Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapracowana mammma

ilo metrowe macie mieszkania/domy, i czy się mieścicie w nich?

Polecane posty

Gość zapracowana mammma

i w ile osób mieszkacie? ja mam mieszkanie 60metrów 3 pokoje i jest nam mega ciasno, nie mam już gdzie trzymać niektórych gratów... mieszkamy w 4 osoby, ja mąż i 2 dzieci. Marzy mi się choć jeden pokój więcej... jak jest u Was?

70 metrów i 3 osoby wywal częśc rzeczy, napewno takie się znajdą, szafy pod zabudowę tez powinny pomóc

Gość to co napisalas wszystko to
nie strasz mnie nawet ze wam mega ciasno bo my wlasnie kupilismy sobie 60 metrowe mieszkanie:D salon z aneksem i 2 sypalnie - jedna nsza jedna moze keidyś dziecka:P bede miala 3 szafy ok długości 3 metrów wiec tam wszystko się zmieści...chyba:D

Gość adsadassa
190 metrów dom, trzy osoby, lużniutko, tylko sprzątania duzo

Gość galeria kukurydzy
59 metrów, ja mąż i wkrótce synek. ciasno nam.

Gość zapracowana mammma
muszę właśnie zrobić jakieś generalne sprzątanie i powywalać trochę rzeczy... najwięcej miejsca to chyba zajmują rzeczy dzieci zabawki itp..

50 m2, dwa pokoje 3 osoby dajemy radę, ale będziemy zmieniać za jakieś 2-3 lata. Jedyne co mnie wkurza to administracja, że nie daje klimatyzacji założyć;-/

50 m2, 3 pokoje + dwoje dzieci. Ciasno, mimo że nie gromadzimy niepotrzebnych rzeczy. W odległych planach budowa :P

96 metrów - mieszkanie, salon, 3 sypialnie. Jak na razie mieszkają 4 osoby dorosłe. Za kilka miesięcy będę mieszkać 3 osoby - ja, mąż i mała dzidzia. Jedno pomieszczenie to garderoba - mega ułatwia życie. Jest też pomieszczenie gospodarcze z małą pralnią. Ale duża szafa wnękowa na pewno też pomoże. Tylko sporo do sprzątania :)

Gość mamakurka
37m - 2 dorosłych i dwoje dzieci:D jakoś się mieścimy, dopiero za rok sie przenosimy na większe salony;)

Gość kasia mamunia
55 metrów, trzy pokoje, dwójka dzieci i wcale nie jest nam ciasno, ale ja jestem trochę pedantyczna :) wciąż sprzątam, nie trzymam nic niepotrzebnego, jak dzieci z czegoś wyrastają natychmaist oddaję innym lun na szmaty do pucowania :)

Gość moja pierwsza poszł
w 37 metrach z dwójką dzieci to nawet sexu się nie da :O ale znałam lepszych hardcorów , wynajmowałam mieszkanie od pana , 22 metry, kuchnia wpokoju, i łazienka poddasze, mieszkali przez 10 lat tam z dwójką dzieci , jedno łozko werslka, dwa fotele, i jedna szafa ! , w kuchni dwupalnikowa kuchenka na butle i lodowka podszafkowa, nie wyobrazam sobie jak oni tma zyli :O

mieszkaliśmy na moich panieńskich 50 metrach (sypialnia i pokój dzienny z aneksem kuchennym) we trójkę i miałam super porządek, teraz przeniesliśmy się do 120 metrowego mieszkania z 2 sypialniami, małym gabinetem i sporym salonem, 2 łazienki (dalej we trójkę) i ogarnąc tego nie mogę, posprzątam w jednym końcu a już muszę zabierać się za drugi :O wolałam to małe mieszkanie :(

