Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiaaaaaaaaaaaa.....

Mam 24 lata i zarabiam 10 000 zł m-cznie.

Polecane posty

fghgf ale że w jakim? :) mam wyższe. A reszta to najmniejszy problem. Pisała prace z budownictwa, mechaniki, chemii, psychologii, zdrowia publicznego, fizjoterapii, historii ;) A książki- po prostu mam talent i chcą je wydawać :)

Gość blackmalder88
Lagune Nie to, że wyszaleć , poprostu mam czas dla siebie teraz. Gdy chodziłem do szkoły to musiałem się uczyć ale także pomagałem rodzicom. Często było tak, że wypominałem to rodzicom że tylko ja w swojej klasie prawie w ogóle się nie bawię. Teraz gdy szkoła skończona i ustalone reguły gry ... mam trochę luzu ;) Ale ja to nie będę szalał. Może nawet sporo czasu w domu przesiędzę, z wami przy kafeterii :D

Gość Lagune
No wlasnie niektorzy malja latwiej, bo rodzice fundują dobry start w zycie... A inni musza ciezko pracowac na te "glupie" 1500 i ciesza sie ze je maja...

Gość Lagune
blackmalder Czyli teraz masz wolną rękę i robisz co chcesz, nadrabiasz stracony czas i przyjemnosci...czemu nie..choc i tak nie nadrobisz tego co bylo w szkole, to sa niezapomniane czasy..A na kafe sie zepsujesz! :D

Gość blackmalder88
mamusia Pisałaś prace z tak wielu różnych dziedzin ? Chemia, Historia, Mechanika, Fizjoterpia ...

blackmalder88 Tak, zgadza się. Jakoś trzeba żyć, a jeśli ma się głowę nie od parady, dobry pomysł i ambicje na lepsze zarobki, to czemu nie? :)

Gość A hasła to branża ze tyle
Twoi rodzice zarabiają. I po drugie nie zarabiasz tylko dostajesz od rodziców ta kase

Gość blackmalder88
Nie nadrobię czasów szkolnych ale nie żałuję teraz tego, że tak się stało. Byłem sporo głupszy wtedy i kto wie czy bym się nie zepsuł przez "dziką" młodzież :P Teraz wiem już coś o życiu

Gość blackmalder88
Niby dostaję ale jednak zarabiam :D Mam pewnego kumpla, który jest analitykiem w znanej w całej Polsce firmie i ma 5 razy tyle co ja :D Jest 2 lata starszy. Pracę znalazł sobie sam.

Gość klawka1
Oj nie pojadę po tobie, że ci dobrze, raczej po tym jak pusty i konsumencki żywot masz chłopie! I to sterowanie twoim życiem przez rodziców, masakra!!! Za trzy lata masz się ożenić? hhheeheheh a pomyślałeś o tym, że możesz nie znaleźć tej odpowiedniej? Ale co ja pisze, dla ciebie to każda, która leci na kasę i jest tak próżna jak ty będzie pasować. Powodzenia życzę w życiu :P Ps. zamiast pisać co to nie będziesz robił najpierw to rób a później się chwal :P

Gość blackmalder88
Każda potwora znajdzie swojego amatora :P Ożenię się :)

Tylko sie najpierw zastanów, czy chcesz wkładac obrączke na palec kobietki, bo potem zawalczy o swoje pół i udowadniaj,że dorobiłeś się przed ślubem, bo to co po ślubie- już po połowie. A możesz trafić na materialistkę. Ja tam nie zaryzykuję zaobrączkowania ;) bo znajdzie się cwany biedniejszy ;)

Gość blackmalder88
Na materialistkę nie trafię, wyczuwam takich ludzi z daleka :P Ciągle trzeba z nimi grać aby poznać tą prawdziwą twarz :(

A ja znam samych materialistów, dlatego już prawie w ogóle nie mam znajomych, bo albo masz im dawać ciągle- albo zazdroszczą, że masz, a oni nie. Ale żeby tyłek ruszyli albo chociaż głową to to już nie.... najlepsze cudze.

Gość GHAH simian raticus sBIG 666
Parobasami systemowymi jesteście! Więcej skonsumuuecie tylko, a życie nędzne und nudne!

Jak można się nudzić biorąc rozwód w wieku 21 lat, wychowując córkę, wydając ksiązki i pracując w wolnej chwili? :D ^^ O, BLACK, marzę o własnej restauracji, świetnie gotuję.

Gość blackmalder88
Mam nadzieję, że nie myślisz o konsumpcji spożywczej :P Życie na pewno nie będzie nudne gdy będzie sobie można odpoczywać, nie przesadzaj

Gość blackmalder88
Skoro marzysz o czymś to rób to ! Jest wiele ludzi, którzy zarabiają krocie ale są nieszczęśliwi. Dlaczego ? Robią to czego nie lubią robić. Jeśli zakładanie fartuszka na siebie i obieranie ziemniaków sprawia Ci przyjemność ... bierz się za to ;) Mi się kiedyś marzyło zostać strażakiem. Z czasem mi przeszło. Gdy jednak wróci to nie będę się wahał, wstąpię do straży :P

Ale ja kocham pisanie!!! I gotowanie też ;) tylko jakoś... nie chce mi się załatwiać tego wszystkiego ;/ papierków, sanepidu. Do straży to ja bym chciała ^^ ale na co im drobne dziewczątko :D

Gość blackmalder88
No dobrze, pisz sobie. To może do policji ? Policjantek dużo jest :P

Gość mamusko za pisanie ludziom pra
c możesz szybko odpowiedzieć. Ktoś podkabluje do US albo na Policję i wtedy tłumaczenie się w US i na POlicji, bo pisanie komuś pracy, gdy ten ktoś ją przedstawi jako swoją to oszustwo.

piszę, bo moja koleżanka miała właśnie taką sytuację i teraz to ma problemy.

Kochaneczku, z US sie rozliczam, a Policja nie ma nic do tego, bo ja jestem autorką, a to, że ktoś ją przedstawia jako swoją to już jego problem. Ja mam prawo pisac i dawać korzystać z nich innym ludziom. Oni powinni je zmieniać po swojemu ;) phi ;) prawo się kłania :D

to tez twój problem. Już były takie przypadki, że piszący komuś prace dostawiali kary.

Gość to jednak możliweee
było o tym w TV. Wtedy ponosisz odpowiedzialność za współuczestnictwo wraz ze studentem. Podszkol się.

W takim razie masa firm by tak dobrze nie prosperowała ;) a w Internecie firm tego typu jest od groma. Art. 115 prawa autorskiego stanowi, że: kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3. W powyższym przypadku chodzi o wprowadzanie w błąd co do autorstwa. Przestępstwo to ścigane jest na wniosek pokrzywdzonego, którym jest sprzedawca pracy. Podstawą odpowiedzialności może być jednak również art. 272 kodeksu karnego, który stanowi, że „Kto wyłudza poświadczenie nieprawdy przez podstępne wprowadzenie w błąd funkcjonariusza publicznego lub innej osoby upoważnionej do wystawienia dokumentu (taką osobą jest podmiot uprawniony do wystawienia oceny na dyplomie), podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Podszkol się :D

Gość tere fere ku ku
blackmalder88 skąd jestes?:D

Gość to jednak możliweee
ale nie wklejaj tego przypisu, bo znamgo na pamięć. Wystarczy jak student będzie miał zachowane chociażby e-maile z korespondencją z Tobą. Nic więcej nie trzeba, żebyś za to odpowiedziała razem ze studentem. Oczywiście nie kazdy student wpada.