Witajcie wakacje ,jeszcze tylko 2 miesiące uf ......

Gość Co to jest 300zl?
Na jakim swiecie wy zyjecie?? Idzcie do jakiegos porzadnego sklepu i sprawdzcie ceny ;) widac, ze ci co tu pisza negatywnie to lumpex i bida.

Gość **Kasia**
Ja pracuje pomagam rodzinie finansowo nie chcze od nich kasy zarabiam 3.500zł starcza mi nie potrzebuję super drogich ubrań jak się pracuje to człowiek umie docenić każdy zarobiony grosz a ty wszystko dostajesz podane na tacy jesteś rozpieszczoną gówniarą do roboty leniu.

Gość Tatianaaa17
łatwo wam mówić. Teraz np matka mi nie chce dać żadnej kasy a mi sie już podkład skończył i muszę kupić nowy. Naprawde mi te 300 zł nie starcza.

Gość Tatianaaa17
postanowione, będę dorabiała nadstawiając centrum rybne bogatym żonkosiom 🖐️

Gość **Kasia**
3500 wyciągam na sponsoringu plus oczywiście zasiłeczek 600 złotych :)

Gość Wspolczucie laska
Pewnie wygladasz jakbys chciala a nie mogla ;) coz, potem wielkie zdziwienie dlaczego tyle panienek na telefon. Kto to w ogole pisze, ze ladnie wyglada bez makijazu i bylejakich ciuchach? Pieknie wygladacie :) widac, ze bida piszczy ;) co do powodzenia to laska tez ma przejebane, faceci zwracaja uwage na wyglad, taka prawda, charakter i inne takie pierdoly sa na drugim miejscu. Kto normalny by chcial sie pokazac z jakims obdartusem? Dziewczyno idz do pracy, nawet dorywczo :)

Gość Tatianaaa17
czemu mnie wyzywacie?????? musze mieć na kosmetyki na fryzjera przecież każdy z was korzysta z takich rzeczy

Gość Podam przyklad
Np. Para dobrych butow kosztuje ok. 300zl a gdzie reszta?

Gość dziecko rozmary
tatiana czy jak sie tam zwiesz.12 lat to najglupszy wiek tak myslalam do tej pory teraz widze ze 17tka nie odbiega od 12tki.czyzby twoj rozwoj stanal na poziomie rózu za 50 pln? wspolczucia dla matki nameczyla sie biedna przy porodzie zeby wydac na swiat taka niewdziecznice. a poza zainteresowaniem ze strony facetow masz jakies wyzsze cele w zyciu?

Gość lena ##
A ja znam takie dzieci/młodzież w realu, które maja takie wymagania:) Potrafią matce powiedzieć, że jak nie da na puder markowy czy jeansy to sie potnie bo ją dziewczyny w klasie wyśmieją, że chodzi jak dziadówka. I ta matka zazwyczaj daje kasę... Nie wiem kogo bardziej żałować; matki czy dziecka....

zgadzam sie z autorka, kazdy powinien miec na takie rzeczy, kosmetyki, ciuchy, jakas specjalna przyjemnosc dla siebie. ja nigdy nie dostawalam kasy od rodzicow, ani grosza, nie istnialo pojecie kieszonkowego. jesli potrzebowalam spodni to mama szla ze mna i razem musialysmy wybrac i znalezc takie za max 30 zl, nie drozsze bo na chleb by nie zostalo. i wiecie co? w koncu sie wkurzylam, ze nic dla siebie nie mam, ale nie robilam wyrzutow rodzicom, tylko zwarlam sie w sobie i poszlam do pracy. zaczelam prace w wieku 16 lat, zapieprzalam jako kelnerka w weekendy i po szkole. uczylam sie w pracy i po nocach w domu. skonczylam szkole i od razu poszukalam pracy na stale na pelny etat. i znalazlam., praca fizyczna, w fabryce, wyczerpujaca tez psychicznie, ale zarabiam 2,5tys w wieku 21lat i mi starcza, mieszkam sama i sama sie utrzymuje, pomagam nawet rodzicom, splacajac za nich kredyt, po prostu uznalam ze niepotrzebne mi najdrozsze produkty, kiedys myslalam ze bede takie kupowac a teraz juz mnie nie ciagnie do tego, po prostu szanuje kazdy zarobiony przeze mnie grosz. Dziweczyno nie oszukujmy sie jestes rozpieszczona gowniara, ktora po prostu miala za dobrze w zyciu. I no coz ale twoja matka sama sobie winna jest, tak cie wychowala, niech teraz cierpi.