Gość mamakurka
moja pierwsza poszł -jak widać się da:P

Gość mrcelinka02
240 metrów, niestety dużo sprzątania.. mieszkamy w czwórkę (2+2). co do gromadzenia rzeczy - mamy garderobę, która świetnie spełnia swoje funkcje, pralnio-suszarnię, spiżarnię i jedno pomieszczenie gospodarcze za garażem. także wszystko jest gdzieś po upychane bez widoku dla gości. ;P

43 m2 3 pokoje 4 osoby i nie jest źle:) wszyscy i tak siedzą w największym pokoju dziennym cały czas a do spania my mamy swój pokój a syn póki co sam ale na wakacje dostanie brata:P a z seksem raczej nie ma problemów bo od czego są drzwi:P ale myślimy nad większym choć to wszystko w planach:)

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuu
ja mam taką radę jak poprzedniczki - wywal wszystkie niepotrzebne rzeczy + zrób szafy pod zabudowę my mamy 3 pokoje (2 dorosłych, 1 dziecko) i w przedpokoju i dwóch pokojach szafy od sufitu do podłogi, w których mieści się mnóstwo rzeczy do tego co jakiś czas jest generalna przebiórka rzeczy - ciuchów, butów, innych pierdoletów - i wywalanie wszystkiego, co niepotrzebne w ten sposób mieścimy się doskonale ze wszystkim i nawet mamy luzy - a ja nie znoszę zagraconej przestrzeni

Gość kafejka*
44m2 - 2 pokoje (2osoby dorosłe i dziecko). Nie jest źle , nie mamy zagracone ale brakuje nam sypialni. W jednym pokoju jest dziecko w drugim my. Jest to pokój w którym się śpi , ogląda telewizję i przyjmuje gości więc jeszcze jeden pokój by się przydał.

100 m2 - salon, 2 sypialnie, kuchnia i łazienka, rodzina 2+1, dla nas jest to wystarczająco. Pomieszczenia są duże a dodatkowo jest możliwość zagospodarowania poddasza, wyszłoby 2-3 pokoje na pewno ale to w przyszłości jak będą kolejne dzieci i będą chciały swoje pokoje.

Gość ncnh
130m2 - ogólnie jest fajnie bo wszystko się mieści, jest przestrzeń, jak ktoś potrzebuję chwili samotności czy prywatności to nie ma problemu. Co mi się nie podoba? Oczywiście więcej sprzątania a w zimę wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie koszty ogrzewania :O

Gość lajza manelli
apartament 120 m ale chcę dom!

Gość drasklica
82m2 4 pokoje ja mąz i syn jest okej mamy salon sypialnie syn ma pokoj i amly pokoik do pracy plus biblioteka

Gość GHAH simian raticus sBIG 666
Mieszkam w DPS i szpitalu psychiatrycznym na zmianę! Rodzina mnie nie chce! Czasem u kumpla pomieszkam za darmo! Tylki Internet i kompa lubię oraz obiady, śniadania i kolacje! Oczy mam popsute i zaraz umieram! Wszystko mnie boli! Piwa bym się napił i papierosa zapalił! Ja chcę PICCĘ!

Gość d.z.iunia
Tak się zastanawiam, jak to jest, że na tym forum wszyscy mają takie metraże, a w życiu to widuję ludzi z dziećmi na małej powierzchni, do tego często kredytowanej, albo i kątem u teściów...

Gość lubie przestrzen zyciowa
150 m, dwie osoby. Ale troche nam ciasno. Kazdy odbiera przestrzen inaczej.

Gość Kobietki, jeśli nie płaci
170 m2 i mieścimy się.5 osób. Mamy strych , więc tam pakuję rzeczy , których na co dzień nie używamy. Zdarza się, że czasem dwa pokoje wynajmuję.

Gość ja mam 53 metry dla siebie
ja mam 53 metry dla siebie , i totalnie za dużo, salonu nie używam w ogóle , pracuje wkuchni albo sypialni, w salonie mam tylko komplet wypoczynkowy, w sypialni dużą szafę i małą komodę dwu szufladową , i mieszczę się bez problemu , w szafie praktycznie pustki ,