Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie topiki?

jakie topiki tu czytacie najchętniej?

Polecane posty

Gość jakie topiki?

Ja trochę czytałam nieciumkające,ale to na początku, trochę temat bywalca a ostatnio spełnione kobiety. A Wy? I nie chodzi o to gdzie się udzielacie-bo ja tam ani jednego wpisu nie dałam ale chętnie czytałam.

Gość buuuum:D
skoro czytalas nieciumkajace kurwy to znaczy ze jestes taka sama kurwa jak one wypierdalaj

Gość jakie topiki?
Czytałam na początku-kiedy jeszcze były nieciumkające,ale już dawno przestałam. A i jeszcze dwa razy jak byłam w ciąży zastanawialam się nad dopisaniem się do miesięcznych ale akurat jakoś mi nie podeszły poruszane tam tematy.

Gość mama szczesliwa
ją w ogóle nie rozumiem pisania miesiącami w jakimś topiku. kto ma na to czas?

Gość a jak masz czas pisać tu?
Jak masz czas pisać w różnych tematach to masz i w miesięcznych czy tych stałych typu nieciumkające. ja podczytywałam spełnione i szczęśliwe ale one piszą dużo na priv i nie idzie często dojść o co kaman.

Gość mama szczesliwa
no właśnie nie! pisałam kiedyś w jakimś topiku i potem nie mogłam przez. kilka dni. próbowałam nadrobić zaległości. poplatalo mi się wszystko kto o czym z kim itd... potem znów nie miałam czasu tak się rozeszlo po kościach.

Gość ale pytanie brzmi...
Jakie czytacie,a nie gdzie piszecie droga mamo :) ja najchętniej czytam miesięczne-zwłaszcza jak mi smutno bo dziewczyny tam mają bardzo małe rozumki-zwłaszcza lipiec-sierpień :D

Gość a bleeee e e e e e eee
W spełnionych pisze ta mądralinska asiamt! nie da się tego czytać! i ta głupia monika co założyła temat o pomocy choremu dzieciakowi co się lipa okazało i potem się gównem rzucali. dno i tyle.