Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiaaaaaaaaaaaa.....

Mam 24 lata i zarabiam 10 000 zł m-cznie.

Polecane posty

Gość Mamusia, a skąd
masz wiedzę aby poruszać sie w tak szerokim zakresie tematów ? Czy jednak za każdym razem musisz się przygotowywać i szukać sama niezbędnych materiałów czy może osoby zainteresowane dostarczają jakieś dane, jednak i tak zastanawia mnie czy można dobrze napisac na przykład pracę magisterską bez dogłębnego poznania tematu przykładowo w trakcie studiów ?

Gość Mamusia, a skąd
No i czy nie jest to mozolna, wielomiesięczna praca, bo w ten sposób chyba trudno byłoby Ci coś zarobic, gdyby to zabierało zbyt dużo czasu (i wysiłku) ?

Można. Przygotowuję się, zbieram materiały, robię to sama. Da się. Wszystkie prace oceniane były na 4 lub 5, poprawki to kwestie kropek czy przecinków. mam wysokie IQ, to daję radę :)

Gość w 99 procentach
piszący kopiują z internetu, czasem coś zmieniają, czasem nie i zwykle te prace nie przechodzą antyplagiatu. A mamuśka sciemnia.

Gość Mamusia, a skąd
Gratuluję ! Ja sama mam średnie + etat powiedzmy biurowy. Napisałam znajonym kilka prac magisterskich (z litości, za darmo) sama nigdy na zadne studia nie dotarłam. Nigdy nie myślałam, aby zrobić z tego jakiś większy użytek, z tego pisania, hmm.

Gość Mamusia, a skąd
Cicho bądź, zazdrośniku :P Może ma talent i lekie pióro ? Ja chyba nie zdawałam sobie do tej pory sprawy co zorbiłam, pisząc tamte prace. Mnie się wydawało, że skoro to nie polibuda czy akademia medyczna, to takie coś jak napisałam może napisać każdy, kto ma trochę czasu.

Ano lekkie pióro to mam od dzieciństwa :) juz w podstawówce pisałam wypracowania innym i tak w liceum etc. :) Na studiach też:) A żyć trzeba :D a przy okazji mam taką wiedzę, że tylko mosty budować :D

Gość Mamusia, a skąd
Ale naprawdę wychodzi z tego 10 patyków na czysto ?

"Nie chwalę się. Nie mam czym z resztą bo to nie ja do tego doszedłem. Chcę tylko pokazać ludziom, że można. To nie jest tak, że ludzie są głupi, to jest tak że ludzie ssię boją ryzyka." A co można? Sam stwierdziłeś, więc co chcesz pokazać? Ze można mieć wielkiego farta i mieć bogatych rodziców? ;) Fakt, zazdroszczę, że Cię tak ustawili ;)

a co do wypowiedzi: blackmalder88 Na materialistkę nie trafię, wyczuwam takich ludzi z daleka Ciągle trzeba z nimi grać aby poznać tą prawdziwą twarz to byś się zdziwił... chyba w życiu kobiety nie miałeś ;) no ale fakt, będziesz przebierał w najlepszych :) fajnie, zazdroszczę Ci, serio. ja też bym tak chciała, ale nie mam. Zostaje mi pomyśleć nad tym co zrobić, żeby było mi dobrze. I wierzę, że tak będzie :) Ciężką pracą wszystko można osiągnąć :) Ale do tego będę miała coś czego Ty niestety nigdy nie doświadczysz. bezcenną SATYSFAKCJĘ

Gość pytanie do mamuski
ile bierzesz od napisania licencjatu? moj temat wybitnie mi nie idzie.